Şimdi Ara

Bir Anakart Daha Önce Kullanılmış Mı? Nasıl Anlaşılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar asus ve msi la ilgili duydugum anakart kutuları orjinalinde açıkmış yani dışında 0 telefonlar gibi jelatin ve kapağı açılmamış gösteren etiket yokmuş

Sadece Gigabyte ta var diye duydum

Fakat alacağım anakart sadece asus da var peki ben bu anakartın daha önce iade edilen veya tamir edip tekrar baskasina satılan ürün olup olmadığını nasıl anlarım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: STRIX

Arkadaslar asus ve msi la ilgili duydugum anakart kutuları orjinalinde açıkmış yani dışında 0 telefonlar gibi jelatin ve kapağı açılmamış gösteren etiket yokmuş

Sadece Gigabyte ta var diye duydum

Fakat alacağım anakart sadece asus da var peki ben bu anakartın daha önce iade edilen veya tamir edip tekrar baskasina satılan ürün olup olmadığını nasıl anlarım?

Etrafinda toz vs var mi iyice bakmalisin.islemci soket kisminin wtrafinda macun izi ,artigi bunlari kontrok etmelisin.Ama asus alacagin icin bundan daha onemlisi bozulmamasi icin dua etmelisin.servise dustugun an gecmis olsun butun paran cope.bir nevi garantisiz urun aliyorsun haberin olsun TR sinirlari icerisinde

• Asus'un marka olarak guvenirligini biliyoruz iyi bir marka ancak servis durumlari malum sadece bu firama icin degil gordugum kadari ile herhangi bir urunun servisleri ile ozellikle bilincli zanneden ancak sorun cozumu adina bir halttan anlamayan servisler mevcut anlasmali olunan servis bilgisi edinebilirsin iyimi vs diye urunun kullanilmis oldugu tozlanma vs kontrol ediniz ancak genelde belli olmuyor buna dikkat ediyorlar olagan durumlar disinda...yine de saglam calisiyor olmasi oncelikli tabi...

• Vida yerlerine bakarsanız anlaşılır. Bir kere bile kasaya vidalanmışsa izi vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faustus

Vida yerlerine bakarsanız anlaşılır. Bir kere bile kasaya vidalanmışsa izi vardır.

Aynen vida izi bu konuda en belirgin isaret olacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faustus

Vida yerlerine bakarsanız anlaşılır. Bir kere bile kasaya vidalanmışsa izi vardır.

Vida izleri derken vidalar anakarttaki boyayı mı kaldırıyor hocam?

• STRIX S kullanıcısına yanıt
    Vida yuvası çevresinde lehim veya metal kaplama vardır, orada izi kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faustus -- 23 Mayıs 2016; 19:30:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Faustus F kullanıcısına yanıt
    İlginiz için çok teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.