Şimdi Ara

Dogo apartman hayatina uyum saglayabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ozellikle apartmanda kopek besleyenlere(dogo olsa daha iyi olur)soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• apartmanda ses yapar dogo golden lazm sana veya doberman
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamii61

apartmanda ses yapar dogo golden lazm sana veya doberman

heryerde dogo az havlar hatta hic havlamaz yaziyo?

siz besledinizmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darktiger06 D kullanıcısına yanıt
    besledim aslında doğru diğer köpeklere oranla az havlar ama benm önerdklerm büyynce hiç havlamaz diyeblrm hocam
    hocam yavru dogolar ailesinden ayrılınca üzülüyor ve geceleri yalnız kaldığında havlamaya çalışıyor. (tam havlayamıyor). ben dogo beslediğimden söylüyorum, bebek gibi bir hayvandır. Ben onu uyutuna kadar bekliyordum. Uyumadan yanından ayrılırsan sıkıntı olabiliyor.. Birkaç hafta böyle idare etmek zorundasın.. alışınca sıkıntısı olmuyor. Zaten öyle havlayan bir köpek değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyq

hocam yavru dogolar ailesinden ayrılınca üzülüyor ve geceleri yalnız kaldığında havlamaya çalışıyor. (tam havlayamıyor). ben dogo beslediğimden söylüyorum, bebek gibi bir hayvandır. Ben onu uyutuna kadar bekliyordum. Uyumadan yanından ayrılırsan sıkıntı olabiliyor.. Birkaç hafta böyle idare etmek zorundasın.. alışınca sıkıntısı olmuyor. Zaten öyle havlayan bir köpek değil.

peki ne kadar sadık ve güçlü? sakın yanlış anlaşılmasın gücünü biliyorum köpek dövüşlerine karşıyım sadece besleyen birinden duymak istiyorum.

bu arada yasaklı ırk mı? öyle bi şey duymuştumda

siz nerden ve ne kadara aldınız?

ben okula gitcem (lise) ben yokken evde annem var sorun olmaz heralde ?
    surat ifadesine bakılınca çok ürkütücü gelebilir ama insana karşı sağduyuludur. Ben yaklaşık 1.5 sene baktım elimle su içirdiğim ve teker teker elimle kemik verdiğimde oldu.. :) Mesela kemik gören bazı köpekler saldırır. ama bn elimle de verdiğim için dogo bazı köpekler gibi saldırmadan , insana zarar vermemek için yavaşça alıyor.
    hatta bazen verdiğim kemikler damağına yapışıp onu çıkartmaya uğraşıyordu bazen bn çıkartıyordum.. Düşün yani DOGO.. sahibine oldukça sadık..

yasak konusuna gelince, mevzu köpek av köpeği olduğu için şuan Türkiyede yasak olup olmadığı meçhul durumda.. kimileri yasak yada değil desede açıkçası polisin durumuna bağlı.. bazen alıyor bazen almıyor. bnde sıkıntı olmadı. ama eğer birisi şikayet ederse o zaman sıkıntı var demektir.. köpeği herkes sanki saldırgan zannediyor ve tehlikeli diye ihbar ediyor. halbuki hiç aslı yok. ben gündemi takip edemedim ama yasak kalktı diye duydum.. sen yine bir araştır...

bana Arjantin'den gelmişti.. yaklaşık 1200 civarıydı..

annen köpeklerden korkmuyorsa sorun olmaz..

benim dogo elimde kap (yemek) filan gördümü peşimden koşardı.. yani annen yere eğilip yemeği koyarken korkmasın.. bişey yapmıyor ama insan dogo diye korkabiliyor..

alırkende safkan olmasına dikkat et.. babasının seceresine filan bak.. mesela benimkinin (övünmek için söylemiyorum sadece safkan olup olmadığı ile ilgili) babasının 3 dünya şampiyonluğu vardı. seceresi iyiydi yani. zaten safkan Arjantin den gelmişiti.. gözlerine dikkat et.. açık mavi gibiyse o dogo standartlarda hatalı olarak kabul edilir.. ama asıl bakman seceresidir...

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

eğer yavru alacaksan sana nasıl beslemen ve güçlendirmen konusunda da yardımcı olabilirm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cocuklu Aileler icin Tavsiye
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.