Şimdi Ara

Doğan s i, Renault brodway ile takas edeyim mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin doğan nasıl bilmiyorum fakat fotoğrafdaki Broadway pek temiz gelmedi gözüme. Gerçi 20 yaşını devirmiş araba nekadar temiz olur orası tartışılır.

Kendi aracınızın iç ve dış fotoğraflarını koyarsanız daha isabetli yorum yapılır.

Benim fikrim ise. Yakıt olarak işin içine lpg girince kayda değer yakıt farkı olmaz. Kendi aracınızın öntakım, motor, debriyaj, özellikle difransiyel de ötme, ayna,mahruti dişlisinde boşluk yoksa değiştirmeye değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 19 Ekim 2015; 22:40:15 >
  • tunc52 kullanıcısına yanıt
    Buyrun, burada fotoğrafları var bakabilirsiniz. ayrıca difransiyalde ötme dediğiniz olay nedir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 19 Ekim 2015; 23:26:32 >
  • pulpa kullanıcısına yanıt
    Bir aklımda zaten öyle diyor. Ama insan değişiklik istemiyor değil..
  • İnternette ki yorumlara baktım, kullanıcıların yorumlarına baktım. Doğan a göre altı yüksek ve dar olması devrilme riskini daha fazla yükseltiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: messevim

İnternette ki yorumlara baktım, kullanıcıların yorumlarına baktım. Doğan a göre altı yüksek ve dar olması devrilme riskini daha fazla yükseltiyor.

devrilme riski biraz ilginç olmuş. bunca sene kullandım. hiç öyle bir riskle karşılaşmadım. kim diyorsa sallamış. benim albeanında altı yüksek. onun da mı devrilme riski yüksek. birileri desteksiz sallamış. siz de inanmışsınız..
  • quote:

Buyrun, burada fotoğrafları var bakabilirsiniz. ayrıca difransiyalde ötme dediğiniz olay nedir acaba ?

Fotoğraflar derken sizin doğadan kastettmiştim.

Difransiyel sesi dediğimiz, Özellikle geceleri daha iyi duyulur arka tarafdan gelen uğultu şeklinde olur, ayna,mahruti boşluğu ise ayağını debriyajdan kaldırdığında vuruntu yapıp lok şeklinde ses yapar.

• quote:

İnternette ki yorumlara baktım, kullanıcıların yorumlarına baktım. Doğan a göre altı yüksek ve dar olması devrilme riskini daha fazla yükseltiyor.

iki teker arası mesafe önemlidir, iz açıklığı deniyor sanırım, tofaş broadwaydan daha büyük olsa da iz açıklığı belki de brodwaydan daha azdır
    zaten arka teker arası mesafe bayağı kısa tofaşlarda
  • Her iki aracıda kullandım ve şuan 1994 model bir broadway sahibiyim. Fikrime gelecek olursak doğanın koltukları broadwaye göre daha rahattır, broadwayin özellikle
    ön koltukları çok rahatsız arka koltuklar nispeten daha rahat. Ses konusuna gelirsek ikisininde birbirinden farkı yok ikisi de sıkıştırınca yıkıyor ortalığı. Özellikle 100km' den sonra. Yakıt konusunda broadway avantajlı şuan km de 20 kuruş civarı lpg tüketiyorum doğanda eminim bu 30-35 kuruş civarıdır eğer alırsan yakıt konusunda hüsrana uğramazsın. Doğanın bakım ve parça fiyatları konusunda bir fikrim yok onun için yorum yapmayacağım ama broadway' in parçaları çok ucuz örn: arka fren merkezi 20, ön fren balatalaları çift 30, gaz, fren, debriyaj teli adet 10, hava filtresi 10, yağ filtresi 5, yağ değişimi 40, radyatör peteği 70 tl gibi. Bunlar geçen seneden bu yana 15.000 km yaptığım şuan 123.000 km' de olan aracıma yaptığım masraflar aslında Her araçta olduğu gibi yağına suyuna bakarsan broadway seni yolda bırakmaz. Bu yaz 1 hafta içerisinde 3.000 km yol yaptım kaputu dahi açmadım bu birazda aracın temizliğine bağlı ama sana teklif edilen araç bana pek temiz gelmedi. Yol tutuş konusuna gelirsek aracın limitlerini bilerek kullanırsan sıkıntı yok ama özellikle aracına arkasında ağırlık yoksa virajlara hızlı girersen özellikle uzun yolda arkayı bırakmaya meyilldir. Ben bu sorunu arka tarafa anne, teyze vb. ağırlıkları oturtarak çözüyorum Neyse fazla uzattım aklına takılan başka bir şey varsa yardımcı olabilirim.

• quote:

Kafa kafaya degil üstüne 1500tl istiyor. Buda arabanin fotosu
     Doğan s i,  Renault brodway ile takas edeyim mi? Doğan s i,  Renault brodway ile takas edeyim mi?

Para vereceksen hiç gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizde 2000 model r19 vardı karbüratörlü 1.4 tertemiz 80 binde arabaydı ancak cidden kışın çalışmıyordu jikle ile uğraşıp duruyorduk broadway'de böyle olacaktır muhtemelen
  • Bizde rainbow var.1.6 motorlu ilk aracımız olduğu için hiç bir fikrimiz yok sizce nasıl arçtır r11 ler?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.