Şimdi Ara

doğalgaz hakkında ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yakında arabalarda doğal gaz kullanılmaya başlanacakmış.Bilgisi olan var mı?

lpg markalarında sadece bazıları doğal gaza uyumlu.prıs telefex gibi..

doğalgazın fiyatıda 80 - 90 kuruş civarında.

bilgisi olan varsa yazabilir mi?

• hiçbir sistem lpg sistemi doğalgaza uyumlu değildir... tank, regülatör, taşıyıcı borular,şamandıra,valf bunları doğalgazda kullamazsınız. biz şuanda irana ayda en az 3000 takım olmak üzere doğalgaz takımı gönderiyoruz. iranda doğalgaz TÜRKİYEden daha fazla yaygınlaştı.
  • Doğalgaz lpg gibi araçlara sonradan takılabilecek mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: peceneq

hiçbir sistem lpg sistemi doğalgaza uyumlu değildir... tank, regülatör, taşıyıcı borular,şamandıra,valf bunları doğalgazda kullamazsınız. biz şuanda irana ayda en az 3000 takım olmak üzere doğalgaz takımı gönderiyoruz. iranda doğalgaz TÜRKİYEden daha fazla yaygınlaştı.

doğalgaz arabalarda kullanılıyormu irana gönderiyoruz yazısını okuyunca bana kullanılıyor gibi geldi ama...
    eğer kullanılıyorsa biraz bahsedermisiniz
  • doğalgaz tabiki araçlarda kullanılıyor,hemde yıllardır,ama doğalgazın hantal tank ve ikmal yapabilmek için istasyon problemi vardır,bu sorunlar çözüldüğü zaman doğalgaz kullanımı dahada yaygınlaşacaktır.doğalgaz dönüşümü birçok ticari araca uygulanmış ve iyi sonuçlar alınmıştır dediğim gibi tank ve istasyon problemi çözülürse daha iyi konumlara gelecektir
  • belediye otobüslerinde gördüm ama hiçbir takside böyle bir uygulamayı görmedim ve istasyonlarınıda görmedim
    merak etmeye başladım şimdi
  • landi gibi firmalar doğalgaz içinde dönüşüm ürünleri yapıyorlar ama asanırım Türiyedeki bu derindeki firmalar(aygaz bp milangaz....) doğalgazın yaygınlaşmasnı istemez.Ha birde ithal ettiğimiz ithal etmek zorunda kaldığımız doğalgaz elektrik üretmek yerine daha yararlı bir iş olarak arabalarda kullanmak daha iyi olur diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bir LPG sistemi doğalgaza uyumlu degildir çalışma baınçları farklı
    LPG 5 bar
    Doğalgaz 45 bar !
    Bütün ekipmanların değişmesi gerekir. Şimdilik yeterli dolum istasyonu ve Doğalgazın yaygın olmasını beklemekten başka yapacak bişii yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.