Şimdi Ara

... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.682
Cevap
20
Favori
522.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bomber

Sağol dostum

K750 zaten iyi bir tel, otofokus falan

Tekrar sağol, umarım cep.tel ile koydum diye kızmadın, mahsuru varsa kaldırırım

Estağfurullah... O nasıl söz bomber!

Topici açmış olmam bana sizden daha farklı bir konum kazandırmaz. Ne haddime! Ben de sizler gibi doğa-manzara fotolarından hoşlanan biriyim sadece.
    Ön ayak olup sizin gibi arkadaşları, böyle güzel bir başlık altında -fotoğraf makinesinin markası etkisi altında kalmadan- toplayabildimse ne mutlu bana. Zira forumda fotolardan ziyade fotoğraf makineleri önplana çıkartılıyor. Ama bu başlıkta marka değil fotoğraf ön planda.

Saygılar...

• Resimler yine K750 objektifinden;

Antalya Dedeman Otel Balkonundan Bir Manzara

...

Göcek Marinasında Bir Tekne (Manzara olur mu tam olarak bilmiyoruma ama....)

...

Katrancı Koyundan Bir Manzara... (Telefonda Manuel Olarak Ayarlayamadığım İçin Enstantane Düşük Olmuş Ayrıca Ters Işık Da Vardı)

...

Sagalassos...

...

Yorumlarınızı bekliyorum :-)

• quote:

Orjinalden alıntı: xenox

quote:

Orjinalden alıntı: bomber

Sağol dostum

K750 zaten iyi bir tel, otofokus falan

Tekrar sağol, umarım cep.tel ile koydum diye kızmadın, mahsuru varsa kaldırırım

Estağfurullah... O nasıl söz bomber!

Topici açmış olmam bana sizden daha farklı bir konum kazandırmaz. Ne haddime! Ben de sizler gibi doğa-manzara fotolarından hoşlanan biriyim sadece.
    Ön ayak olup sizin gibi arkadaşları, böyle güzel bir başlık altında -fotoğraf makinesinin markası etkisi altında kalmadan- toplayabildimse ne mutlu bana. Zira forumda fotolardan ziyade fotoğraf makineleri önplana çıkartılıyor. Ama bu başlıkta marka değil fotoğraf ön planda.

Saygılar...

Tamam o zaman

Ben de bu kadar güzel bir topicte bulunduğum için sana teşekkür ederim, güzel topic olmuş

• fethiye-kemer-yakaköy...memleketten..

...
  • fethiye...tekneden çekim..memleket...

...
  • Onurum88 fotolar çok güzel. Özellikle son gönderdiğin (tekneden çektiğin) fotoyu çok beğendim.
    Eline, emeğine sağlık...

Güzel fotolarının devamını bekliyoruz...
  • Gün batımı...

Tuzluca-IĞDIR

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenox -- 22 Mayıs 2006; 22:46:42 >
  • valla bu foruma kadar çok fotograf yuklemek dogru mu bilmem,Merkan Ustad gelince bize hesap soracak gibi....
  • quote:

Gün batımı...

...

evet çok güzel.tebrikler...bu tür fotografları eskiden yabancı dergilerde görürrduk.şimdi burada görmek güzel..gerçi kullandıgımız tum foto makineleri yabancı malı ama olsun ..bu teknolojıyı bir gün biz de yapacagız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONURUM88

evet çok güzel.tebrikler...bu tür fotografları eskiden yabancı dergilerde görürrduk.şimdi burada görmek güzel..gerçi kullandıgımız tum foto makineleri yabancı malı ama olsun ..bu teknolojıyı bir gün biz de yapacagız..

Teşekkürler onurum88...
  • buyrun benden de bikaç resim

...

gümüşlük-tavşan adası
    ...

bodrum-kirsebükü
    ...

bodrum-kirsebükü

edit:yer isimleri eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @XEL -- 22 Mayıs 2006; 23:56:17 >

• Fotoları bizimle paylaştığın için teşekkürler @xel...
    Fotolar birbirinden güzel eline sağlık. yalnız neresi olduğunu belirtmemişsin.
    Saygılar...
  • yaa kusura bakmayın bende bi sorun var sanırım ama çözemedim.

ONURUM88 sundugun fotoları maalesef ben göremiyorum ve merak ediyorum arkadasların dediklerinden dolayıda.. varsa bi yanlış yaptıgım, aydınlatın lütfen .sagolun

quote:

Orjinalden alıntı: ONURUM88

valla bu foruma kadar çok fotograf yuklemek dogru mu bilmem,Merkan Ustad gelince bize hesap soracak gibi....

• Sanırım onurum88 fotoları imageshack sitesi vasıtasıyla buraya ekliyor. Sizin internet ayarlarınızda bu site ile ilgili bir sorun olabilir. Örneğin, Norton Internet Security gibi bir güvenlik programı kullanıyorsanız tarayıcınızın bu siteden herhangi bir içerik göstermesi engelleniyor olabilir. Zira aynı programdan dolayı ben "picfury" sitesine ait içeriğe ulaşamıyorum. Böyle bir güvenlik programı kullanıyorsanız birkaç dakikalığına onu durdurup öyle denemeniz faydalı olabilir.

Saygılar...
  • evin balkonundan izmir
  • izmir-kemalpaşa-dereköy
    kampta yoğun sağnak altında kalmıstık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 22 Mayıs 2006; 23:07:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: caver

evin balkonundan izmir

İzmir'den ziyade güvercin önplanda olmuş.
    Bir de keşke pencerenin çerçevesini kadraja dahil etmeseydiniz.

Saygılar...
  • yorumlarınız için teşekkürler kuşu kaçırmamak için acele ettim sanırım
  • quote:

Fotoları bizimle paylaştığın için teşekkürler @xel...
    Fotolar birbirinden güzel eline sağlık. yalnız neresi olduğunu belirtmemişsin.
    Saygılar...

saol.ekledim yerleri
  • arkadaşlar tek tek isim yazmaya kalkışsam uzun sürecek çünki hepsi harika

xenon özellikle senin gün batımı fotona bayıldım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.