Şimdi Ara

Doğal yollarla kandaki B12 ve demiri yükseltme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    D vitamini artırıcam diye az güneşte gezmedim . O konu hakkında da bilgilendirirsen iyi olur elimizde veri oluyor .
  • Ben de müsait oldukça öğle vakti 20 dk güneşlenmeye çalıştım. 3 tane devit3 ampul kullandım. 1 tane de coledan d3 damla kullanmıştım. Tüm bunlar 4-5 ay sürede oldu. 16dan 40a çıkmış sadece. Onda da hedefim 80-100 civarını görmek. Kullanınca unutmazsam yine bilgilendiririm hocam.
  • primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    3 yere sordum anca bulabildim ilacı. Nasıl kullandınız hocam aç, tok? Dil altı dedikleri olay nasıl oluyor tam olarak?
  • Aç tok pek dikkat etmedim, önemli değil diye okumuştum. Daha çok sabah kullandım, dilimin altına koydum 10dk falan yavaş yavaş eriyor.
  • bugun dr kan tahlillerime baktı pek anormal birsey yok dedi. bende eve gelince bir bakayim dedim b12 149 cikmis. baya baya düşük sanırım. doktor hiçbir şey demedi bunla ilgili:D takviye almaliyim dimi
  • Hocam doğru baktıysanız normal değerlerin altında size takviye vermesi gerekirdi. İsterseniz kendiniz takviye alabilirsiniz.
  • Doğal yollarla kandaki B12 ve demiri yükseltmeDoğal yollarla kandaki B12 ve demiri yükseltme

hocam ben tansiyon icin kardiyolojiye gitmistim o yapti bu tahlilleri. ayrica ilk defa triligserdin yukseldigini gordum kendimde. onun icin de birsey demedi. ben sordugumda kan tahlillerinde anormal birsey yok dedi. bu arada b12 degil de D vitamini yazmis ilac.

• Hocam kardiyoloji olduğu için belkide önemsemedi b vitaminini ama değer düşük isterseniz bir dahiliye doktoruna veya aile hekimine gösterin sonuçları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 24 Ekim 2019; 13:20:18 >
  • Arkadaşlar et çok pahalı ve geçen günlerde denetim oldu ve rapor yayınlandı. Domuz etinden tutun sakatat karıştırana kadar. Yani ucuz olsun diye sahtekarlık yapıyorlar. Ben size balık öneriyorum. Balık bütçeye göre, eğer denize kıyınız varsa şanslısınız şehirlerde balıkçılar pazarı olur. Orada fiyatlar marketlere göre ucuz olur ve taze olur. Her gün kasa kasa gelir o tezgahlara. Şu sıralar fiyatlara hakim değilim araştırın internetten fiyatları veya gidin gezin pazarı.
  • bordoklavyeliadam B kullanıcısına yanıt
    Balık konusunda haklısınız hocam ama yediğimiz balıklar da çok sağlıklı değil. Denizlerimiz kirlendiği için bu balıkların midelerinde plastik çıkıyor. Umarım aldığımız balıklar temizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 16 Kasım 2019; 20:30:1 >
  • Evet maalesef öyle. Tavsiyemi ucuz yoldan B12 almak isteyen arkadaşlar için yapmıştım. Ben açık deniz balıklarını tüketiyorum. Geçenlerde lagos balığı çorbasını keşfettim. Tadı çok güzeldi ve vitamin açısından çok zengin bir balık size de tavsiye ederim.
  • Evet maalesef öyle. Tavsiyemi ucuz yoldan B12 almak isteyen arkadaşlar için yapmıştım. Ben açık deniz balıklarını tüketiyorum. Geçenlerde lagos balığı çorbasını keşfettim. Tadı çok güzeldi ve vitamin açısından çok zengin bir balık size de tavsiye ederim.
  • bordoklavyeliadam B kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam, bende elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Umarım tavsiyenizi deneme fırsatım olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği

3 yere sordum anca bulabildim ilacı. Nasıl kullandınız hocam aç, tok? Dil altı dedikleri olay nasıl oluyor tam olarak?
    İyi geldi mi hocam, etkili mi?
  • Hocam tahlil için gittim doktor tahlil yapmadı sistemin izin vermediğini söyledi. Şuanki durumumda bir sıkıntı yok. Açıkçası kendimi daha iyi hissediyorum. Kan tahlili yaptırabilseydim çok daha iyi olucaktı kesin sonuçları görebilecektim. Eğer tahlil yaptırabilirsem konuyu editlerim.
  • Tamamdır hocam. Umarım iyi sonuçlar alırsınız. Geri dönüşünüz için teşekkürler.
  • Saolun hocam, rica ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.