Şimdi Ara

doğal seratoninim yok oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • galiba olan oldu. 10 senedir ilacları kullanıyorum. yazdığım gibi bıraktığımda yine yokum. yok oluyorum. odam ecza deposu gibi hocam bütün vitamin takviyeler var. suan cipralex başladılar inanılmaz yan etkiler yapıyor. hikayemi anlatacak tek 1 kişi bulamadım. doktor parasını alıp ilaç yazmak istiyor gerisine karışmıyorlar. ben bu insanların varsa inançları öbür tarafta yoksa yine burada hesap verebileceklerine inancım sıfır.

ya arkadaşlar bakın. ben spora da gittim, işe de girmeyi denedim hiçbiri bu durumda çare olmadı. dünyada cehennem diyorum eğer beyninizde kimyasal düzensizliği ilaç kullanımını bıraktıktan sonra yaşıyorsanız. ve genetik olarak yatkınsanız bu duruma. üstüne abilify, seroquel, rexapin, zyprexa, cymbalta, paxil, lustral vs. vs. gibi ilaçları aralıksız 11 sene kullanın. görürsünüz ki beyniniz eski beyin değil uzun vadede diyorum.

bu durum araştırmalarıma göre %30 gibi bir rakam kadar kişiye oluyor. ilaçlardan yine fayda gören %30 var. %70 kalan gerisi psikiyatride pazardır. artık görün bunu. doğal yollara gidin. benim gibi heba olmayın. suan ilaçsız yokum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 31 Aralık 2019; 1:53:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

İnternette kullanmadan önce iki hafta diyet yapılması gerektiği, yanlış dozaj ve kullanım durumlarında ölüme yol açabileceği yazılmış. İnsanlara mutluluğun formülünü veriyorum derken öldüreceksin farkında değilsin.

Alıntıları Göster
    Kardeş sen mutlu olmak için ne kullanıyorsun kafan mı güzel konuda ki ilk meseajıma baksan ne nedemek istediğimi anlardın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam. Bu hormonların sıfırlanması gibi bir durum pek mümkün değil benim bildiğim. Yoksunluk yaşıyorsun ama çözümü vardır. Psikoterapi yöntemlerini denedin mi?

Bir de bu 11 senenin ne kadarında ilaç kullandın hocam? Ben de 5 senedir düzenli-duzensiz olarak toplamda 1 seneye yakın kullanmışimdir ilaç. İleride bu tarz sorun yaşar mıyım ki?

Edit: şimdi okudum denemissiniz psikoterapiyi. Belki doğru tedaviyi, doğru psikoloğu bulamamissinizdir. Çok etkili yöntemler var. İlacı da aralıksız kullandınız galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnum44 -- 3 Ocak 2020; 2:15:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu videoları mutlaka izlemeni öneririm.
    Bülent Sevinçyoutube
    PSİKİYATRİK İLAÇLARIN GERÇEK YÜZÜ 1: ANTİDEPRESANLAR
    https://www.youtube.com/watch?v=-q1EGv8-TkU

Bülent Sevinçyoutube
    PSİKİYATRİK İLAÇLARI NASIL BIRAKIRSINIZ? BAĞIMLILIK TUZAĞINDAN KURTULUN
    https://www.youtube.com/watch?v=ZuMX25lQf54

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 3 Ocak 2020; 4:31:18 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.