Doğalgaz faturası hesaplama yaparmisiniz?
-
-
Hocam kombiniz modülasyonlu ise 1 saatlik ölçüm doğru olmayacaktır. En az 1 günlük veri vermelisinizki doğru bir sonuç olsun.
-
Hermatik kombi. Hocam siz yinede bu tabloya göre bi fiyat çıkarır mısınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
%25 zamlı fiyat mı bu? Sizin söyleminize göre max 1 tl desek, 1 saatte 1 tl yakar. Günde 16 saat çalışacak demişim. Yani günde 16 tl yakar. 30 günde 480 tl yapar. Doğru mu hocam
Bulunduğunuz bölgedeki gaz dağıtım firmasının web sitesinde 2022 yılı gaz tarife fiyatı yazar. Orada bakıp hesaplayabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baktim ama bulamadim. Size zahmet bakarmisiniz. AGDAŞ firması
Sitesinde 2021 yılı var.
Vergiler hariç, 2021 yılı: 2.28(Yuvarlanmış hali)
Vergi hariç 2022 için: 2.28 % 25 = 0.57 + 2.28 = 2.85 tl
2.85 % 18(KDV) : 3.36tl(mt3 fiyat)
3.36 % 40(Sizin tüketiminiz) = 1.34 tl
Bu, kaba hesaptır. Doğru çıkacak diye birşey yok hocam, bilginiz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 17 Ocak 2022; 10:57:12 >
Birşey anlamadim ki hocam? Günde 16 saat yakarsak ne gelir? Tamam sen resmi rakamlari bilmiyosun zam anlıyorum da attığın yazidan anlamayamadim
1,34 x 16 x 30 = 643,2 tl 1 aylık tahmini tüketim. Dediğim gibi kesin rakam değildir, fatura hesaplamada başka kalem ücretlerde alınıyor olabilir veya metreküp fiyatı daha ucuz veya pahalıda olabilir benim tam bir bilgim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 17 Ocak 2022; 11:2:7 >
Tamamen yanlış hesaplama. Bize gecen ay 320 geldi. Bu ay zamli gelecek 450 falan gelir yani 600 lere nasi ciktin anlamadım
Mt3 fiyatını dediğim gibi bilmiyorum, kombiler evi belirli bir ısıya ulaştırdıktan sonra daha az yakmaya başlarlar, Bazısı dur kalk yapar, bazısı modülasyon yapar. Dediğim gibi 1 aylık veri olmadan 1 saatlik tüketimle doğalgaz faturası hesaplanmaz. Ben yinede bu çıkan ücret üzerinden hesaplama yaptım. Doğru kesin bu kadar gelir diye birşey de demedim.
Sabah 7 veya 8 kaçta uyaniyorsan resmini cekersen diger günde ayni şekildeyaparsan orralama tüketim cikar
Buyrun hocam. 22 saatlik veri. Ama siz 24 saat olarak hesaplayın. Bakalım ne çıkacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bi yukarıda güncel verileri attim hocam
5 * 3. 36 * 30 = 504₺, dediğim gibi rakamlar kesin olmadığı için yukarıda hesapladığım değerleri kullandım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 18 Ocak 2022; 0:27:42 > -
3.36 ne??????
Hocam, şurada fiyat listesi var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 18 Ocak 2022; 0:38:25 > -
Ama 2022 %25 zamlı hocam bu fiyatlar işime yaramaz ki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- sonradan odaya petek eklemek
- de dietrich kombi yorumları
- demirdöküm kimin
- tek petek neden ısınmaz
- yerden ısıtma kullananların yorumları
- en iyi kombi markası
- az yakan elektrikli ısıtıcı tavsiye
- en iyi elektrikli şofben hangisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X