Selçuk'a bir taraftar cevap vermiş ama öyle böyle değil.
@_selcuksahin Selçuk pencereden kupaya benzer bir şey atın, giderler.
quote:
Orijinalden alıntı: İnception77
gs maçında susbus olan hatta gs lehine oley çeken taraftara bakın sız hele Daha dur sen gs maçında saha da kız gezen futbolcular biizm maçta aslan gibi saldırmazsa bende fenerbahçeli değilim
sizde beşiktaşa yattınız diyelim o zaman, sırf ts 3. olmasın diye, saygılı olmayı öğrenemeyeceksiniz, bari susun da millet sizi adam sansın...
quote:
Orijinalden alıntı: fz18
quote:
gs maçında susbus olan hatta gs lehine oley çeken taraftara bakın sız hele Daha dur sen gs maçında saha da kız gezen futbolcular biizm maçta aslan gibi saldırmazsa bende fenerbahçeli değilim
sizde beşiktaşa yattınız diyelim o zaman, sırf ts 3. olmasın diye, saygılı olmayı öğrenemeyeceksiniz, bari susun da millet sizi adam sansın...
oooo manyaaak laf manyaaak laf
quote:
Orijinalden alıntı: ŞahinAbi
quote:
Orijinalden alıntı: fz18
quote:
oooo manyaaak laf manyaaak laf
Alınganlık yapmana gerek yok, burada lafım ne Beşiktaş a nede taraftarına, sadece sığ düşünceli birine onun mantığıyla hareket edilmesi durumunda varılacak saçma noktayı göstermek istedim, anlamadan yorum yapma istersen...
futbol kazansın beyler.. gereksiz triplere sokmayalım birbirimizi
fbtv yayınladı görüntüleri. Ben zannettim balıkçı malıkçı 1-2 kişidir de bildiğin meşaleler filan yakılmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme