Şimdi Ara

Doğal Yollarla Erkeklik hormonu artırma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
8.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biri gittiğinde bana da alsın sığır jelatininden.

bilgi edinmek için.

http://www.endokrinoloji.com/ostrojentestosteron.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: SVSTRGMR

quote:

Aileden gelen bir kellik varsa önüne geçemezsiniz zaten. Ama dopingle bizim 50-100 katımız testoya çıkan adamların bile çoğu saçlıyken kimse de çıkıp doğal bir sporcunun vücut testosteronunun kelliğne neden olacağını iddia etmesin.

iddia etmeyiz doktor bey

http://tr.wikipedia.org/wiki/Testosteron
    https://www.google.com.tr/search?num=100&safe=active&site=&source=hp&q=testesteron+kellik&oq=testosteron+kell&gs_l=hp.1.0.0i22i10i30j0i22i30.904.6177.0.7394.10.10.0.0.0.0.219.1545.0j8j2.10.0....0...1c.1.32.hp..0.10.1545.nxCY7-Zodz0

O mesajla muhatabım sen değildin ama cevap istiyorsan "tamam 20 yaşındayken saçın doğal testodan dökülmeye başlamış" diyeyim...

muhatap almadığına göre kibir diyelim
    ama dopingle 50 - 100 katı testo alan adamları nerede gördün
    testo değerlerini sen mi ölçtün
    duyan duymayan da seni bodybuilding doktoru zannedecek
    diyelim ki ölçtün bu adamlar dopingin yan etkisini yok etmek için başka maddeler de alıyorlar
    ha muhatap aldığın adamın mesajı şu yüzden zoruna gitmiş olabilir
    "ben saçlıyım acaba yeterince testo salgılamıyor muyum?"
    zaten her kellik testodan olmadığı gibi
    her testo da adamı kel etmez

Doğal Yollarla Erkeklik hormonu artırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 15 Ocak 2014; 20:04:14 >

• Yahu ne triplere giriyorsun abicim, testo hakkında mesaj atmış olan diğer arkadaşa yönelik yazmıştım diyorum
  • Executor06 kullanıcısına yanıt
    trip konusunda üstüme yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

Biri gittiğinde bana da alsın sığır jelatininden.

bilgi edinmek için.

http://www.endokrinoloji.com/ostrojentestosteron.html

metrodan alabilirsin 150 yaprak 60 tl
    hergün yarısını yesen 1 yıl gider
  • O arkadaş ben oluyorum herhalde :)
    Bak arkadaş ne demiş;

doğru saçlarınızın dökülmesini testesteron değil DHT oranı belirler bu bayanlar içinde aynı, bayanlarda da erkek tipi dökülmenin sebebi dhtdir, bunu ilk mesajda belirttim peki bu dht denen şey neden ileri gelir bir bak bakalım...

Gerçi bu arkadaş sadece kalori harcayarak yağ yakabileceğini zannediyor, nabız vs hak getire o yüzden bu yorum normal geldi... Cahillik başa bela...
  • östrojen tedavisi alan kadınların saç dökülmesi sorunundan kurtulduğu hatta saçlarının gürleştiğini okumuştum bir yerde
  • steroid kullanılmadıysa zma denilen karısımı kullanmaya gerek yok.

adam 18 yasında testesteron artıcı konusu acıyor

30 yasına kadar eger bu sporu yapan saglıklı bir birey isen testesteronu artırmana gerek yok
    dogal olarak zaten artış gösterecektir.

eger sahıs homo ise tıbbi bir mudahele gerekebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

steroid kullanılmadıysa zma denilen karısımı kullanmaya gerek yok.

30 yasına kadar eger bu sporu yapan saglıklı bir birey isen testesteronu artırmana gerek yok

ZMA dan kasıt magnezyum ve çinko
    bu ikilinin steroidle ne alakası var
    günlük alınması gereken mineral ve metal

quote:

• quote:

quote:

steroid kullanılmadıysa zma denilen karısımı kullanmaya gerek yok.

ZMA dan kasıt magnezyum ve çinko
    bu ikilinin steroidle ne alakası var
    günlük alınması gereken mineral ve metal

quote:

ben saglıklı ve bu sporu yapan birisinin(amatör) testo artıcı kullanmasını sacma buluyorum.
    cünkü bu spor kalp ritmi ve testoyu artıracak ögelerle dolu..
    Bazı ortamlar karşı cinsle konuşuyor artı olarak kız arkadaşı varsa zma tam anlamıyla para kaybı
    ortalama bir türk genci 25-30 yasına kadar abazadır kısa net

cinko magnezyum ve b6 vitamini karısımı zma oluyor bunu bilmekteyim zaten.

çeşitli steroid kürlerini testesteron oranını düşürdügü aşikar oldugu icin kullanması taraftarıyım.

• quote:

çeşitli steroid kürlerini testesteron oranını düşürdügü aşikar oldugu icin kullanması taraftarıyım.

bunu bilmiyordum
    fakat çinko baya önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: judasjudas

O arkadaş ben oluyorum herhalde :)
    Bak arkadaş ne demiş;

doğru saçlarınızın dökülmesini testesteron değil DHT oranı belirler bu bayanlar içinde aynı, bayanlarda da erkek tipi dökülmenin sebebi dhtdir, bunu ilk mesajda belirttim peki bu dht denen şey neden ileri gelir bir bak bakalım...

Gerçi bu arkadaş sadece kalori harcayarak yağ yakabileceğini zannediyor, nabız vs hak getire o yüzden bu yorum normal geldi... Cahillik başa bela...
    judasjudas
    Tek bir soru soracağım; %80 ve üzeri nabızla sağlıklı kilo kaybı sağlanamaz ona katılırım fakat yürüyerek yağ yakılamaz mı senin teorine göre ?

Ben sadece katılmadığım noktaları belirtiyorum, kimseye cahil vs diye yaftalarda bulunmuyorum. Cahillikten söz etmişken, "yağ yakımı ve nabız" adı altındaki makaleleri okuyup gelmişsin ama onları bizler de okuduk merak etme, üzerine eklenen başka şeylerle mukayese yapınca çıkan bilgiyi aktardım sadece. Spora yeni başlamış adamın kafasını nabızla bulandırmaya ne gerek var, kardiyo yapmasan da kalori dengesiyle yağ yakarsın. Yürümek de kalori yakmaktır, orta tempo koşmak da. Kardiyoya karşı olduğum falan yok ama hiç kardiyo yapmayan müsabık sporcular da var. Bir işi yapmak için sadece tek bir yöntem yok.
    "Kardiyo yaparken %60-80 arası nabız harici bir yarar sağlamaz" yazmıştın diğer konuda, bu laftan sonra cevap bile vermemek en iyisiydi zaten...

• Beyler bunlar çok yüksek çitalar.

Profesyonel değilseniz zaten bu gibi şeyleri düşünmemelisiniz.

Beslenmeyi ve antremanı düzenli yap,sonucunu toplarsın.

Ama gidip de çok çok işin ehli adamların yaptıklarıyla karşılaştırmayın
  • http://www.gym-center.com/makale/Testosteron.pdf

alın beyler burada zaten az cok bilgi sahibi olursunuz
  • quote:

http://www.gym-center.com/makale/Testosteron.pdf

alın beyler burada zaten az cok bilgi sahibi olursunuz

teşekkürler
  • quote:

O arkadaş ben oluyorum herhalde :)
    Bak arkadaş ne demiş;

haklı
  • quote:

judasjudas
    Tek bir soru soracağım; %80 ve üzeri nabızla sağlıklı kilo kaybı sağlanamaz ona katılırım fakat yürüyerek yağ yakılamaz mı senin teorine göre ?

Ben sadece katılmadığım noktaları belirtiyorum, kimseye cahil vs diye yaftalarda bulunmuyorum. Cahillikten söz etmişken, "yağ yakımı ve nabız" adı altındaki makaleleri okuyup gelmişsin ama onları bizler de okuduk merak etme, üzerine eklenen başka şeylerle mukayese yapınca çıkan bilgiyi aktardım sadece. Spora yeni başlamış adamın kafasını nabızla bulandırmaya ne gerek var, kardiyo yapmasan da kalori dengesiyle yağ yakarsın. Yürümek de kalori yakmaktır, orta tempo koşmak da. Kardiyoya karşı olduğum falan yok ama hiç kardiyo yapmayan müsabık sporcular da var. Bir işi yapmak için sadece tek bir yöntem yok.
    "Kardiyo yaparken %60-80 arası nabız harici bir yarar sağlamaz" yazmıştın diğer konuda, bu laftan sonra cevap bile vermemek en iyisiydi zaten...

1-Yürüyerek yağ yakarsın tabii ki fakat kordon boyunda yürür gibi sallana sallana yürüyerek değil. Ben sokakta bile tempolu yürürüm yürüken nabız hızım genellikle 130 civarı olur bu da yürüyerek yağ yakabildiğim manasına geliyor.

2-Yağ yakımı ve nabız hızı altındaki makalelerden fazlasını okuduğuma ve bildiğime emin olabilirsin zira profesyonel sporcuydum bir zamanlar,eh aldığım eğitim de zaten bilgimi destekledi. Hoş bunları bilmek için özel bir eğitime ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum o ayrı, burada eğitim almadığı halde çok bilgili arkadaşlar var gözüme çarptığı kadarı ile...

3-Spora yeni başlamış bir insan sağlam bir temelle başlamadıktan sonra 2 ay sonra sıkılıp zaten göbeği salmaya devam eder.6 ayda alınacak sonuç doğru çalışma ile 2 ayda alınabiliyorsa bunları bilmek zaruri ihtiyaçdır.

4-Kalori dengesi ile yağ yakamazsın, kilo kaybedersin, su kaybedersin,dengeli beslenmezsen bir miktar kas yıkımı da yaşayabilirsin lakin salt kalori dengesi ile yağ yakılmaz.

5-Hiç kardiyo yapmayan sporcular tabii ki mevcut, adamın ihtiyacı yoksa niye kardiyo yapsın ki? Dayanıklılık antrenmanı yapar mesela veya kafasındaki her ne ise ona yönelik çalışır.

6-Evet kardiyo yaparken %60-80 nabız aralığından altı veya üstü standard kişiler için yarar sağlamaz... Her çalışmanın bir nabız aralığı standardı vardır %60-80 arası en iyi yağ yakım aralığıdır.Kardiyo+hiit yapılırsa tabii yakılan yağ tavan yapar o ayrı fakat bütün bu teknikleri ayrı ayrı ele almak gerek henüz kardiyo konusunu tartışırken diğer teknikleri araya sokmak istemiyorum.

Bizim çok bilinen bir body forum sitemiz var, muhtemelen zaten bu sayfada paylaşım yapan bir çok arkadaş oraya üyedir,eğer uğrarsan bu ve bunun gibi konular hakkında,kardiyo,hiit vs çeşitli antrenman teknikleri hakkında seni ciddi manada aydınlatacak paylaşımlarımız mevcut...

• quote:

östrojen tedavisi alan kadınların saç dökülmesi sorunundan kurtulduğu hatta saçlarının gürleştiğini okumuştum bir yerde

Şampuanın içine doğum kontrol hapı karıştırıyorlar, kullanan ve kafalarında minik minik saçlar peydah olan arkadaşlarım oldu...
  • quote:

quote:

judasjudas

1-Yürüyerek yağ yakarsın tabii ki fakat kordon boyunda yürür gibi sallana sallana yürüyerek değil. Ben sokakta bile tempolu yürürüm yürüken nabız hızım genellikle 130 civarı olur bu da yürüyerek yağ yakabildiğim manasına geliyor.

2-Yağ yakımı ve nabız hızı altındaki makalelerden fazlasını okuduğuma ve bildiğime emin olabilirsin zira profesyonel sporcuydum bir zamanlar,eh aldığım eğitim de zaten bilgimi destekledi. Hoş bunları bilmek için özel bir eğitime ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum o ayrı, burada eğitim almadığı halde çok bilgili arkadaşlar var gözüme çarptığı kadarı ile...

3-Spora yeni başlamış bir insan sağlam bir temelle başlamadıktan sonra 2 ay sonra sıkılıp zaten göbeği salmaya devam eder.6 ayda alınacak sonuç doğru çalışma ile 2 ayda alınabiliyorsa bunları bilmek zaruri ihtiyaçdır.

4-Kalori dengesi ile yağ yakamazsın, kilo kaybedersin, su kaybedersin,dengeli beslenmezsen bir miktar kas yıkımı da yaşayabilirsin lakin salt kalori dengesi ile yağ yakılmaz.

5-Hiç kardiyo yapmayan sporcular tabii ki mevcut, adamın ihtiyacı yoksa niye kardiyo yapsın ki? Dayanıklılık antrenmanı yapar mesela veya kafasındaki her ne ise ona yönelik çalışır.

6-Evet kardiyo yaparken %60-80 nabız aralığından altı veya üstü standard kişiler için yarar sağlamaz... Her çalışmanın bir nabız aralığı standardı vardır %60-80 arası en iyi yağ yakım aralığıdır.Kardiyo+hiit yapılırsa tabii yakılan yağ tavan yapar o ayrı fakat bütün bu teknikleri ayrı ayrı ele almak gerek henüz kardiyo konusunu tartışırken diğer teknikleri araya sokmak istemiyorum.

Bizim çok bilinen bir body forum sitemiz var, muhtemelen zaten bu sayfada paylaşım yapan bir çok arkadaş oraya üyedir,eğer uğrarsan bu ve bunun gibi konular hakkında,kardiyo,hiit vs çeşitli antrenman teknikleri hakkında seni ciddi manada aydınlatacak paylaşımlarımız mevcut...

120 kilo falansın heralde yürürken nabız 130'a çıktığına göre. İstediğin kadar hızlı yürü, 130 a çıkartmak için koşma seviyesine geçmen lazım.

Kalori açığıyla gayette kilo verirsin, senin mantığında spor yapmayan adam hiç kilo veremez. Spor yapma günde 1400-1500 kalori civarı beslen 1 ay sonra git ölçüm yaptır. Dengeyi korursan minimum kas kaybıyla çok iyi yağ yakarsın.

Doğal yöntemle hiçbir şekilde 6 aylık sonucu 2 ayda yalamazsın, palavra.

Nabız olayına o kadar takılmaya gerek yok 130'un altına düşmemesi kafi cardio sırasında.

Hiç cardio yapmayan sporcular var evet ama ihtiyacı olmadığından değil. Cardio tek çözüm değil yağ yakmak için, kısa dinlenmelerle, düşük kiloda yüksek setlerle yapılan bir ağırlık antremanıyla cardio kadar etkili yağ yakarsın, bundan bahsetmiş arkadaş sen hemen ihtiyacı yoksa niye yapsına bağlamışsın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.