Şimdi Ara

Doğal yollarla kandaki B12 ve demiri yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben uzun süre bu sıkıntıları çektim. Birçok ilaç kullandım tedavi gördüm. Açıkcası artık ilaç kullanmaktan bıktım çok ciddi durumda olmadığım için doğal yollara yönelicem. En son tahlilimde değerlerim sınırın biraz üzerinde çıkmıştı. Birkaç ay sağlıklı ve düzenli beslenme taktikleri uygulayarak ne kadar etki edebileceğimi ölçmek istiyorum. Daha sonra buraya editlerim diğer arkadaşlara da bilgi olur. O yüzden konuyu takip etmek isteyebilirsiniz.

Aranızda daha önce böyle birşey deneyen yada doğal yollardan nasıl B12 ve Demir ihtiyacımı karşılıyacağım hakkında bilgi sahibi olan varsa yazmaktan çekinmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 18 Eylül 2019; 12:27:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam takviye kullanmanızı tavsiye ederim. İçerdiği değerler beslenme ile alınmayacak kadar fazla. Değerleriniz düzeldikten sonra sağlıklı beslenme ile korumayı denemeniz daha mantıklı. Yine eksiklik olursa tekrar takviye alırsınız. Doğal yoldan da karaciğer, sakatatlar ve kızımızı et tüketmeniz gerekir bu eksiklikler için. Hayvanın doğal beslenmiş olmasında fayda var fakat pek emin olamıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de hocam b12 ve ferritin değerleriniz kaçtı acaba?

• B12 demir ıceren gıdaları tuketmek bazen yeterli olmayabilir ama denemek istiyorsanız en cok kırmızı et öneriliyor.fındık ceviz kuru uzum .dahada çok var tabiki

• primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    Ferritin 48, b12 255

• bu et fiyatlariyla mı
  • b12 takviyesi kullanın bence. Demir çok da düşük sayılmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gren kullanıcısına yanıt
    Kuruyemişin faydalı olduğunu duymuştum. Bende baya kuru üzüm falan yemiştim tekrar başlamayı düşünüyorum.

Olabilir hocam önerdiğin takviye var mı?

• kuruyemıs ve et oldukca enerji verir yalnız hareketli olmanız gerekir yoksa ozellıkle kırmızı et hazımsızlık yapabilirde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gren kullanıcısına yanıt
    Çok yürüyüş yapan birisiyim hocam o açıdan sıkıntı olmaz

• Benim de 300 küsür çıktı hocam, venatura aldım kullanıyorum. Ama henüz etki etti mi etmedi mi nasıldır bilgim yok.

Dil altı tabletler felan varmış hocam nasıldır bilginiz var mı?

bende ondan kullanıyom ılk 10 bıttı bıtınce gıdıp olcturcem bakalım.
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Hocam Before/After atarsan iyi olur

• Bu ürün de dil altı hocam. Kılcallar nedeniyle emilimi daha iyi oluyormuş.

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Haber verirseniz çok iyi olur hocam

• Hocam venatura b12 kullandım. Tamamen düzenli her gün almadım, 30 tabletin 25i bitti. Bugün ölçtürdüm b12 692 çıktı. Önceki seferde 350 çıkmıştı. Takviye gayet işe yaramış. Kalan 5 kapsülü de bitirip ara vermeyi düşünüyorum. Muhtemelen 800e falan çıkar. Haber vermek istedim size de.

Hocam bilgi verdiğiniz çok iyi oldu. geçmiş olsun baya işe yaramış. Bende yarın almaya çalışıcam aynı ilaçtan. Direk eczaneden alabilirim dimi?

• Sağolun hocam. Evet eczanelerde satılıyor ama hepsinde bulunmayabilir. Ben yakınımdaki bir eczaneye sordum, baktı yokmuş ama getirtebilirim dedi. Ben de diğer eczaneye sordum orda varmış. Eczanenizde yoksa bile depodan getirtmelerini söyleyebilirsiniz.
    D vitaminim de 40 çıktı. Onu da venatura almayı düşünüyorum. Sadece d3 mü alsam d3k2 mi kararsız kaldım biraz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.