Bildirim
DOĞAN KİTAP - KLASİKLER
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Suç ve Ceza İş Bankası'nda 24, Doğan'da 39.
Beyaz Diş 25 lira.
İstediği kadar ciltli olsun, bu uçuk fiyatlarla işleri zor.
Tasarımlar şık, ben de seviyorum böyle tek tip kitapların olmasını ama çok ciddi pahalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 20 Şubat 2018; 18:5:23 > -
suç ve ceza iş bankası internette 15 tl iken bunu 40 tl ye kim alır cidden merak ediyorum -
İş Bankası Yayınları varken başka yayınevinden almam açıkcası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu çevrilmemiş onlarca kitap var gelen geçen aynı kitapları basıp duruyor telif yok diye. Bari en azından zamanında yayınlanmış MEB Klasiklerini basın. Çoğunun basımı piyasada yok. Çeviriyle de uğraşmayacaksın. Alıp basacaksın, bunu bile yapmıyor adamlar. Ayırca bu kitaplara bu kadar para veren, benim gözümde "enayi"dir.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Suç ve Ceza İş Bankası'nda 24, Doğan'da 39.
Beyaz Diş 25 lira. İstediği kadar ciltli olsun, bu uçuk fiyatlarla işleri zor. Tasarımlar şık, ben de seviyorum böyle tek tip kitapların olmasını ama çok ciddi pahalı. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X