Şimdi Ara

Doğalgaza %38 zam (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
2.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 metre küp bedava verdiler ya onun acısını çıkarmaları lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @DARTH_BLACK Hocam daha kış beklenmeden yazın ortasında yapılan bu doğalgaz zammı için ne düşünüyorsun? İSKİ, İSPARK zamları konusunda İBB'ye karşı destanlar yazarken doğalgaz zammı konusunda belki 2 satır bir şeyler yazmak istersin diye düşündüm.

• ''Doğalgaza %38 zam''

E biz daha camları açıp kombileri şişirecektik ,

ocakları açacaktık ,

-bir heyecan bir coşku , s,mdi bunları yapamayacakmıyız ,

Karadeniz gazına n'oldu , çıkmadı mı gelmedi mi ,

yoksa hepsi palavramıydı

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

eylül ve ekim gibi 1 zam daha yapılacak bu çoktan unutulmuş olur o zamana

• SLAHS kullanıcısına yanıt

Yanlışın var, ülke insanının insan gibi yaşayacağı kabiliyet yok. Yoksa gayet iyi yönetiyorlar. Onlara giren çıkan yok.

• Uzun bir süredir forumlarda doğalgaza ve elektriğe zam gelecek, bak geliyor, eli kulağında furyası izleyip okuduk. Ama beklenen o zam hükümetçe bir türlü yansıtılmıyordu. Ama pek alışık olmasak da aylık kullanma ve içme su bedellerinin üretimi ve nakliyesi görece daha zor olan elektrik ve doğalgaz faturalarıyla yarıştığını ve geçtiğini de da son dönemlerde gördüm ve yaşadım. Hayatımda ilk defa hanemde elektrik faturam su kullanım bedelinin altında kaldığını gördüm. Sanırım bu doğalgaz zammı ile bu sene boyunca ev ısıtma ve ocak faturam bir asgari ücretin altında kalacak gibi duruyor. Fena değil.

• Şu bir gerçek. Kim gelirse gelsin veriyor zammı. Yok ucuzlatacakmış yok bedava verecekmiş hikaye.

Diyelim ki her yerden petrol doğalgaz fışkırdı. Yine ucuz olmaz. Yurtdışına satarsın ama halkına ucuz vermezsin.

Çünkü düşünce şu değil. Bu halkıma daha ucuz gıda, enerji osu busunu vermek ilk önceliğim.

Halk neyi ucuz bulsa anında ona zam yapıyorlar.

Çok afedersiniz döt genişledikçe .okan çok oluyor. .okulan da artık hissetmiyor daha büyüğü gelene kadar.

Parayı zenginden değil halktan alıyorlar. Zengin güç sahibi, ortalığı ayağa kaldırır, kapatırım der onu yapar ellemezsin.

Zannetmiyorum ki birgün devletin zenginliği halkına refah olarak yansısın. Başta kimin olduğunun önemi yok.

Bizde bu döt olduktan sonra daha çok .arrak kaldırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 1 Ağustos 2024; 14:41:52 >
  • İmamoğlu ulasimdan su dan zammi heryerden geciriyor ychplilerden ses yok hükumet yapinca auw ne auww

• dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt

O ulaşım dediğin akaryakıtla gerçekleşiyor ,

su da elektrikle pompalanıyor ,

ve bu belirtilenler ,İmamoğlunun kontrolünde değil ,

mazota elektriğe kim zam yapıyorsa ,git ona şikayet et

• Nükleer için herşeye zam ... Nükleer felakete de hazırlıklı olmak gerekir.

Önce herşey yolunda giderse en pahalı kazıklanan nükleer santrali Ruslara yaptırarak Rusları ihya ettirecek AKP Devleti ...

Sonra da aksilik olursa ülke ötesi bölgesel felaket olacaktır. Vay halimize ! ...

• Novagate N kullanıcısına yanıt

işine gelmeyince ben demogoji yapmış olurum. ekonomiden anlamıyorsanız bırakın. bıktık sizin deneme yanılma yoluyla ekonomiyi yönetmenizden..

• ry4n kullanıcısına yanıt
    İski-su : ibb chp ekrem %45 zam

Yada ulaşım %13/15 zam

Boş istanbul karta %1100 zam ? Poşet ekmek ???

Eğer bu konu da da fikrin varsa , konu açtıysan sorun yok !! Ama içi boş gezici muhalefeti yapacaksan tıpış tıpış ödeyeceksin bence ;))

Sen dua et hala mevsim sıcak ( 100 gün daha ) , Allah ' ın bedava suyunu ekrem size iyi kitledi ama. Hatta bu doğalgazdan ibb chp ekrem yine + kar alacak.

Ulaşım da bedava olacaktı ya....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SISU kullanıcısına yanıt
    Korkunuz yoksa ( konu sahibi +)

Chp ve iski - ekrem zam konusu açsın.

Hadi !?

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

yapılan bütün zamların maalesef iktidarın yaptığı zamların, engellemelerin sonucu olması hasebiyle ilgili fikrim var

zaten anlayacak olsan şimdiye kadar anlardın o yüzden fikrimi belirtmeme gerek olduğunu düşünmüyorum, iyi geceler.

• silistreli kullanıcısına yanıt
    Bunu konuyu açanda biliyor , ancak bunlar korkak zihinler.

Son 6 yıldaki halka yük olan chp zamlarını ( seçim vaadleri videosu ile ) yazamazlar.

İski/su - ulaşım - akbil kartı - poşet ekmek - glutensiz ekmek - işpark zam oranlarını yazsınlar hadi !

Tasarruf ilk olarak ekrem' in kendi şehrin de durması ve roma tatiline yandaşları götürmemesi ile olurdu misal.

İktidar madem kötü !! Senin konser , heykel ve sokak dansı ile pasladığın kaşe paraları kime gidiyor / kimden vergi alıp bunları ödüyorsun.

Konu sahibi korkak , iski zammına sessiz kalanlar daha da korkak ve mazot/elektrik fiyatı yükseldi ekrem e bir sey olmasın diyenler de yalakalık peşinde.

• Yine mi bir BÜYÜK ZAMM daha, çüş ulan 3te1 zammmı olur..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.