Şimdi Ara

Doğru sol el yerleşimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben yeni gitara başladım akustik bir gitar aldım ibanez aeg serisi fakat akor calacağım zaman parmaklarım bir alt tele değiyor bunu nasıl halledebilirim online ders alıyorum parmak egzersizlerini doğru yapıyorum sanıyordum fakat tek tek bastığım zaman sorun yok bastıgım telin bir alt teline boş bastığımda sorun oluyor

• alator54 kullanıcısına yanıt
    Hocam parmaklarını biraz dik yerleştirmeye çalış ama bunu yaparken de bileğini öne getirme. Zamanla oturacaktır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam klasik gitar da carpmıyor akustikde çarpıyor teller yakın olduğu için zorluyor baya akustik ile başlamam hata mı oldu ki
  • alator54 kullanıcısına yanıt
    Hocam sana şöyle söyleyeyim; 2 sene klasik, 6 aydır da elektro çalıyorum. Ne zaman klasik gitarı elime alsam sapının kalınlığı yüzünden rahatsız oluyorum. Her şey alışma meselesi. Bence akustikle başlamak yerinde bir karar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sorunun cevabı ne kadar pratik yaptığınıza göre değişir. Kişisel görüşümü söyleyecek olursam bu sorunun tek çözümü doğru şekilde pratik yapmaktır. Arkadaşın dediği gibi parmaklarınızı dik ve bileğinizi aşırı öne gelmeyecek biçimde basmayı deneyin. Zamanla çözüleceğine eminim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.