Şimdi Ara

DOGO ARGENTİNO MU KANGAL Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
38.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dogo yu tanırmıyosunuz onun için böyle konusuyonuz ....Dogonun pittbull öldürdüğünü gözümle gördüm.Bence kesinlikle bahsi yapılamayacak tek köpek
  •  DOGO ARGENTİNO MU KANGAL Mİ
  • dogo argentino
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black |A Rh -|

Dogo yu tanırmıyosunuz onun için böyle konusuyonuz ....Dogonun pittbull öldürdüğünü gözümle gördüm.Bence kesinlikle bahsi yapılamayacak tek köpek

Kangal öldüremiyor mu ? Dogo fln diyenler çok film izliyorlar .
  • offf bıkmadızmı şu konulardannn.bu olay hayvanın o anki psikolojisine,yaşına ve tecrübelerine bağlı.sen gidip 1 yaşında hiç kavga etmemiş ewde beslenmiş bir dogoyu getirip kangalla kapıştırırsa bırak kangalı kaniş bile o dogoyu ..... blmem anlatabildimmi

• Kangal adamin birini kovalayip kulubeye saklaninca kapiyi kirip iceri girebilen bir hayvan. Sahibi oldur demedigi surece karsidakinin yasamasina izin veren bir kopek. Ve isin guzel tarafi birbirine karistirilarak olusturulan ve dunyaca en vahsi kopek turu olarak birinen pitbull un cene kuvveti 1ton iken kangalin cene kuvveti 1.5 tonun uzerinde olan bir kopek turu. Iri yapisi ve dayanikliligi ile bence tartismasiz cok guclu. Bu guce sadakati ve akilli olmasi onu bir adim onde tutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Kangal adamin birini kovalayip kulubeye saklaninca kapiyi kirip iceri girebilen bir hayvan. Sahibi oldur demedigi surece karsidakinin yasamasina izin veren bir kopek. Ve isin guzel tarafi birbirine karistirilarak olusturulan ve dunyaca en vahsi kopek turu olarak birinen pitbull un cene kuvveti 1ton iken kangalin cene kuvveti 1.5 tonun uzerinde olan bir kopek turu. Iri yapisi ve dayanikliligi ile bence tartismasiz cok guclu. Bu guce sadakati ve akilli olmasi onu bir adim onde tutuyor.

ya bıra çenesiyle 1 ton basınç yapabilen bir köpek yoktur.sadece timsahlar yapabilyor.atıp tutmayın
  • Şubatta arkadaşımın Dogo'su yavrulayacak ondan alıcam inşallah bi dojooo :))

DOGO ARGENTİNO MU KANGAL Mİ

Dogo Argentino mükemmel bir bekçi köpeğidir. Ailesine bağlı olan bu ırk oldukça akıllı ve oyuncudur. Çocuklarla iyi anlaşır. Tüm aile fertleri ile iyi anlaşır, öpülmekten ve kucaklanmaktan hoşlanır. Oldukça zeki olan bu ırk kolay eğitim alır. Ancak güçlü olan bu ırkın kuralcı ve tutarlı bir sahip tarafından yetiştirilmesi gerekir. Yetişkinleri agresiflik göstermekle birlikte genellikle uyarılmadıkları sürece saldırganlık ve meydan okuma gibi bir davranış göstermezler. Dogo Argentino herkes için uygun bir seçim olmayabilir. Dominat ve etkin bir avcı karakteri vardır. Yetiştiriciler uygun yavruyu uygun sahip ile birleştirmek için çalışmalar yapmaktadır. Yavru dönemlerinden itibaren birlikte bulundurulduğu taktirde diğer petlerle iyi anlaşabilir. Irkın sosyalleştirilmesine ve itaat eğitimlerine erken dönemlerde başlanmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 27 Ekim 2010; 15:03:54 >

• Veteriner bi arkadaşım var.dün onunla konusuyoduk yeni pet shop ve klinik açtı, hayvanlardan açıldı konu( ilginçtir). Aynen aktarıyorum " Dogo Argentino kadar salak köpek görmedim, laftan anlamıyor, dövdüm iti " dedi!
  • agzi olan konusuyo der tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuKaHero

konuyu hortlattık ama yazmadan edemedim,

koptum bu resme ahahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

yapmayın gece gece ya

• O Nasıl Bi Soru Köpekler Dövüşmek İçinmi Yaratılmış
  • Yahu cahil cahil konular açıp duruyosunuz. Kangal dogoya bi göğüs atsa yerden kalkamaz. Kangalın çene kuvvetinide bi araştırın.

Kangal Çene Basıncı : 720 Ibs
    Aslan Çene Basıncı : 690 Ibs
    Pitbull Çene Basıncı : 290 Ibs
    Rottweiler Çene Basıncı : 320 Ibs

Ayrıca dogoyu gerçek bir yabani kurdun önüne koyun bakalım dogoya noluyo Kangal kurt boğabilen tek köpektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anatolian Eagle

Yahu cahil cahil konular açıp duruyosunuz. Kangal dogoya bi göğüs atsa yerden kalkamaz. Kangalın çene kuvvetinide bi araştırın.

Ayrıca dogoyu gerçek bir yabani kurdun önüne koyun bakalım dogoya noluyo Kangal kurt boğabilen tek köpektir

Hocam bende forever kangalcıyım ama YUUUUUH Aslan diyosun ya bunun ihtimali bile yok aslan ya bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

quote:

Orijinalden alıntı: Anatolian Eagle

Yahu cahil cahil konular açıp duruyosunuz. Kangal dogoya bi göğüs atsa yerden kalkamaz. Kangalın çene kuvvetinide bi araştırın.

Hocam bende forever kangalcıyım ama YUUUUUH Aslan diyosun ya bunun ihtimali bile yok aslan ya bu

Biraz garip gelebilir ama doğru Ben sadece çene basıncını yazdım tabiki aslanın genel olarak kuvveti kangaldan kat be kat fazladır. Ayrıca kangalı severim ama fanatiği değilim Yabancı bir videoda ölçmüşlerdi. Aslanı nasıl ölçtüler diyeceksin onuda kamufle edilmiş bir cihazı bıraktılar aslan ne olduğunu bilmediği için saldırarak ısırdı. Uzaktan kumanda gibi birşeydede basıncı gösteriyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi — Fenerbahçeli — -- 20 Ekim 2011; 2:17:53 >

• pitbulla kafa tutabiliyorsa , kangal bu dogoları yer :)

biraz metabolizma ile alakalı. Pitlerin kafa büyük , bünye küçük ve kaslı. Ayrıca Kalbi de bünyesine oranla iri. Pitbulu kolay yorulmaz ve dayanıklı yapan budur.

lakin kangal iri, kuvvetli ama kalbi yetmeyen hayvandır. ciğerleri bünyesine göredir. Yani pitbuldaki gibi extra iri değildir. Bu sebepten pitbulla oranla daha çabuk yorulur

gelelim dogoya. güçlü hayvandır ama bildiğim pitbullardaki gibi extra özellikleri yok lab ortamında geliştirilen. Bu sebepten dogunun kangala karşı bir şansı yok. dogo pit kadar uzun süre dövüşemediği için biraz abez olucak ama kangal her türlü alır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.