Şimdi Ara

Doğru Kartuş Dolumu - Kartuş Temizleme - Mürekkep Testi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
4
Favori
3.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tekniktime

ben denedim ,Kartuş süngeri bile buldum kartuşun içini genişlettim ama ne olduysa işlem bitince kartuş bozuldu.90 tl yeni kartuş aldım siyah renkli demo kartuş kullanılıyorda siyah çok az sürekli bitiyor o yüzden siyah almak sart sıkıntım yok su an renkliyi en az 10 kere siyahı da 2 kere doldurdum hp 2620 benim işimi gördü resim kağıdına çıktı aldım bayağı güzel ben memnun kaldım kenarlar az boş orayı da kes at....
    Uyumlu mürekkep sıkıntı. Ben bir çok mürekkep markası denedim, hepsi de ikinci dolumda tıkanma yaptı. Siz 10 dolum yaptığınıza göre markayı tutturmuşsunuz. Rica etsem kullandığınız mürekkep markasını, linkini yazar mısınız? Bir de sizin mürekkebi deneyeyim.
  •  Doğru Kartuş Dolumu - Kartuş Temizleme - Mürekkep Testi

Baya eski olan hp yazıcımın kartuşu bu şekilde metal olan kısımdan nasıl enjekte edeceğim mürekkebi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: korcanini

Baya eski olan hp yazıcımın kartuşu bu şekilde metal olan kısımdan nasıl enjekte edeceğim mürekkebi ?

Deneyimlerinden edindiğim kadarıyla ağızdan mürekkep basma olayı tamamen efsane. Gözle görünemeyecek kadar küçücük deliklerden mürekkebi ne kadar basabilirsiniz? Üstten enjekte edin, gereksiz kendinize eziyet etmeyin.

• Mürekkebi metal kısımdan doldurdum fakat yazılar yarım çıkıyor harflerin yarısı çıkıyor yarısı yok sebebi ne olabilir sizce @stentli

• quote:

Orijinalden alıntı: korcanini

Mürekkebi metal kısımdan doldurdum fakat yazılar yarım çıkıyor harflerin yarısı çıkıyor yarısı yok sebebi ne olabilir sizce @stentli

Kartuşun ağzında tıkanıklık var. Web deki temizlik yöntemlerini deneyin. Kartuş temizleme solüsyonu, saf su, ip alkol, etil alkol vb. üstten basıp alttan çekin, alttan basıp üstten atın vs. Yalnız mürekkep dandikse (ki bunu ancak kartuşu tıkayınca farkedersiniz) bir iki çıktı da yine tıkayacaktır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.