Şimdi Ara

Doğru şarj (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
9.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar 1 YTL lik şeyi alınca prizden şarj edince iPhone ısınıyor!!! Evet evet, bilgisayardan sarj edince sorun yok ama 1 YTL lik şey ısıtıyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1YTL lik şey adi mi acaba
  • Çevirici yerinehttp://www.elmasepeti.com/product.php?pID=7230 bundan almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 29 Şubat 2008; 19:15:52 >
  • Peki ben bir soru sorabilir miyim?

Iphone için USB den şarj etme özelliğini kapatma şansım var mı? Varsa nerden yapabilirim acaba?

Şimdiden cevabınız için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tazzz77

Peki ben bir soru sorabilir miyim?

Iphone için USB den şarj etme özelliğini kapatma şansım var mı? Varsa nerden yapabilirim acaba?

Şimdiden cevabınız için teşekkürler.

Yok.
  • arkadaslar wallahı bende daha ıphoneyı alalı 2 hafta oldu sarjı 1 gun yetmıor bıle 1.1.3 wersıon gun ıcınde arada sırada safarıye gırıyorum msn falan acıorm o kadar muzık 5 dakıka bılemedın 10 dakıka acıyorum gun ıcınde. sarjı 1 gun zar zor yetıyor bazı arkadaslar dıyorkı 2 gun 3 gun gıdıyorr benımkı daha 1 gun dayanmıyorr:)
  • benimde sürekli internette msnde 1 gün bile dayanmıyor arada sürekli usb den şarja bağlamam gerekiyor
  • USB'den şarj illaki oluyor, zira günlük bir senk işlemi yapılınca ister istemez şarj ediyor...

Şarjı çabuk biten arkadaşlar EDGE normal hale getirirlerse sorun düzelecektir. Yani hesaplardan kullanıcı ismi değiştirme vs. yapılırsa bir şekilde cihaz buradan sürekli bağlantı yapmaya çalışıyor ve cihaz ısınıp şarjı çabucak bitiriyor...
  • ya arkadaşlar peki ben bi'şeyi merak ediyorum. şimdi ben iphonuma şarj aleti alacağım, arabaya falan koycam, dursun n'olur nolmaz diye. bazı sitelerde acaip markalı iphone şarjları satılıyor. yok 3lü şarj evde,arabada,pc'de gibi. bunlar zarar verir mi iphone'a, orjinalini mi alayım yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiko34

ya arkadaşlar peki ben bi'şeyi merak ediyorum. şimdi ben iphonuma şarj aleti alacağım, arabaya falan koycam, dursun n'olur nolmaz diye. bazı sitelerde acaip markalı iphone şarjları satılıyor. yok 3lü şarj evde,arabada,pc'de gibi. bunlar zarar verir mi iphone'a, orjinalini mi alayım yani?

Kesinlikle orjinal almanızı öneririm. Cihaza zarar verebilirsiniz.
  • teşekkürler :)
  • Hatiri sayılır bir para veriyorsunuz ve tamamen internet üzerine kurulmuş bir telefonda yok şarj biter diyerek video izleme wifi kullanma müzik dinleme İnternet'e girme, eee niye bu kadar para ödedik. Bunları yapmiyacaksak 100tl lik bir telefon alsaydık.

Bataryanın bitmesini filan bosverin her şartta şarj edin. Olmadı elektrik olmadan yedek pil gorevi yapan iphonu şarj eden ozellikle dexim in gayet güzel odullu şarj cihazları var katlanabilir dock ozellikli, kılıf özellikli pil özellikli iphonu şarj ediyor. Yani iphone un sarji o kadar sorun olmamalı. Birde niye iphonu un şarjı az gidiyor derseniz etrafınıza bı bakın elinde en çok telefon ile oynayanlar iphone kullanıcıları bu kadar kullanma ile doğal olarak pil az gidiyor.
  • iphone'nun şarj cihazı değişti mi?
    eskilerde L şeklindeydi şimdi daha küçük
  • Arac sarjlarinda orjinal uretim yok arkadslar.ancak apple in onayladigi markalar var. Buda applestorelardan temin edilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.