LYS EDEBİYATTA +30 SORUNUN DOĞRU CEVABINI AÇIKLANMADAN SÖYLEMİŞTİM Link: Edebiyat +30
Şimdi yine hocalardan platformlardan ortak kanıya varılan doğru cevaplar ile sizlerleyim bunlar benim cevaplarım değil benim de yanlışlarım var geçmiş olsun herkese... %90 doğrudur.
TÜRKÇE Yazım yanlışı 2'inci işaretler (:) (,) (,) (...) ünlü düşmesi yoktur sorusu yollar paragraf hangisi baştan üçüncü olur sorusu II yüklemin türü farklı sorusu perişandır. reşat nuri güntekiin piyano sorusu zaman ve çaba gerektirmesi akıllı teknlolojik cihazlar sorusu - gösterişli pazarlama stratejisi en küresel benim diyen öncüllü soru insanlığı bir bütün olarak görmesi sarf etmek sorusu para harcayan perdelerin arasına ince tül çekmek sorusu birbirine yaklaştırmak durmadan edebiyat tutarsızlıkları artıyor sorusu magazin programlarına nesne olacak
SOSYAL Tanrı vardır yoktur bilinemez agnostisizm temizlikle ilgili olan necasetten taharet atatürk nufüs cüzdanı türk medeni kanun sınırları değişken organizasyon sorusu avrupa birliği (bu soruda çok tartışma oluyor kanıt isteyenlere; VİKİPEDİ AB ÜYE DEVLETLER HARİTASI ilk yerleşim yerleri dünya haritası ortak yön sorusu hidrografik yapı (su) hangilerinde insan etkileri olur sorusu sel,taşınlar ve çığ osman bey toprakları dağıtma sorusu "ülke hanedanın ortak malıdır" anlayışı. tarih tahsin öncüllü şehir sorusu izmir köprü ve yollar isimli soru ulaşım coğrafya karasal iklim hangi ağaç yoktur sorusu sığla felsefe varlık ilk fesefe öncüllü soru ontoloji demir yolu ağı seyrek olan yerler sorusu güney amerika ve avustralya II ve IV dindeki boyun eğme inanma sorusu tasdik izohips haritası sorusu boyun
MATEMATİK Sinema bileti 18 A-B Musluk 42 Terzi hatalı ölçmesi 1,2 Çember cevre 20pi Açı sorusu 17 Bahadır çalışma sorusu 16 20-24 km hızlı dairesel pist sorusu 10 B kümesi kaç elemanlı soru 11 1/3 ve 1/8 oranlı a b sorusu 9 çarpanlara ayırma sorusu x+y kardışık sorusu 35 yazıcı sorusu siyah beyaz renkli 225 üslü sayılar sorusu birincisi 16 (BU SORUYU HATIRLAYANLAR YAZSIN EDİTLEYELİM) üslü sayılar ikincisi 2/3 (BU SORUYU HATIRLAYANLAR YAZSIN EDİTLEYELİM) köklü sayılar sorusu 3/5 cicek-yıldız motifli soru 7 müdürün öğrencilere gönderttiği soru 30 ABC+CA toplamalı soru a.c=16
FEN Hangileri bilimsel hipotezdir 1-2 elektrik devresi amper volt volt amper hız sorusu surat 10.5 hiz 5 fizik biyoloji doğal parkların korunması