Şimdi Ara

Doğacak Oğlum İçin İsim Tavsiyesi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
5
Favori
10.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gurkαn

Tayyip muhammet abdullah nurullah koymada ne koyarsan koy arap isimlerden uzak dur cocugun amerikaya gitmeyi birak vizesi bile cikmaz teroru bagdastirdgi icin

Berk , bora , yagiz bunlar erkek icin guzel isimler

Sizin zihniyetiniz gerici ve kör ise bu sizin suçunuzdur. avrupanın yalakası olma ve yaranma sevdası sizi aslınızdan neslinizden edecek kadar kopardığı çok açık belli.

bu ülkede Tayyip - Abdullah - Sadullah ve diğerleri sizin hayatınız boyunca gelemiyeceğiniz konumlara gelmişlerdir... Siz abd vizesinden bahsediyorsunuz.

Ve halen kendi cehaletinizi başkalarına yaftalama ısrarından da vazgeçmiyorsunuz. Eminim bu mesajada yapacaksınızdır. Sizin kalıp belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

isim tavsiyesi vermeyeceğim ama çocuk yetiştirmeyi bilmiyorsanız kesinlikle Muhammed gibi isimler vermeyin, nerede küfürbaz tebiyesiz çocuk görsem isimleri hep bu türden, şimdiden Allah analı babalı büyütsün.

O ahlakı ve terbiyeyi veremeyen ana babanın suçudur. İsimle bir alakası yok. Kurban olsunlar O'nun adına. Hakkıyla taşıyamiyorlarki.
  • Deniz olsun. En güzel Erkek ismi benim için.

Doğuş ve Enes olmasın bu isimli çocuklar çok piç oluyor.
  • soyadınla uyumlu olsun.
    Mesela isimde simetri çok önemlidir.

örneğin:
    soyadın çelik olsun.

tEkİn çElİk.

sesli harflerin simetrisi.

Hem uyumlu oluyor hemde birkaç araştırma var karakterine olumlu yönden faydası oluyor.
  • Tanrı anneli babalı büyütsün. Onu korusun ve yüceltsin. Ha, bir de onu kutsasın.
  • selman , kayra
  • 2 isimli olsun bnce. daha akıllı oluyor 2 isimliler. isimlerinden biri ayaz olabilir.
  • sonuç ne oldu?

Hayırlısı ile doğsun. vatana millete, anne ve babasına hayırlı bir evlat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SATURNUS2015 -- 19 Ekim 2014; 15:47:01 >
  • Allah analı babalı büyütsün.
    İsim önerisi olarak da:Poyraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilemezsinki

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

Tayyip muhammet abdullah nurullah koymada ne koyarsan koy arap isimlerden uzak dur cocugun amerikaya gitmeyi birak vizesi bile cikmaz teroru bagdastirdgi icin

Berk , bora , yagiz bunlar erkek icin guzel isimler

Sizin zihniyetiniz gerici ve kör ise bu sizin suçunuzdur. avrupanın yalakası olma ve yaranma sevdası sizi aslınızdan neslinizden edecek kadar kopardığı çok açık belli.

bu ülkede Tayyip - Abdullah - Sadullah ve diğerleri sizin hayatınız boyunca gelemiyeceğiniz konumlara gelmişlerdir... Siz abd vizesinden bahsediyorsunuz.

Ve halen kendi cehaletinizi başkalarına yaftalama ısrarından da vazgeçmiyorsunuz. Eminim bu mesajada yapacaksınızdır. Sizin kalıp belli.

Akp yiz akp huloggggggg

Tayyip abdullah muhammet koymayin da ne koyarsaniz koyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: patron_2867

ALLAH izin verirse ileride oğlum olursa adını Mustafa Kemal koyacağım.Sana da tavsiye ederim.

+999999999

en güzeli :D

bilal koymasın ;)
  • Nuh koy 900 yıl yaşayacak mı görelim.
  • Devrim olsun

• BlackWindow kullanıcısına yanıt
    mesela ben
  • Adı ata soy adı türk olan bir çocuk duymuştum o geldi aklıma

• quote:

Orijinalden alıntı: bilemezsinki

quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

isim tavsiyesi vermeyeceğim ama çocuk yetiştirmeyi bilmiyorsanız kesinlikle Muhammed gibi isimler vermeyin, nerede küfürbaz tebiyesiz çocuk görsem isimleri hep bu türden, şimdiden Allah analı babalı büyütsün.

O ahlakı ve terbiyeyi veremeyen ana babanın suçudur. İsimle bir alakası yok. Kurban olsunlar O'nun adına. Hakkıyla taşıyamiyorlarki.

bende kurban olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SATURNUS2015 -- 19 Ekim 2014; 15:52:50 >

• Eymen çok hoşuma gidiyor benim
  • Hocam ismi koyarken ülkemizi düşün de koy lütfen. ismini tekrar etmesin. Adım Sait, 4 harflik kelimeyi 10 defa tekrarlıyorum. hızlıca trafik polisi gibi kodlamak zorunda kalıyorum. bunun gibi aklıma ilk gelenler arslan-aslan, beyazıt-bayezit-beyazıd, mehmet-memet-memed, atilla-attila-atila.
    iki isim de olmasın. ne o öyle nazar boncuğu gibi. hem onu da algılayamıyorlar. Hastanede Sümit diye anons edildim. Sümit ne lan! yıllarca herkes Sait der askerde bir uzman çıkar Ümit diye bağırır üstüne alınmazsın sonra uğraş dur. Birisi bir kargo yollar kimliğini gösterirsin e burada bu yazıyor senin kimlikte bu hayda bir de onla uğraş. Yollayan da sanki Dr. Av. gibi ünvan sanki benim ilk veya ikinci adım, yazmaya tenezzül etmemiş.

Net isim, tek isim, tek bayrak, tek vatan.
  • devrim olsun
  • Konu siyasi ve dini tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.