Şimdi Ara

doğal seratoninim yok oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
3
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 sene kadar once ben de sizim gibi dogal seratonin ve dopamin salgiliyordum. daha sonra ilaclar baslandi.ssri anti psikotik. sl1 sene kadar ilacsiz kalmayi denedim. intihar ediyordum. suan sirf bu durum yuzunden yine ilaclari dayadilar. vucudum dhydrate oluyor milyon tane yan etki yine basladi. sonsuza kadar tutsak oldum. birakinca yine ayni oluyorum. olcum yapmadan kafadan tani koyuyorlar. sanirim asla duzelemeyecegim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Abi ciddi ciddi ne olacak bu psikolojik ilac kullananlarin hali? Adamlar bağımlı oluyorlar ve sonsuz bir döngü içine giriyorlar. Yetkili doktor, psikologlar aydınlatırsa sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerlik tohumu yut, yaşının yarısı kadar üzerlik tokumu yut

Üzerlik tohumu serbest şekilde satılır satan aktarlar alan kişiyi uyarma gereği duyar... Filan fazla kullanırsan 7/24 mutlu olursun gülümsersin en azından üzerlik tohumu bir araştır çok pahalı bir şey değil en uucuz yoldan zarar vermeden kafa yapar. Mutluğumn şuurunu da açıklamış.oldum bulgur kaZanı gibi kafa komado ejderi gibi boyunla bu tipsiz halimle bu hayat başka türlü çekilmezzz....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psikolojik destek alıyor musun yoksa sadece psikiyatrist mi?
  • bilinçli psikiyatra gitmekte fayda var. şehrimde yıllardır görev yapan ve neredeyse bu tür sorun yaşayan herkesin ismini duyduğu bi doktorla çalışıyorum ben. ilacı gayet güzel kullanıyorum, bağımlısı değilim çok düşük dozlarda takılıyoruz. bir süre bana refakatcilik yapacak birisi gibi görüyorum ilacımı. maksimum 3-4 ay içerisinde de ilacı bırakacağız zaten doktorumla beraber. kendimi çok iyi hissediyorum artık ve psikolog desteğine de başladım. 4 seans okul psikologuyla takıldım ve iyi sonuç alamayacağımı anlayıp dışardan birisiyle çalışmaya başladım ve o da işinde en iyilerden. bilinçli tedavi ile diğerleri nasıl kurtuluyorsa veya ben nasıl kurtulacaksam emin olun herkes kurtulabilir
  • En kucuk depresyon ergenlik zart zurtlarina antidepresan dayarlarsa normal adamıda deli ederler psikolog sun zahmet olmazsa bi otur sohbet et dogal yollardan uygula tedavini bu adam sizofren degil beyin kimyasi ile ilgili bir sorunu yok yada çok ağır travmaları yok en basit antidepresanı oneriyim size spor
    1 saat calisip oluk oluk terlediginde evine gelip dus alip yatagina girdigindeki dopamini sana antidepresan veremez.
    Tiyatro mesela dağda bayırda kalmıyorsan git tiyatroya gir
    birsuru sey var

Makineyi bitiriyim bide psikiyatri okuyam

• maalesef isin pharma boyutu var. pazari var. ve clinical trial lerde bilincli olarak gecmeyen kullanim sonuclari var. 11 senedir basima gelenleri anlatmayayim. is toz pembe degil. ben bir dram yasiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-406E52D83

maalesef isin pharma boyutu var. pazari var. ve clinical trial lerde bilincli olarak gecmeyen kullanim sonuclari var. 11 senedir basima gelenleri anlatmayayim. is toz pembe degil. ben bir dram yasiyorum.
    hocam mesela psikologa gitme nedenin neydi

• DreamingLight kullanıcısına yanıt
    psikoterapi denedik sonuc alamadim. dogru kisiyi bulamadim.

• Beyin plastik bir yapıda değilmiydi abi. Bir rehabilitasyon merkezine yatırılsan 1 kaç ay beyin otomatik resetlenmez mi yani survival moda geçsen. Yani tek derdin uyumak su içmek ve yemek yemek olucak hiç bir teknolojik aletle işin olmuycak en fazla bahçemsi bir ortamda dolanmana izin verilicek bak bakalım iyileşiyormusun.

Yani bence insanlar şu rahatlıktan dolayı bu sıkıntıları yaşıyor hastalan bakalım aç kal susuz kal bakalım psikolojin nasıl düzeliyor. Rahat insanlığa batıyor bence temel ihtiyaçlar karşılandıktan sonra insanda fazlasını isteme durumu oluşuyor ve kendi kendine triplere giriyor.

• fairtune kullanıcısına yanıt
    sana hicbir cevap vermeyecegim. umarim yasadiklarimi yasamazsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-406E52D83

maalesef isin pharma boyutu var. pazari var. ve clinical trial lerde bilincli olarak gecmeyen kullanim sonuclari var. 11 senedir basima gelenleri anlatmayayim. is toz pembe degil. ben bir dram yasiyorum.
    İnsanlar bu yüzden bilime güvenmiyor işte. Çünkü bilim literatürünü bilim insanları oluşturuyor. İnsanlar da hiçbir zaman güvenilir değildirler. O yüzden insanlarda haklı bir güvensizlik oluşuyor.

Bilim komünitesi içindeki insanlarının da dini imanı para, güç, statü, vb bilmem ne klasik şeyler. Çok trajik bi durum.
  • Hocam hiçbir kurtuluşu olmadığına emin misin ya? Yukarıda bi arkadaş da bahsetmiş, hani nöroplastisite vardı bilmem ne vardı, ne oldu. Bence bir çözümü vardır elbet, sonsuza kadar bağımlı kalmak zorunda değilsinizdir herhalde. İlla ki bir kurtuluş yolu vardır diye tahmin ediyorum, umuyorum.
  • Ne yaşadın hocam boşalt içindekileri buraya rahatlarsın.

• Özel mesejalara bakamıyorum üzerlik tohumu işe yarıyor tavsiye edilen miktar yaşının yarısı kadar uyumadan iki saat önce alıyordum. Doğal seletein

• çoğu arkadaşın net somut bir problemi olmuyo düşüncelerle kendi kendine eziyet ediyo bence normal düzeninizin dışına çıkın kendinizi sınayın
  • Basit psikoloji ilaçları ağır psikloji ilaçlarından daha tehlikedir. Çünkü ağır ve bağımlılık yapan ilaçlar ya yaşatır ya öldürür. Ama bağımlılık yapmayan ilaçlar ne öldürür ne yaşatır. SÜRÜNDÜRÜR.

• quote:

Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hocam zaten beyin kimyanı etkileyen şizofreni vs tarzı ağır bir problem yoksa psikologun sana ilaç değil tavsiye vermesi gerekiyor alışmışlar ota moka antidepresan basmaya.
    Adam sana dünyanın parasını ödüyor bi konuş derdini dinle çözüm üretin çok ağır bi olay yaşamışsındır sevdiğin birini kaybetmektir vs etkisinden çıkamıyorsundur o zaman ver antidepresan o herifin intihar riski var ama normal biri gidiyor çocuk depresyonda bunalımda her neyse cocuğa aktivite tavsiye edeceğine basıyor antidepresanı.
    Sporun verdiği antidepresan etkisini hiçbir şey vermiyor cidden daha sağlıklı düşünebiliyorsun atatürkünde bi lafı var harbiden doğru sağlıklı kafa sağlıklı vucutta bulunur bizim halkın mutsuzluk sebeblerinden biri bence spor yapıp rahatlayamaması sinir atamaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Üzerlik tohumu yut, yaşının yarısı kadar üzerlik tokumu yut

Üzerlik tohumu serbest şekilde satılır satan aktarlar alan kişiyi uyarma gereği duyar... Filan fazla kullanırsan 7/24 mutlu olursun gülümsersin en azından üzerlik tohumu bir araştır çok pahalı bir şey değil en uucuz yoldan zarar vermeden kafa yapar. Mutluğumn şuurunu da açıklamış.oldum bulgur kaZanı gibi kafa komado ejderi gibi boyunla bu tipsiz halimle bu hayat başka türlü çekilmezzz....
    İnternette kullanmadan önce iki hafta diyet yapılması gerektiği, yanlış dozaj ve kullanım durumlarında ölüme yol açabileceği yazılmış. İnsanlara mutluluğun formülünü veriyorum derken öldüreceksin farkında değilsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.