Şimdi Ara

... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.682
Cevap
20
Favori
522.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumlar paylaşım yeridir. O anda sorununuza çözüm olabilecek bir fikir aklıma geldi, paylaşmak istedim.

Fotonuzu uygun hale getirmek için bu kadar çaba sarfettiğiniz için ben teşekkür ederim.

Saygılar...
  • öbür tarifide deniyorum.

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mky71 -- 12 Haziran 2006; 23:26:52 >
  • tebrikler mky71 sonunda oldu aynı sekilde devam
  • Bende elimdeki eski fotoğrafları paylaşayım istedim... Eski makinem ''Datron 3.1'' ile görüntülediğim fotoğraflardır... Umarım beğenirsiniz...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

• ...

nokia N70
  • digitaldelisi arkadaş,fotoraflar çok güzel ,süper olmuş ellerine sağlık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laleman -- 13 Haziran 2006; 8:55:58 >
  • çko güzel olmuş digital deli

...
  • Teşekkürler arkadaşlar... hazır sizden gazı almışken, elimdeki geçmişe dayalı bikaç fotoğrafımı daha ekleyeyim istedim... (ulan 2 kişi fotoğraflara ''güzel'' dedi diye, elimdeki fotoları ne var ne yok dökmeye başladım... demek şöyle 3-5 kişi daha gaza getirse, fotoğraf makinemi elime alıp çıkacam dağlara... )

Bu arada ilk fotoğraf Elazığ / Harput Kalesi'ninden, diğer fotoğraflar Bursa / Setbaşı ve civarından görüntülerdir...

...

...

...

...

• alper fotoda ışık biraz fazla ama olsun yinede güzel.

digitaldelisi çok güzel fotolar. bu tarz fotoları çekmek herkese nasib olmaz
  • @digitaldelisi yürü beee

gercekten gzl fotograflar (aha 3 oldu fırla)
  • bulutlar

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mky71 -- 14 Haziran 2006; 17:09:20 >
  • arkadaşlar o kadar güzel fotoraflar çekmişsinizki herhalde sonunda bende fotorafçılığa başlıcam...sizi kıskanmaya başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laleman -- 14 Haziran 2006; 17:53:39 >
  • Buyur hocam, senide görmek isteriz aramızda... öyle her güzel fotoğrafa yorum yazıp kaçmak olmuyo... Sende gel gir işin içine...

Efix bilgileri;

Makine; Sony DSC-N1
    Pozlama süresi; 1/1000 sn.
    İSO; 64
    Optik Zoom; 3x
    f; 5.4

...
  • Bende cekmek istiyorum artık gzl fotograflaaarrrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prusias_ -- 15 Haziran 2006; 11:50:04 >
  • idare edin telefonla bu kadar oldu

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prusias_ -- 15 Haziran 2006; 13:10:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: digitaldelisi

Buyur hocam, senide görmek isteriz aramızda... öyle her güzel fotoğrafa yorum yazıp kaçmak olmuyo... Sende gel gir işin içine...

Efix bilgileri;

Makine; Sony DSC-N1
    Pozlama süresi; 1/1000 sn.
    İSO; 64
    Optik Zoom; 3x
    f; 5.4

...

SİZİN GİBİ ÜSTADLARIN YANINDA REZİL OLMAK VAR AMA HERNEYSECEP TLF ÇEKTİĞİM FOTOĞRAF..BEĞENİRSENİZ DEVAMI GELİR..

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laleman -- 14 Haziran 2006; 22:40:19 >

• Fotoğrafları KODAK EASYSHARE Z740 ile AUTO modda çektim.

YER : TRABZON / UZUNGÖL

RESİM-1

RESİM-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 16 Haziran 2006; 0:31:38 >
  • gün batıyor inegölde.
    makina: canon ıxsus 750

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mky71 -- 15 Haziran 2006; 20:32:19 >
  • Beyler kusura bakmayın imageshock ile 800*600 haline getirdiğim halde böyle çıktılar.

Tekrar özür dilerim
  • değiştiriver kardeş
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.