Şimdi Ara

DOĞAN 2.0 VAR MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
1
Favori
37.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ihg70

Vardır arkadaşlar 2000 motor Doğan vardır. Hemde orijinal.
    Aslında bunlar Doğan ya da Şahin değil, Mirafiori isimli arabalarıdır. Fiat 131 kasası vardır bunlarda.
    Yani eski Doğan-Şahin kasası ile tamamen aynıdır.
    Dışarıdan baktığınızda eski kasa bir Doğan'dan ayırmanız çok zordur. Ancak erbabı bilir.

Bunların bildiğim kadıyla 2 farklı motor türü vardır. 115'lik ve 145 beygirlik.
    Türkiye'de hiç üretilmedi, sınırlı sayıda ithal edildi. Sadece meraklılarının elinde var.
    Bunlardan 1 tanesi Bursa'da ve modifiye ile 250 beygirlik bir makine.
    1 tane de Ankara'da modifiyeli mavi bir Mirafiori biliyorum, 2 Kapılı.
    Yolda eski kasa Şahin-Doğan ile kapışıp rezil olursanız bilin ki bir modifiyeli Mirafiori ile kapışmışsınız

DOĞAN 2.0 VAR MI?

DOĞAN 2.0 VAR MI?

yoooo ben doğan 2000cc derken, mirafioriden bahsetmemiştim.
    tofaş doğan dan bahsetmiştim ve demekki 2.0cc fabrika çıkışlı doğan yokmuş
    saolun verdiğiniz bilgiler için herhalde benim arkadaş hayal görüyordu

• valla duydumda görmedimm... ama bi arkdaşımın babasında 2.0 tempra motorlu 5 ileri şanzumanlı murat 124(hacı murat) ı vardı... golf vectra falan filan hiç tanımzdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

Vardır arkadaşlar 2000 motor Doğan vardır. Hemde orijinal.
    Aslında bunlar Doğan ya da Şahin değil, Mirafiori isimli arabalarıdır. Fiat 131 kasası vardır bunlarda.
    Yani eski Doğan-Şahin kasası ile tamamen aynıdır.
    Dışarıdan baktığınızda eski kasa bir Doğan'dan ayırmanız çok zordur. Ancak erbabı bilir.

Bunların bildiğim kadıyla 2 farklı motor türü vardır. 115'lik ve 145 beygirlik.
    Türkiye'de hiç üretilmedi, sınırlı sayıda ithal edildi. Sadece meraklılarının elinde var.
    Bunlardan 1 tanesi Bursa'da ve modifiye ile 250 beygirlik bir makine.
    1 tane de Ankara'da modifiyeli mavi bir Mirafiori biliyorum, 2 Kapılı.
    Yolda eski kasa Şahin-Doğan ile kapışıp rezil olursanız bilin ki bir modifiyeli Mirafiori ile kapışmışsınız

DOĞAN 2.0 VAR MI?

DOĞAN 2.0 VAR MI?

Çok şükür birisi çıkıp koymuş.
    Paylaşım için saol

• quote:

Orjinalden alıntı: hesheit

Fabrika çıkışlı ben de duymadım ama taksi ve dolmuşlarda lpg modasından önce Şahin ve Doğanlara dizel Leyland, Isızu vs. motor attırma modası vardı. Bu motorlar 2000cc olabilir.

evet bu doğru. ama o zamanın teknolojisi ile motor 2000 ama güç şimdinin 1300 motoru gibiydi.
  • dizel motorlu şahin taksiler gördüm de, 2.0 benzinli görmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: huso2000

quote:

Orjinalden alıntı: stutter

doğan kasası ve fren aksamları 2.0 lt motoru kaldırmayabilir.

daha 1.6lt kaldırmıyo 2.0lt oldu mu allaha emanet....

• mirafiori de efsanedir ama
  • arkadaşlar tahminince ben de gazeteden duşmuştumm iran olması lazım 19 jtd dogan şahin gurubu var orjinal
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamirci06

arkadaşlar tahminince ben de gazeteden duşmuştumm iran olması lazım 19 jtd dogan şahin gurubu var orjinal

o bahsettiğin araçlar sanırım şu anda bursada üretilip arap ülkelerine gönderilenler olması lazım

bildiğim kadarıyla doğanlara ve şahinlere 2.0 dizel motoru sonradan taktırtanlar var
  • Çok az sayıda fabrikasyon dizel var, ilginç Öle tuhaf arabalar var, mesela orjinal otomatik vosvos
  • arkadaşlar doğan slx 2000 motor var
    resmi dairelerde makam aracı olarak sipariş üzerine özel olarak üretildi (ne derece özel valla bende bilmiyorum ama var)
    başbakanlıkta şöför tanıdıklarınız varsa sorabilirsiniz
    en önemlısı aracı bizzat gördüm
    aracı zaptedemiyorlarmış yanı araba genç adamın ölüm piyangosu
    yol tutuş sıfır ama kırmızı ışık kalkışlarında şaşırtıcı olurdu
    gözünüzde canlandırın....
  • dağlara taşlara ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAHMUTQ

arkadaşlar doğan slx 2000 motor var
    resmi dairelerde makam aracı olarak sipariş üzerine özel olarak üretildi (ne derece özel valla bende bilmiyorum ama var)
    başbakanlıkta şöför tanıdıklarınız varsa sorabilirsiniz
    en önemlısı aracı bizzat gördüm
    aracı zaptedemiyorlarmış yanı araba genç adamın ölüm piyangosu
    yol tutuş sıfır ama kırmızı ışık kalkışlarında şaşırtıcı olurdu
    gözünüzde canlandırın....

valla arkadaşım demişti banada ama bende inanmamıştım o yüzden foruma topic açmıştım belki bi gören bi duyan vardır diye. sende gördüğüne göre doğrudur diye tahmin ediom artık
    özel seri diye sınırlı sayıda üretildiğinden antalyada bi arkadaşında olduğundan bahsediodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 11 Mart 2008; 20:13:21 >

• Kesinlikle yok.
  • Görmedim, duymadım, bilmiyorum
  • doğanın şahinin her türlüsü ülkemizde mevcuttur sanıyorum. (üstü açık şahin bile gördüğümü hatırlıyoorum)
  • Tofaş'a bir mail atıp sorabilirsiniz üretilip üretilmediğini, sanırım en doğru cevabı onlar verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 12 Mart 2008; 17:03:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: thispotkey

umarım yoktur

• İtalyan 131 var. Ama doğan olarak yok.Sadece klimalı ve deri döşemeli küçük özel seriler var.
  • varsa alıcam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.