Şimdi Ara

Dodge Nitro kullanan varmı hiç? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
28.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam, bu aracı kullanan biri olarak mı söylüyorsun yoksa genel amerikan arabaları alınmaz genellemesi ile mi söylüyorsun? Farklı ortamlarda bu aracı kullanan veya kullanmaya devam eden yaklaşık 10 kişi ile görüştüm. Aracın sorun çıkarmadığını söylüyorlar. Kullanılan şanzıman mercedes de kullanıyor. Zaten şanzıman sorunu hiç duymadım. Motor kısmında da genel olarak arıza çıkarmadığını söylüyorlar. Yağ vs değişiminin vaktinde yapılmasına özen gösterilmeli dediler. Kaldı ki her araç için geçerlidir. Reddit'te bu araç için açılan başlıkları gönderebilir misin? Diesel araçların tamamında belirli bir km sonrası turbo değişimi oluyor. Kullanan herkes ya turbo ya da kayışı değiştirmiş.

• Reddit Dodge Nitro tavsiye başlıklarının çoğunu okudum. Hocam adamların sunduğu seçenekleri gördünüz mü? Alternatif RAV4 al diyor. Kimse motoruna şanzımanına bir şey söylememiş. İç malzeme kalitesi ve atik olmamasından dolayı arabayı kötülemişler. Almayı düşünen adamlara Honda/Toyota/BMW önermişler. Bizde böyle bir imkan yok 600-700k bandında bizim ülkemizde egea satılıyor.

• fiat freemont ile aynı araç sanırım?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.