Şimdi Ara

DOĞRU DÜZGÜN BİR BUZDOLABI BULAMADIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önce Profilo b559elqz ye yoğunlaştım pek yorum bulamayınca LG GC-B559ELQZ almaya tam karar vermişken Çin üretimi olunca vazgeçtim. Bosch Siemens nofrost önerilmiyor,annemde lowfrost istemiyor. kendi evimde Arçelik 2398 cniy var 2 sene olmadan motoru değişti Ya bunaldım lütfen 2500 tl ye kadar bize inoks buzdolabı tavsiye ederseniz büyük sevap işlersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gülcan25 -- 20 Şubat 2016; 21:34:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• gülcan25 G kullanıcısına yanıt
    ben bosch kullanıyorum ve çok memnunum. Meyve ve sebzelere özel bölmesi çok kullanışlı ve ürünlerin ömrünü uzatıyor. Elektrik kesilse bile 48 saat boyunca kendini idare edecek soğutmaya sahip (Deneyimle sabit). Bunların dışında çok nadir de olsa soğutma yaparken çatırdama sesleri gelebiliyor. Aynı dolaptan annem de kullanıyor. O da gayet memnun. Tavsiye ederim.
  • Al bi samsung gitsin.3 seneyi aştı herhangi bir problem yok.En ucuz modeli idi aldığım.4323 yada 4353 modeli var şimdi.
  • LG B559ELQZ aldım

• shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: gülcan25

Önce Profilo b559elqz ye yoğunlaştım pek yorum bulamayınca LG GC-B559ELQZ almaya tam karar vermişken Çin üretimi olunca vazgeçtim. Bosch Siemens nofrost önerilmiyor,annemde lowfrost istemiyor. kendi evimde Arçelik 2398 cniy var 2 sene olmadan motoru değişti Ya bunaldım lütfen 2500 tl ye kadar bize inoks buzdolabı tavsiye ederseniz büyük sevap işlersiniz

1350 lira etmeyecek buzdolapları 2500 olduğu için bulamıyorsunuz. benim bu konudaki tek fikrim bu.
  • Hocam yine siz bilirsiniz, arçelik modellerine bakın bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gülcan25 G kullanıcısına yanıt
    iyi günlerde kullanın buzdolabınız sessiz çalışıyor mu?
  • Daha bu gün teslim aldık çalıştırınca yorum yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: gülcan25

Daha bu gün teslim aldık çalıştırınca yorum yazarım

dolap nasıl hocam artılar eksiler yorumlarınızı bekliyorz :)
  • Dolaptan çok memnunuz sessiz, malzeme kalitesi iyi, iç kısım kullanışlı ancak biraz daha büyük olsa mükemmel olacaktı. Çok büyük bir dolap değil orta büyüklükte

• Bende buzdolabı arıyorum ve gerçekten isteğimize uygun buzdolabı yok. 1 tane lowrost var nemli yerde oldugumuzdanmıdır nedir buzlama yapıyor ve içi sürekli ıslak. ayriyetten başka bir evimizde nofrost var lowrosttaki sıkıntılarımız yok yanlız içinden aldıgın gıdalardan tad alamıyorum ben. Sorunsuz bir buzdolabına ihtiyacım var.

- Kombi tipi olması
    - Çin malı olmaması
    - Gıdalar üzerinde sorun çıkarmaması önceliklerim. Bakıyorum pek çözümü yok. Bu sharp ın smartfrost olayını bilen varmı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.