Arkadaşlar herkese selamlar, evlilik hazırlığı aşamasında hangi marka hangi model derken aşağıdaki ürünleri almış buldum kendimi, sizce doğru yapmış mıyım, fikirleriniz nedir merak etmekteyim.
Ürün seçimleri gayet iyi, lakin fiyat bana çok uygun gelmedi. Normal piyasa fiyatlarına almışsınız gibi. Önemli olan seçim ve memnuniyetiniz; hayırlı uğurlu olmasını dilerim
güzel seçimler güle güle kullanın.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Candoğan bey, özellikle elektroworld, diğer büyük marketler ve bayileri gezdim ama daha aşağı fiyatlar bulamadım, internetten de almak istemedim.
Tekrar teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
Ürün seçimleri gayet iyi, lakin fiyat bana çok uygun gelmedi. Normal piyasa fiyatlarına almışsınız gibi. Önemli olan seçim ve memnuniyetiniz; hayırlı uğurlu olmasını dilerim
Merhaba Candogan bey. 1 yıl önce sayenizde evlenirken uyarılarınızı dikkate alarak beyaz eşyalarımızı almıştık. camaşır makinamız Bosh WAS20461.. şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılasmadım ama 2 -3 haftadır yıkama bittikten camasırlar deterjan kokusu ile degilde garip bi koku ile cıkartmaya başladı acaba nedeni ne olabilir ne yapmam gerekiyor? servis cagırsammı acaba?
boş limon tuzuyla 90 dereceden kazan temızlıgını yapın cekmeceyı fılıtreyı körugu temızleyın deterjanı degısın musluk fılıtresını temızleyın tam acın muslugu sorun duzelmezse servısı cagırın
quote:
Orijinalden alıntı: lazpanyol
boş limon tuzuyla 90 dereceden kazan temızlıgını yapın cekmeceyı fılıtreyı körugu temızleyın deterjanı degısın musluk fılıtresını temızleyın tam acın muslugu sorun duzelmezse servısı cagırın
Eywallah Üstad tesekkür ederim de bunları benmi yapacagım diye düşündüm bir an elim yatkın degil maalesef böyle işlere
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme