ofisdeki iki bilgisayarı he110 usb1.1 net link kablosu ile bağladım kurmak için epey uğraştıktan sonra diğer makinenin cd sindeki verileri kendi bilgisayrıma yükler ken büyükçe bir dosyda takıldı sonra bilgisayarlar birbirlerini görmez oldu Host birdge Gene Link 1.13A programıını kullanıyorum bilgisayar ları tekrar açtım usb kablosunu takıp çıkardım değişen birşey yok sizce sorun nerde
ağı yeniden kurmayı dene. muhtemelen ağ gitmiş.
Bir Ağ kurmamımıştım yani usb driverleri tanıtınca cd de gelen program diğer bilgisayarın klasör ağacını yaratıyordu. remote desktop adı altında bir ağ kurulacaksa nasıl yapacağım
klasör ağacı nedir?
Arkadaşım cat5 kabloyla ethernetten bağlasana ne uğraşıyorsun usb ile. 55 Pc ağım var canavar gibi, sorunsuz. Network bölümüne bakmalısın.
ağ kurulum sihirbazı var fakat usb den ağ kurulabiliyormu onu hiç duymadım sen yinede dene denetim masası /ağ bağlantıları kısmından sihirbazı çalıştırabilirsin
Ağ kurulum sihirbazı doğrudan kablo bağlantısı ile var usb için göremedim zaten ağ kurmuyorum bilgisayarın birinin ethernet çıkışı routerli adsl modeme bağlı diğer bilgisayarın ethernet çıkışı yok. tek yapacağım dosya transferi
Neyse usb-usb Netlink bağlantısı yapan başka bir program biliyormusunuz.