Şimdi Ara

Ağ bağlantısı ve wireless köprü sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben üniversitenin kampüsünde kalıyorum. yerel ağ bağlantısı uzerinden statik ip ile internete bağlanıyorum. abimde benimle kalıyor. iki leptopumuz var. benim leptopta kablolu ağ bağlantısını ve wireless i köprüledik. ilk başlarda sorunsuz bir şekilde internete bağlanıyorduk. ama son iki gündür ben bağlanamıyorum ama abim bağlanıyor. ben kablolu ağ bağlantısını köprüden kaldır dediğim zaman sorunsuz baglanıyor ama haliyle bu seferde abim bağlanamıyor. köprüyü kaç kere kaldırıp tekrar kurdum ama bi değişiklik olmadı. ben sorunu bul dediğimde birinci dns sunucusuna bağlanılamıyor diye hata veriyor. o kadar aradım bi sonuc bulamadım. varsa bi bilen yardımcı olursa cok memnun olurum.

• iki bilgisayarın da TCP / IP ayarlarının ekran çıktısını ekleyebilir misin?
  • hocam bu benim yerel ağ bağlantısının köprüye ekli değilken ki ayarları

bu benim ağ bağlantısı köprüye ekliyken ağ köprüsünün ayarları

bu da abimin bilgisayarının kablosuz ağ ayarları

son resimde dns adresleri üsttekilere göre ters yazılmış fakat onları düzelttiğimde de aynı sorunla karşılaşıyorum.

• Arkadaşlar artık sadece abimin bilgisayarı internete giriyor. Benim bilgisayar köprüye bağlı değilkende girmiyor artık. Neler oluyor bi bilen yok mu acaba.
    Acaba film indirirken tadını kaçırdım da üniversiye beni bi şekilde engelledi mi? Fakat öyle olsa IP adresini değiştirip girdiğimde düzelmesi gerekmiyor mu?
  • tamamdır arkadaşlar meseleyi hallettim. Mac adresi filtrelemesi yapmışlar bana. ben de mac adresimi değiştim şimdi hiç sorun yok :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.