Şimdi Ara

Apartman/Site olarak Fiber Optik icin nasil basvurulur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
55.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Su anda Istanbul Sariyer bolgesinde oturuyorum ve 100mbits superonline fiber optik kullaniyorum. Son derece memnunum, net hizim 94mbits cikiyor ve hicbir sorun yasamiyorum.

Fakat...

Isim ve okulum geregi kagithane/gultepeye tasinmam gerekti.

Durum su sekilde, tasindigim yer Kanyon AVM ve Levent Loft'a 600 metre uzakta. Bahsettigim bolgede fiber optik altyapi mevcut, her yerde de reklami yapiliyor. Fakat 600 metre ilerde, isten cikip eve yurudugumde altyapi mevcut degil.

Tasindigim apartman rezidans olarak tasarlanmis. 46 oturum var. Cok buyuk bir kismi fiber optik internet baglatmak istiyor. Yonetim de basvurmaya sicak bakiyor.

Sormak istedigim sudur:

Basvuru nasil yapilir? 46 oturum 600 metre altyapi yapmak icin yeterli midir? Etraftaki apartmanlarda kapi kapi gezip basvuru toplasam, bir seyler yapsam, bir sekilde superonline'i ikna edebilir miyim?

Lutfen birileri beni aydinlatsin,

cok tesekkurler!

• Ben zamanında(Ocak 2009 olması lazım) müşteri hizmetleri mail adresine başvuruda bulunmuştum. O zamanlar bizden yaklaşık 500-600m uzaktaki siteye kurduklarından, bize de çekin hani diye ki bu bahsettiğim hat çalışması da 4-5 ay önce oluyor. Neyse talebinizi aldık dediler. İki senelik üyeliğim bu Mayıs'ta sona eriyor ve siteye gelir gelmez ilk ben üye oldum.

Biraz karamsar oldu ama en azından bir fikir olmuştur umarım. Şu an neredeyse davalık olmak üzereyim o tamamen farklı bir konu, ironiyi bir kez daha tanımlıyorum sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssarigollu

Merhaba arkadaslar,

Su anda Istanbul Sariyer bolgesinde oturuyorum ve 100mbits superonline fiber optik kullaniyorum. Son derece memnunum, net hizim 94mbits cikiyor ve hicbir sorun yasamiyorum.

Fakat...

Isim ve okulum geregi kagithane/gultepeye tasinmam gerekti.

Durum su sekilde, tasindigim yer Kanyon AVM ve Levent Loft'a 600 metre uzakta. Bahsettigim bolgede fiber optik altyapi mevcut, her yerde de reklami yapiliyor. Fakat 600 metre ilerde, isten cikip eve yurudugumde altyapi mevcut degil.

Tasindigim apartman rezidans olarak tasarlanmis. 46 oturum var. Cok buyuk bir kismi fiber optik internet baglatmak istiyor. Yonetim de basvurmaya sicak bakiyor.

Sormak istedigim sudur:

Basvuru nasil yapilir? 46 oturum 600 metre altyapi yapmak icin yeterli midir? Etraftaki apartmanlarda kapi kapi gezip basvuru toplasam, bir seyler yapsam, bir sekilde superonline'i ikna edebilir miyim?

Lutfen birileri beni aydinlatsin,

cok tesekkurler!

oturdugunuz sitenin yöneticisi superonlinenin internet sitesinden basvuru formunu doldurabilir.yada 0850 222 0 222 yi arayıp satış bölümüne baglanıp yardım alabilir. ama kesinlikle yönetimin araması gerekiyor.. hariçden arayanların söledikleri dikkate alınmamakdadır. daha sonra oturdugunuz siteye protokol gelip kontrol ve keşif yapacak.. potansiyel iyi ise büyük ihtimalle hat çekilir. ama 5 10 kişi için yapacaklarını sanmam..

• 3 blok 48 dairelik bir alan için inatla f/o altyapı getirmemekte direniyorlar,ama boş arsa,tarla diyebileceğim yerlere f/o kuyusu hazır halde bekletiliyor bunu m.h.ilettim onlar aktif değil cevabını verdi
    aktif ve ya değil üzerinde konut olmayan yere sen altyapı ver,isteyen yerlere bin dereden su getirt.
    Soru;nasıl kolay yoldan altyapı gelmesini sağlarız 1 sene önce başvuru yaptık Tık yok.( Bölge:izmir-çiğli)
  • Arkadaşlar bizim yan apartmanda fiber mevcut ama bizim sitede yok.Çünkü bizim blokların inşaatı daha yeni bitti amaherkes oturuyor.

Bizim bölgede fiber var mı demek oluyor bu ? Yani isterseler hemen gelip sistemi apartmana döşeyebilirler mi ?
  • Bu site ile alakalı bir durum değil tamamen santral ve kablo sorunu kokağınıza caddenize kablo döşenmişse var demektir.
    Kontrol için
    1. yol türk telekom fiber internet alt yapı kontrolü web sayfasında var.
    2. yol TT müdürlüğüne giderek yetili kişi ile görüşmek
    3. yol santrale telefon edip sorarsanız hemen ölçüm yaparlar
    4. yol Ttnet TT nin oluyo onda yoksa kimsede yoktur. Ama kesin emin olacagınız bir kaynak değil.

Ben 3 ünüde yaparak emin olabildim ortalık karman çorman TTnet diyor altyapı var D'smart diyor yok
    hal böyle olunca ben yukardeki 3 yöntemi deneddim emin oldumki var 20mbs kadar.
  • Türk Telekom FİBERNET Online Başvuru ya telekomun sitesinden başvurdum ve şöyle bir yazı çıktı

FORMUNUZ İLETİLMİŞTİR

Formunuz başarı ile doldurularak iletilmiştir.

Talebinizle ilgili sizinle kısa sürede irtibata geçilecektir

ve cep telefonuna mesaj geldi şu şekilde: sayın TELEKOM müşterisi evde/işte internet için başvurunuz bize ulaşmıştır. Sizi en kısa sürede 444 0 375'ten arayacağız, gelecek aramayı cevaplamanızı rica ederiz takip no*****

Şimdi benim tek istediğim şuydu, apartmanda internet yok artık kazıp kablo mu getirecekler ne yapacaklar, apartmanda kimse ilgilenmiyor ben bari başvurayım dedim internetten bu o mu oluyor, yoksa alakası yok mu, ve bu başvurum ücrelendirilir mi? :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yönetici apartman adına başvuracak... kısa sürede gelir... SUPERONLINE ve Kablonet ( Turksat ) varken TT sakın... uzak dur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankenshta -- 29 Nisan 2017; 13:43:10 >
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim apartmanımız 4 kat ve yönetici kavramı bulunmuyor, ayrıca fiber internet hakkında bir fikri olan var mıdır bilmiyorum ama biz hane olarak gerçekten ihtiyaç duruyoruz ve sokağımızda fiber altyapı bulunmuyor, sanırım evin çevresinde de geniş bir bölgede bulunmuyor. Yine de bağlatabilir miyiz? Yıl olmuş 2017 Eyüp semtinde fiber internet sıkıntısı çekiyoruz...
  • cimbo9 kullanıcısına yanıt
    çevrenizde bulunmuyorsa bağlamazlar hiçbir şekilde fiberi hocam çok kalabalık bir yerde otursanız olabilir ancak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba beyler bir sorum olacaktı, binamızın önünden Superonline fiber geçiyor ve büyük ihtimalle kullananlar da var, yönetici başvuru yapsa ne kadar sürede fiber hat gelip aktif olur? Bina 17 dairelik bu arada ve 100 Metre ileride Superonline kutusu var. Cevap verirseniz sevinirim.

• Atyapimi nasil daha hizli getirrtirim

• Ozcan737363 O kullanıcısına yanıt
    www.milleni.com.tr/fiber-nerede
    Burada adres sorgulamasi yapınca kaç çıkıyor hizin
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Atyapi yok gorunuyor
    Peki hali hazırda bir aboneliğin var mı?
    Yok herhangi bi aboneligim yok basvuru yaptim kurulum ekibi geldi dedi altyapi yok sonra ben telekom mudurlune gidip basvuru yaptim biri geldi komtrol etti ve 3 direk dikilmesi bu tahta direklerden dikilmesi gerektini soyledi
    Oturduğun dairede senin gibi abonelik bekleyen birileri varsa birlikte dilekçe yazıp yollayın. İşler hızlansin.
    Acikkapi ya da yazabilirsin.
    Ev mustakil ve karsi komsu internet kulaniyor acik kapi dedigin e devlet mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.