Şimdi Ara

Doğalgaza %38 zam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
0
Favori
2.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ry4n

oylar reise  

zaten bu farkı da şirketler ve yüce devletimiz babasının hayrına karşılıyor kendi parasıyla ne güzel istanbul bee

Reise vermeyin. Özgüre verin. Sıfır zam ile hatta indirimlerle yaşarsınız. Ülke cennet olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

mesela birazdan mevduat faizi stopajına da ciddi bir artış gelecek

şuan ülkenin %90'ının burada olduğunu düşünürsek hesaplayın artık 10 trilyonu aşan paradan alıyorlar bu vergiyi

• por favor kullanıcısına yanıt

artık bu ülkede oy vermek için 1 pazar günümün 1 saatini bile harcamam

ama tabi hırsız olmayan bir adayı tercih ederim

• ry4n kullanıcısına yanıt

Hırsız olmayan adam kriteri bir kriter değil şu arabesk kafasını bırakın artık, ellbette hırsız olmasın bu zaten söylenmemesi gereken bir cümle. İş yapacak iş, kafası çalışacak, vatanı milleti düşünecek Ecevit de hırsız değildi 2001 krizinde ülkeyi batırdı, Ahmet Necdet Sezer de kırmızı ışıkta duruyordu ülkeye ne faydası oldu. Bırak kırmızı ışıkta geçsin o adam devlet yönetiyor kırmızı ışıkta geçip geçmeme kriteri diye birşey yok.

Bırakın ya şu arabesk kafayı artık ben de hırsız değilim beni de seç o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 31 Temmuz 2024; 22:50:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

gözümle gördüm o yüzden hırsız diyorum

ekonomiyi batıran ecevit değil, uçuran da erdoğan değil.

imf yani günümüzdeki şimşek alır tüm krediyi

gerçi şimşeğin de işini düzgün yapmasına izin vermedi adamlar :D imf'ye çıtlarını çıkaramamışlardı

• Neymiş şu şu bakan şu şu belediye başkanı ulaşımda metroyu kullanıyormuş. O adam başkan, seksen tane işi var seksen tane görüşmesi toplantısı var neymiş kırmızı ışıkta durmuşmuş..

Koskoca bir devletin başkanı veya bakanı kırmızı ışıkta duruyorsa gitsin emekli olsun torun torba sevsin ülke yönetmeyi bıraksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 31 Temmuz 2024; 22:59:14 >
  • ry4n kullanıcısına yanıt

Ya sen gözünle görsen ne olacak, ben de hırsız değilim bana oy ver o zaman, nereden biliyorsun kim hırsız kim değil. Sen vizyonuna icraatına bakacaksın hırsız değilmiş kırmızı ışıkta durmuş gideyim oy vereyim!! bu arabesk kafayı bırakın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 31 Temmuz 2024; 22:58:33 >

ben öyle bir şey demedim ki Doğalgaza %38 zam 

• İBB'nin zam konularına uğraşamayan arkadaş Resmi açıklama geldikten sadece 5 DK sonra konusunu açmış :D Bu ne hız böyle.

Yetmemiş arka arkaya 10 mesaj atmış yarım saat için helal bu ne hırs ve hız böyle. Aynı performansı oralarda da bekleriz.

Not: Doğalgaz zammı konusunda da keşke hiç zam olmasa

Ama ne yazık ki bu enflasyon altında olacak. Her sene bu aylarda zam gelir doğalgaza zaten. Üstüne geçen sene seçim olacak diye ne yaz ortası ne kış zamanı zam yapmadılar üstüne 50m2 bedava 1 yıl bedava muhabbetleri ile yüzde 50 yüzde 100 enflasyon olan yerde doğalgaz ucuz bile kaldı.

Üzülerek söylüyorum ki Açıkçası az bile olmuş zam buna kışa yakın bir zam daha gelebilir. Su faturalıarın elektirik kadar geldiği yıllık ısınmada doğalgazın kömürden 2-3 kat ucuz olduğu dönemlerdeyiz... Fiyatlar çok değişik oldu.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Not:

kısmına kopuyorum her seferinde

%34 düşen bir şeye %38 zam yapılmasını bile savunmak için gerçekten bu işi parayla yapıyor olmak lazım

Doğalgaza %38 zam
    Doğalgaza %38 zamx (formerly twitter)
    Çakma Üstad (@cakmaustad) on X
    https://x.com/cakmaustad/status/1818736421689344351

Not: Elektrik ve doğalgaz zamlarının bunlarla sınırlı kalmayacağı konuşuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 31 Temmuz 2024; 23:31:38 >
  • moku çıktı.

Sorun asgari ücretliye zam yapılmaması oldu. Hem maaşına zam almadı hem giderlerine zam geldi

• Hayırlı olsun. Bir yandan merkez, bir yandan yerel her türlü düz vatandaşın sırtına binmek için yarışıyor.

Ben şunu anladım ki asla onların yanına çıkamayız.

• Kullanmazsanız bedava

• koca koca şirketlerden vergi almayıp herşeyi vatandaşa yüklediler sonra millet niye kaçıyor vergi kaçıranları ihbar edenlere ikramiye verilecek diyor buyrun verin paramı

Doğalgaza %38 zam

Doğalgaza %38 zam

• Gündemimiz filistin arkadaşlar. (!)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

benim mesajım silinmiş ama bir daha yazıyorum. memurlar mı batırdı ekonomiyi? 2021 den 2023 yılına kadar kafasına göre faiz indiren enflasyonu patlatan da suç yok yani öyle mi?

nas diye diye bitirdiniz lan ülkeyi...

• SISU kullanıcısına yanıt

benim 100 yanıtlı konularım konu dışı diye siliniyor

valla ülkede bir zamanların en elit forumunda bile artık saçma sapan basit işler dönüyor insanın midesi bulanıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.