Şimdi Ara

... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.682
Cevap
20
Favori
522.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok nostaljik... ellerinize sağlık arkadaşlar fotolar süper...
    quote:

Orjinalden alıntı: El Turco

Mardin' den bir görüntü...

...

• uludağda gün batıyor

...
  • @mky71 güzel calışma
  • sultan ahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mky71 -- 12 Haziran 2006; 23:05:26 >
  • Sayın mky71,

Sultanahmet fotonuz görünmüyor.

800x600 boyutuna indirebilir misiniz?

Saygılar...
  • ya arkadaşlar kusura bakmayın http://imageshack.us/ resmi buradan yükleyince hep böyle beceremiyorum .değiştir -düzenede koyboldu. lütfen yetkili arkadaşlar silebilirler . tekrar özür diliyorum.
  • değiştir kısmı yok arkadaşlar ona çabalıyorum . nasıl yapcam şimdi
  • FORUMA FOTOĞRAF YÜKLEMENİN EN GARANTİLİ YOLU:

1- Yüklemek istediğiniz fotoyu Irfan View gibi basit bir düzenleme programıyla 800x600 boyutuna getirin.
    Bu arada, kaydetme esnasında JPEG kalitesinde küçük oynamalar yaparak fotonun 500 KB sınırını aşmamasına dikkat edin.

2- Mesajınızı yazmak istediğiniz anda açılan sayfada bulunan "BURAYA RESİM KOYMAK İÇİN TIKLAYIN!" yazan yere tıklayın.
    Mesajda resmi görüntüle onay kutusunu işaretlemeyi unutmayın. Açılan penceredeki yönergeleri takip edin. TAMAM diyerek mesajı yayınlayın. Böylece fotonuz forumda Thumbnail olarak görülecek ve de bir linki verilecektir.

3- Fotonuzun "thumbnail" (önizleme resmi) şeklinde kalmayıp sayfada 800x600 büyüklüğünde görünmesini istiyorsanız.
    Mesajınızdaki linke tıklayıp fotonuzu açın. Açılan sayfanın adres çubuğunu işaretleyerek kopyalayın. Şimdi, mesajınızdan DEĞİŞTİR seçeneğine tıklayın. Önceki resmi, alttaki silin yazan yerden sildikten sonra yukarıda bulunan IMAGE yazan yere tıklayın. Mesajınızda [ image ] [ /image ] şeklinde bir yazı çıkacaktır. Bu iki bloğun ortasına sağ tıkla YAPIŞTIR deyin. TAMAM'a basın. Artık fotonuz 800x600 boyutunda forumda olacaktır.

BU YÖNTEMİN FAYDASI:

Fotonuz imageshack, resimyukle, vb sitelerden bir süre sonra silinir fakat buradan (forumdan) asla silinmez. (kurallara uygunsa) Ayrıca, fotonuz kolaylıkla izlenebilir. Diğer yükleme sitelerinin hatalarından dolayı da kimseyi rahatsız etmemiş olursunuz.

Saygılar...

• monitörü sağa dogru kaydır degiştiri göreceksin fotografı servere yüklemeden önce pc de 800x600 boyutlarına indirmeyi unutma bunun için microsoft picture manager kullanabilirsin en basiti odur 800x600 indirdikten sonra servere yükse sonrasını zaten biliyorsun sendeki tek sorun boyutlarda onuda dedigim gibi yararsan garanti olur
  • Sayın mky71,

Fotonuzun boyutunun aşırı büyük olmasından dolayı hemen üstündekşi butonlar görünmüyor. Aslında onlar yine oradalar ama ekranın dışına taştıkları için görünmüyorlar.

Bunun bir yolu var aslında. Adım adım uygularsanız bir iki denemede hallolur.

1- Değiştirmek istediğiniz mesajınızın Tarih yazan kısmına fare ile tıklayın. (Birşey olmadığını ben de biliyorum ama bekleyin lütfen.)

2- Klavyeden TAB tuşuna 6 defa basın. 6 tıklama sonunda web sayfasının en altında yer alan araç çubuğunda yazan yazıya dikkat edin. (Yanlışlık olursa buradan farkedilebilir.)

3- Şimdi ENTER tuşuna basın.

4- Artık mesajı DEĞİŞTİR bölümüne gelmiş olmalısınız. (Eğer olmadıysa 2. adımı tekrar deneyin.) Şimdi fotonuzu değiştirebilirsiniz.

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenox -- 12 Haziran 2006; 22:36:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mky71

sultan ahmet
    ...

heralde başardım . sağol kardeşşş
  • Bu gercekten harika bi yönten ögrendigim iyi oldu valla
  • xenox ilgil için teşekkürler acemileri hoş görü ile karşılayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mky71

heralde başardım . sağol kardeşşş

Mky71,

sanırım sen ALINTI yazan yerde iken ENTER yaptın. Zira üstteki mesajında bulunan foto hala aynı duruyor. ikinci adımı tekrar dene...
  • sildim
  • yine olmadı mı
  • Konu dışında uzunca yazıştık ama faydalı olduysa ne güzel.

İnşallah yeni foto yükleyecek arkadaşlar bundan sonra biraz daha dikkatli olurlar.

Yoksa DOĞA-MANZARA FOTOLARI konusu gerçekten "kirlenmeye" başlayacak. Kirlenmeden kastım görüntü kirliliği. Tam olarak görünmeyen bir foto sadece görüntü kirliliği oluşturuyor.

Bu arada, Sultanahmet fotosu çok güzel. Eline sağlık mky71

Yeni fotolarınızı bekleriz...

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenox -- 12 Haziran 2006; 23:00:11 >
  • mky71

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mky71 -- 12 Haziran 2006; 23:24:59 >
  • valllahi çok mahcubum . nedeseniz doğru boşuna kirlilige neden oldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xenox

Sayın mky71,

Fotonuzun boyutunun aşırı büyük olmasından dolayı hemen üstündekşi butonlar görünmüyor. Aslında onlar yine oradalar ama ekranın dışına taştıkları için görünmüyorlar.

Bunun bir yolu var aslında. Adım adım uygularsanız bir iki denemede hallolur.

1- Değiştirmek istediğiniz mesajınızın Tarih yazan kısmına fare ile tıklayın. (Birşey olmadığını ben de biliyorum ama bekleyin lütfen.)

2- Klavyeden TAB tuşuna 6 defa basın. 6 tıklama sonunda web sayfasının en altında yer alan araç çubuğunda yazan yazıya dikkat edin. (Yanlışlık olursa buradan farkedilebilir.)

3- Şimdi ENTER tuşuna basın.

4- Artık mesajı DEĞİŞTİR bölümüne gelmiş olmalısınız. (Eğer olmadıysa 2. adımı tekrar deneyin.) Şimdi fotonuzu değiştirebilirsiniz.

Kolay gelsin...

yaklaşımınızdan dolayı tekrar teşekkürler böyle böyle öğreneceğiz demi

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.