Şimdi Ara

Doğan s i, Renault brodway ile takas edeyim mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Doğan s i,  Renault brodway ile takas edeyim mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani sözün özü nedir :) doğan mi daha kullanışlı yoksa brodway mi

• Broadway ve doğan kıyaslamasının en doğru olanını yapıyorum.

Broadway artıları ;

Az yakar , seridir .Frenleri doğana göre iyidir. Motoru sessizdir nispeten uzun yolda az duyulur.

Broadway eksileri ;

Yol tutuş yok , konfor yok , koltukları çok rahatsız, içi buram buram plastik kokar , içi geniş değil. Kışın soğukta çalışmaz çalışsada tekler vitesler zor geçer. Lpg ile uyumsuzluk stop etme sorunu vardır. Sürüş zevki vermez. Virajlarda araçta tutacak yer ararsınız.

Doğan artıları ;

Konforu iyidir , koltukları çok rahattır , kullanımı zevklidir . Kışın kolayca çalışır ve lpg ile çok uyumludur. Gaz bitmedikçe yolda bırakmaz.,

Doğan eksileri ;
    Çok yakar yaktığı kadar gitmez. Ama gidişi yinede düz yolda iyidir. Yokuş yukarı çabuk bayılır. Frenleri iyi değildir. Çürümeye meğillidir.
  • Broadway doğana göre çok az yakar onuda kat hesaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

brodway i tercih ederim,tenekeden kurtulursun.

Sanki broadway çelik

arabadan az buçuk anlayan herkes farkını bilir,zamanında kullanmıştık her ikisinide

• Lego95 kullanıcısına yanıt
    Brodway kışın zor mu çalışır? Ustam bir yanlışın olmasin benim bildiğim brodway don da bile tek marş ta çalışır.
    Ayrıca yaptığın arti eksi ye bakacak olursak doğan daha ağır basıyor.

Yol tutuşu çok önemli özellikle virajlarda hemen devrilme tehlikesi olması... Brodway i gözümden baya düşürdü.

• arkadan itişin düşük güçlü arabada bi espirisi yok
    broadway al ama o da temizse
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Brodway kışın zor mu çalışır? Ustam bir yanlışın olmasin benim bildiğim brodway don da bile tek marş ta çalışır.
    Ayrıca yaptığın arti eksi ye bakacak olursak doğan daha ağır basıyor.

Yol tutuşu çok önemli özellikle virajlarda hemen devrilme tehlikesi olması... Brodway i gözümden baya düşürdü.

kim dedi size virajda devrilme tehlikesini size? 3 sene kullandım ben. hiç öyle tehlike yaşamadım. her arabanın bir limiti vardır. o limiti aşarsanız her araba devrilir.
  • Bişey demiyorum işin açığı bende biraz kararsız kaldım :) sadece bildiğim özellikleri yazdım ama durduk yere 1.5 kağıt vermezdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Broadway bir tik üsttedir doğana gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Broadway ve doğan kıyaslamasının en doğru olanını yapıyorum.

Broadway artıları ;

Az yakar , seridir .Frenleri doğana göre iyidir. Motoru sessizdir nispeten uzun yolda az duyulur.

Broadway eksileri ;

Yol tutuş yok , konfor yok , koltukları çok rahatsız, içi buram buram plastik kokar , içi geniş değil. Kışın soğukta çalışmaz çalışsada tekler vitesler zor geçer. Lpg ile uyumsuzluk stop etme sorunu vardır. Sürüş zevki vermez. Virajlarda araçta tutacak yer ararsınız.

Doğan artıları ;

Konforu iyidir , koltukları çok rahattır , kullanımı zevklidir . Kışın kolayca çalışır ve lpg ile çok uyumludur. Gaz bitmedikçe yolda bırakmaz.,

Doğan eksileri ;
    Çok yakar yaktığı kadar gitmez. Ama gidişi yinede düz yolda iyidir. Yokuş yukarı çabuk bayılır. Frenleri iyi değildir. Çürümeye meğillidir.

hocam siz resmen doğanı övmüş broyu yerin dibine batırmışsınız. kışın tek marş alır. kullandığınız araba bakımsızsa araba naapsın?

• bu değişimi arkadaşın istiyorsa demekki bu işten o karlı çıkacak ben olsam bildiğim araba ile yola devam ederim 7 aydır bir sıkıntı yokmuş daha ne istiyorsun doğana binmeye devam et..

• 3 sene boyunca 91 broadway kullandım.Kışın 1 kere bile çalışmamazlık yapmadı.Bırakın benzini direk lpg ile bile çalışırdı,lpg ile de sorun yaşamadım.Karda kışta biçok aracın kaldığı yerden geçmişliğim vardır.Ayrıca bro plastik kokuyoda doğan ne kokuyor merak ettim sanki bana heryeri deri kaplama

• Kar icin sormussun, karda avantajla broadway olur ama ustune 1500 verecegine bir takim kis lastigi alip Dogana takarsan Dogan daha iyi olur karda.
  • Arkadaşlar bizim aileden doğanı şahini broadway'i geçti. Hepsiyle de uzun yol yaptım şehir içi kullandım yeri geldi kışın yeri geldi yazın kullandım. Hepsi de bakımlılardı. Ben objektif olarak yazdım. Broadway sürmekten araca binmekten içine sığamamaktan nefret ettim . 250 Km lik yola gittim geldim arabadan indiğimde belimin ağrısından dik duramadım. Keza ayaklarım da uyuşmuştu. Kışın soğuğunda mahalledeki tofaşlar tek marşta çalışırken 2-3-4-5 marş zorlayıp cikle denilen illette uğraştırdı. Soğuktan vitesler geçmezdi cart curt ederdi. Geniş değildi. Bagajı bile kullanışsızdı. Hb arabaya daha fazla şey yüklerdim. Lpg ile mutlaka bir tekleme yapardı yapmayanı nadir. Doğan'a da 3 sene bindim. Tek marşta çalıştırdım. Uzun yola gittim evet yordu ama vücudumun yorulduğunu hissetmedim. Koltukları çok rahattı sürüşü zevkliydi . Broadway gibi uçmuyordu arkasını bırakmıyordu. Yakıtından şikayet etmesem uzun süre binerdim. Doğan kışın kalorifer sıcaklığı ile içerisi hamam olurdu. Broadway de kalorifer ısınasıya beklerdin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lego95 -- 19 Ekim 2015; 19:27:33 >

• quote:

Arkadaşlar bizim aileden doğanı şahini broadway'i geçti. Hepsiyle de uzun yol yaptım şehir içi kullandım yeri geldi kışın yeri geldi yazın kullandım. Hepsi de bakımlılardı. Ben objektif olarak yazdım. Broadway sürmekten araca binmekten içine sığamamaktan nefret ettim . 250 Km lik yola gittim geldim arabadan indiğimde belimin ağrısından dik duramadım. Keza ayaklarım da uyuşmuştu. Kışın soğuğunda mahalledeki tofaşlar tek marşta çalışırken 2-3-4-5 marş zorlayıp cikle denilen illette uğraştırdı. Soğuktan vitesler geçmezdi cart curt ederdi. Geniş değildi. Bagajı bile kullanışsızdı. Hb arabaya daha fazla şey yüklerdim. Lpg ile mutlaka bir tekleme yapardı yapmayanı nadir. Doğan'a da 3 sene bindim. Tek marşta çalıştırdım. Uzun yola gittim evet yordu ama vücudumun yorulduğunu hissetmedim. Koltukları çok rahattı sürüşü zevkliydi . Broadway gibi uçmuyordu arkasını bırakmıyordu. Yakıtından şikayet etmesem uzun süre binerdim.

benim aracım LPG li değildi. ben ihtiyaç duymadım. ama LPG li brosu olan arkadaşım da var. o da bende memnunduk. vites konusunu senden ilk defa duyuyorum. biz de olmadı hiç . jigleyi çekip kontağa basacaksın. tek marş. arkadaşım lpg de tek marşta çalıştırırdı. doğru koltuklar berbat ötesiydi. ama gidip çıkmacıdan R19 koltukları alıp taktırıp rahat etmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

quote:

Arkadaşlar bizim aileden doğanı şahini broadway'i geçti. Hepsiyle de uzun yol yaptım şehir içi kullandım yeri geldi kışın yeri geldi yazın kullandım. Hepsi de bakımlılardı. Ben objektif olarak yazdım. Broadway sürmekten araca binmekten içine sığamamaktan nefret ettim . 250 Km lik yola gittim geldim arabadan indiğimde belimin ağrısından dik duramadım. Keza ayaklarım da uyuşmuştu. Kışın soğuğunda mahalledeki tofaşlar tek marşta çalışırken 2-3-4-5 marş zorlayıp cikle denilen illette uğraştırdı. Soğuktan vitesler geçmezdi cart curt ederdi. Geniş değildi. Bagajı bile kullanışsızdı. Hb arabaya daha fazla şey yüklerdim. Lpg ile mutlaka bir tekleme yapardı yapmayanı nadir. Doğan'a da 3 sene bindim. Tek marşta çalıştırdım. Uzun yola gittim evet yordu ama vücudumun yorulduğunu hissetmedim. Koltukları çok rahattı sürüşü zevkliydi . Broadway gibi uçmuyordu arkasını bırakmıyordu. Yakıtından şikayet etmesem uzun süre binerdim.

benim aracım LPG li değildi. ben ihtiyaç duymadım. ama LPG li brosu olan arkadaşım da var. o da bende memnunduk. vites konusunu senden ilk defa duyuyorum. biz de olmadı hiç . jigleyi çekip kontağa basacaksın. tek marş. arkadaşım lpg de tek marşta çalıştırırdı. doğru koltuklar berbat ötesiydi. ama gidip çıkmacıdan R19 koltukları alıp taktırıp rahat etmiştim.

Not bunca laf ettim Renault düşmanı sanmayın şuanki aracım Renault 19 Europa . Hani diyorum bir broadway ile europa arasında ne kadar fark olabilir ama inanın öyle değil broadway bildiğin eşşek , europa bildiğin kendini kral hissettirir broadway e göre. Europa'mda da vitesler kışın zor geçiyor. Lpg sıkıntım vardı kendim çözdüm. Tek marşta çalışmadığı zamanlarda oluyor çok uzun basmak istemiyorum. Ama doğan sadece 2 saniyede çalışırdı sanki motor sıcakmışçasına.

• Brodway, Doğan a göre daha az yakar,çok daha atiktir.

Doğan, Brodway e göre daha konforludur.Hatta koltukları cidden çok rahat :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

quote:

Not bunca laf ettim Renault düşmanı sanmayın şuanki aracım Renault 19 Europa . Hani diyorum bir broadway ile europa arasında ne kadar fark olabilir ama inanın öyle değil broadway bildiğin eşşek , europa bildiğin kendini kral hissettirir broadway e göre. Europa'mda da vitesler kışın zor geçiyor. Lpg sıkıntım vardı kendim çözdüm. Tek marşta çalışmadığı zamanlarda oluyor çok uzun basmak istemiyorum. Ama doğan sadece 2 saniyede çalışırdı sanki motor sıcakmışçasına.

ben sizin reno düşmanı olduğunuzu düşünmedim. kullandığınız arabanın bakımsız olduğunu düşündüm sadece. ama ben hiç yolda kalmadım. koltukları rezil ötesiydi. dediğim gibi europa koltukları taktırıp rahat etmiştim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

quote:

brodway i tercih ederim,tenekeden kurtulursun.

Sanki broadway çelik

arabadan az buçuk anlayan herkes farkını bilir,zamanında kullanmıştık her ikisinide

Broadwayı çok ahım şahim bir araba gösterdiniz mesajda. Şuan alacak olsam broadway, eskiden doğanı seçerdim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.