Şimdi Ara

DOĞAL DOMATES SALÇASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Salçalar
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BURSA, YENİŞEHİR, KAVAKLI KÖYÜNDEN KENDİ TARLAMIZIN DOMATESLERİYLE YAPILMIŞ SALÇALAR SATILIKTIR.

Her sene kendi çevremize satışını yaptığımız salçaları bu sene siz değerli salçaseverlere de tattırabilmek için internetten de satış yapmaya karar verdik. Salçalarımız tamamen kendi tarlamızın domateslerinden üretilmiş olup hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmamıştır.

Bir kavanoz salça yaklaşık 650-700 gram gelmektedir.

Donanımhaber forumuna özel olarak BİR KAVANOZ SALÇA 6 TL'dir. Kargo ücreti 10 desiye kadar 6,5 TL'dir.

PAYPAL VE BANKA HAVALESİ KABUL EDİLİR. BURSA İÇİ ELDEN DE TESLİM EDİLEBİLİR.

DOĞAL DOMATES SALÇASI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GorunmezBKZ -- 7 Ekim 2015; 11:27:08 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Briksi yüksek bir salçaya benziyor. İnegöl Kulaca domates salçası geldi aklıma... Her sene toptan alır 1 yıl pollanmadan kullanırım. Ev yapımı domates salçası herzaman daha lezzetli, fiyat biraz yüksek gibi. ...Hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neceneco -- 18 Eylül 2015; 21:22:56 >
  • Bende Kulaca salça alacağım almayı düşünüyorum fakat aklıma takılanlar var nasıl üretiliyor içerisinde koruyucu katkı maddeleri varmı acıso diye bir ürünleri olduğunu duydumn nasıldır.
  • Acıso biraz acı açıkçası. Ben çok az aldım ama bitiremedim kahvaltıda çay kaşığının yarısı kadar yemek mümkün sonrası sıkıntı yaratır :))) Kulacada katkı yok, küf yapmama nedeni çok az su olması sanırım. Fazla miktarda Hollandaya gönderiyorlar. İnternette satış yapan siteler mevcut ama İnegölden geçerseniz Eski Yenişehir caddesinin başlarında (çardak camisini geçer geçmez sağda ) satış noktası var orada istediğiniz ürünü bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neceneco -- 7 Ekim 2015; 10:40:09 >
  • Ben direk fabrikalarını aradım domatese 7 tl bibere 9 tl fiyat verdiler.Sonuç itibariyle kalite ve katılık oranından memnunsanız tavsiyeniz üzerine kargo ile İzmir şehrine sipariş geçeceğim.
    Çok tşk ederim ilgilenip cevap yazdığınız için.
    Saygılar.
  • Son derece memnunum,her sene inegölde 10-15 gün kadar kalırım, dönüşte ihtiyaç kadar mutlaka alırım, 20 senedir kalitesinde briksinde düşme olmadı . Fabrikasyon salçalardan 1 kaşık kullanıyorsanız kulacadan yarım kullanmak yetiyor. Fiyat olarak iyi fiyat, satış ofislerinde de söylediğiniz fiyatlarda.
  • http://www.gurmebar.com/ sitesini mutlaka ziyaret edin , peynirleri ve salçaları özellikle harika , brik değeri oldukça yüksek tavsiye ediyorum.
  • Hocam dediğiniz sitede 1 kg salça 30 Tl, 850 gr ceviz içi 80 Tl bu site satış yapıyormu merak ettim
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.