Ev 3+1 tam olarak bilmiyorum ama 100 metrekare sanırım. kombi eski ECA çakmaklı kombilerden. Max 7 kademe var. Zaman zaman 5-6 yı gördüğümüz oldu ve çok iyi ısındık 250-300 beklerken 130TL geldi
Ev 165 metrekare kombi sıcaklığı ortalama 45 50 derece 387 metreküp yakmış 35 günlük 234 tl geldi.
130 metre kare ev. her saat en düşük seviyede çalıştırdık iyi ısındık 99 lira geldi. termostatlı vana sağolsun. yer eskişehir
biz de klima yapıyoruz işte doğalgaz ucuz buna para veriyoruz diyorduk (evde doğalgaz yok) pek farkımız yokmuş ya...
mujde arkadaşlar fena halde hastayım ,bide gdip doktora para bayılcam sanırım.tek basıma yakmayım negerek var derken... yaksaymıştım keşke yaa heran düşüp bayılabilirm....yakın anacım yaksanızda gelıyo yakmasnızda gelıyo zaten..
Ev 4+2+2 2 aylık geldi 220 lira.
dijital termostatlı. gündüz 21-22 derece gece 19-20 dereceye ayarlı.
4 tarafı açık. 120m2
235 falan geldi ki ısınamadık.
ortalama 45 derecede yanan bi kombi sonuç 148 tl fatura, az gelmiş la bu bi dahaki ay telafi ederler kesin
25 lira geldi ay içinde 4-5 kere yakmışlığımızda var kombiyi bunun banyosu aygazı felan süper geldi
ısındıl mı ? alltan üstten ısınıyor orta kat yakmaya gerek yok
270 geldi öyle aman amanda yakmadık hani..
ön ödemeli 150tl ankara
quote:
Orijinalden alıntı: Dünyaninnisi
126 geldi, 20 gün falan yakmışızdır, iyi ısındı diyebiliriz
aynen bizimde 120 civarı geldi :)
Sobalı
112 lira ama ayrıca ufoda var elektrikte 60 gelmiş normalde 30 geliordu demekkiş 30 lirada ordan 150 dieiliriz :D
Yalıtımlı, 110 metrekare, altı boş dükkan ve mutfak hariç tüm odaları(25mt + 15mt + 15mt +20mt)1 ay gece yaktık gündüz ılık tuttuk evi. Gidiş suyu sıcaklığı 70 derece, oda termostatı 21 dereceye ayarlıydı geceleri. 137TL geldi fatura.
quote:
Orijinalden alıntı: samsunlu.gelin
mujde arkadaşlar fena halde hastayım ,bide gdip doktora para bayılcam sanırım.tek basıma yakmayım negerek var derken... yaksaymıştım keşke yaa heran düşüp bayılabilirm....yakın anacım yaksanızda gelıyo yakmasnızda gelıyo zaten..
Hocam naptın ya geçmiş olsun. al sende bi ufo bak keyfine, hele evde teksen hiç bulaşma kalorifere
zaten kaloriferi sevmiyom, ısıtması yarım saat sürüyo, ama ufo yu açtığın anda ısınıyosun, gerçi kapattığın anda da donuyosun ama olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme