Şimdi Ara

Doğru olanı mı yaptım yoksa sadece elde var sıfır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşam üstü x marketine gittim. 4 tane ürün aldım geldim eve. Sonra fişe baktım 3 ürün okutulmuş. Krem şantiyi okutmamış ama aldım onu da. Anlayacağınız para vermemiş oldum. Markette evime abartısız 3-4km yürüme mesafesinde. Sonra giydim ayakkabıları tekrar markete gittim. 4 ürün aldım krem şantı okunmamış diye. krem şanti parasını verdim kasiyere. Şimdi arkadaşa anlattım da işsiz misin falan dedi. Acaba sorun ben de mi?

Bir de markette kasiyer( 30-40)lı yaşlarında, ilişkisi hep iyiydi. Hoş geldiniz, şu kart var mı? İyi akşamlar. Tercih ettiğin için sağol, yine bekleriz gibi cümleler kurdu. Benim anlamadığım ben 18 yaşındayım kasiyer bunları isteyerek mi söylüyor acaba yoksa üst-patron korkusuna mı söylüyor. Eğer korkudansa yaptıkları iş saçma değil mi? 40 yaşında adam 18 yaşındaki benden resmen gönül alıyor???

• Hocam siz doğru olanı yapmışsınız. Eğer o parayı vermeseydiniz yarın bir gün bi yerden mutlaka çıkardı. Ayrıca insanların sözlerine de takılmayın.Haram helal denen bir şey var hayatta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen doğrusunu yapmışsın, sorun onda.

• quote:

Orijinalden alıntı: G.U.Y

Akşam üstü x marketine gittim. 4 tane ürün aldım geldim eve. Sonra fişe baktım 3 ürün okutulmuş. Krem şantiyi okutmamış ama aldım onu da. Anlayacağınız para vermemiş oldum. Markette evime abartısız 3-4km yürüme mesafesinde. Sonra giydim ayakkabıları tekrar markete gittim. 4 ürün aldım krem şantı okunmamış diye. krem şanti parasını verdim kasiyere. Şimdi arkadaşa anlattım da işsiz misin falan dedi. Acaba sorun ben de mi?

Bir de markette kasiyer( 30-40)lı yaşlarında, ilişkisi hep iyiydi. Hoş geldiniz, şu kart var mı? İyi akşamlar. Tercih ettiğin için sağol, yine bekleriz gibi cümleler kurdu. Benim anlamadığım ben 18 yaşındayım kasiyer bunları isteyerek mi söylüyor acaba yoksa üst-patron korkusuna mı söylüyor. Eğer korkudansa yaptıkları iş saçma değil mi? 40 yaşında adam 18 yaşındaki benden resmen gönül alıyor???

İyi yapmışsınız abartısız 50tl fazla vermişti bi kasiyer kızda bana geri götürdüm üşenmeden bu arada o cümler artık söyleye söyleye monoton bi hale geldiği için ne dediğinin bile farkında olmuyolar bazen mesela mağazalarda çalışan olgun satış danışmanlarına bak onlarda öyle.

• İyi yapmışsınız. Fakat illa aynı gün gitmeniz şart değildi. Kasiyerde açık çıkmaz, stok açığı çıkardı. Her gün sayım yapılmaz marketlerde, sonraki gidişte okutabilirdiniz.

• Doğru olanı yapmışsın ama yapmasanda sıkıntı olmazdı kasiyer için markete girerdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.