Şimdi Ara

... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.682
Cevap
20
Favori
522.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

...
  • El Turco keşke o yazıyı koymasaydın... Fotonun doğasına çok zarar vermiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Turco

Sorma sevgili dostum...
    Bir fotoğrafçılık sitesinde araklanmış olarak gördüm. Fotoğrafın orjinali bende senin isteğin doğrultusunda daha iyi bir şeklini koyacağım. Deniz ve körfez de doğanın sunduğu hediyelerdir. Hani doğa kelimesi vurgulu olunca küçük bir taş gibi geldi. Yanlış mı anladım ?

Öncelikle teşekkür ederim El Turco...

Haddim değil ama fikirlerimi yazıyorum müsadenle.

Söz konusu olan doğa-manzara fotoları olunca şüphesiz ki fotoğraflarla ilgilenen pek çok arkadaşın aklına doğallık gelecektir. Senin foto da doğal unsurlar içeriyor. Senin de belirttiğin gibi deniz doğanın muhteşem güzelliklerinden birisi. Fakat fotonun genel duruşu, şehir atmosferinin denizle birleşmesi gibi görünüyor. Doğal unsurlarla beşeri unsurlar iç içe yani... Ama ağırlık yapay unsurlarla dolu. Yolun soluna ağırlık verseydin daha da doğal bir güzellik olurdu bence. Güzel bir foto sonuçta... Eline emeğine sağlık.

Ben de doğa kelimesini vurgulayarak küçük bir ima yaptım açıkçası. Hoşgörün için teşekkürler...

Saygılar...

• Esasında haklısın. Bu biraz fanatiklikten kaynaklandı. İçerikten uzaklaşmaya başladık.
    Bu arada Imageshack çalışmaz oldu. Eğer upload yapabilirsem tam senin istediğin gibi bir fotoğraf göndereceğim.
  • Imageshack'a bağlı kalmak istemiyorsan forumun kendi sunucusuna yüklemeyi deneyebilirsin. Sen de biliyorsundur belki ama gözünden kaçmış olabilir.

Ayrıntılı bilgi için buraya tıkla...
  • ...

Buda benden..Samsung S500 ile odamın balkonundan çektim.Kendim çektim..
  • İçimizde helikopter pilotu var herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONURUM88

evet kemer-yakaköy (memleket,tten)

...

Burada yanlış hatırlamıyorsam bu gelen su kanal vasıtası ile hemen 50-100 m. sol tarafta bulunan bar masasının içinden geçiyor ve bu suyun içinde de elinizle okşayabidiğiniz balıklar mevcut. Birşeyler içerken bir yandan balıkları seviyorsunuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: El Turco

quote:

Orjinalden alıntı: ONURUM88

evet kemer-yakaköy (memleket,tten)

...

Burada yanlış hatırlamıyorsam bu gelen su kanal vasıtası ile hemen 50-100 m. sol tarafta bulunan bar masasının içinden geçiyor ve bu suyun içinde de elinizle okşayabidiğiniz balıklar mevcut. Birşeyler içerken bir yandan balıkları seviyorsunuz.

evet dogrudur,hemen sol tarafta bar var.bar,ın kenarında oluk gibi yerlerr var ,içinde alabalıklar var....

• Eğer bu fotoğraflar yüksek zoomla çekilmediyse,ikinci seçenek kalıyor.
    Çeken arkadaşlar paraşüt kullanıyor.
    Bütün resimler güzel.. Herkese +1000 ..
  • fethiye-seki yaylasından...yani memleketten,
    su degirmeni..kanalı...

...
  • Bir çok konuya kapak olmuş ender güzellikteki mekanlardan birisi BOLU/GÖLCÜK.Samsung S500

...

...

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 21 Mayıs 2006; 16:13:41 >

• 3. fotoyu çok beğendim kingcobra33. Eline sağlık

Gitmişken Abant'a da uğrayıverseydin...
    İmkanın varsa Abant'tan da birkaç kare bekleriz ileride...

Saygılar...
  • Bende bir Abant görüntüsü var beğeninize sunuyorum.

...
  • ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xenox

3. fotoyu çok beğendim kingcobra33. Eline sağlık

Gitmişken Abant'a da uğrayıverseydin...
    İmkanın varsa Abant'tan da birkaç kare bekleriz ileride...

Saygılar...

xenox kardeş ayıp ettin.Hemen yolluyorum.Geçen sene gitmiştim o zamanki makinem Ogatech 3110. (3.1 MP, 4X Dijital zoom )
    Biraz da acemi olunca...fotoğraflar pek de güzel değil yani.Gölün fotoğrafı yok ama araç içerisinde çektiğim göle yakın yer var.

...

Alttaki fotoğrafı kendi evimin penceresinden çektim.Geçen sene mart aylarıydı.Üstteki fotoğrafta aynı zamanlarda çekildi.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 21 Mayıs 2006; 23:44:08 >

• Çok iyi değil ama sadce paylaşmak istedim:

Sonyericsson K750i ile çektim (Amacım kapıştırmak değil- sadece o gölün manzarası hoşuma gidiyor.yanlış anlamayın, zaten kapıştırcak kadar şaşırmadım)

...

Eğridir gölü...

• Bir tane daha, Göcek'te gün batımı...

Yine sonyericsson K750

Odak merkezi olarak çiçekleri almadığım ve de makro kullanmadığım için o bölüm biraz bulanık

...

Bir de arkadşlar topic kirliliği olmasın diye buraya sorsam;

Manzara fotoğrafı ile ilgileniyorum, optik zoom ihtiyacım da var.TZ1 tavsiye edermisiniz?

Kompakt birşey düşünüyorum

• İkinci foto oldukça güzel bomber. Hiç de öyle cep tel ile çekilmiş gibi durmuyor. Tebrik ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xenox

İkinci foto oldukça güzel bomber. Hiç de öyle cep tel ile çekilmiş gibi durmuyor. Tebrik ederim...

Sağol dostum

K750 zaten iyi bir tel, otofokus falan

Tekrar sağol, umarım cep.tel ile koydum diye kızmadın, mahsuru varsa kaldırırım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.