Şimdi Ara

Doğrulama gerekiyor. Fatura bilgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar AppStore a ininal kart bağladım ve karta para yükledim. Clash royale diye bir oyunda yeşil tas almak için. Bastım Aldı ama baktım 1TL kesmiş 13TL keseceğine. Bastım bastım baya tas aldım para gitmiyor :D. Şimdide Birsey indiremiyirum AppStore dan önceki faturalandirmada sorun var falan diyor. Napabilirim acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Borcunu ödeyeceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Borcunu ödeyeceksin

iyide neden borç yapıyor bu ben satın ala basıyorum adam parayı kesmiyor anında
  • Provizyon diye bir sey var. Ayrintiya girmeye gerek yok. Aninda cekmez. Peki sen para kesmiyor diye niye bastikca basiyorsun? Koca sirket sana bedava urun verecek degil ya. Yapacagin bir sey yok, borcunu ödeyeceksin. Burda kimin ne demesini istiyorsun ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Provizyon diye bir sey var. Ayrintiya girmeye gerek yok. Aninda cekmez. Peki sen para kesmiyor diye niye bastikca basiyorsun? Koca sirket sana bedava urun verecek degil ya. Yapacagin bir sey yok, borcunu ödeyeceksin. Burda kimin ne demesini istiyorsun ki?

neyse öğrenmiş oldum :/ enparayı girmeyeyim dedim ininal kart vardı evde eft yapıp onla aldım al başına neyse ödeyeyim şunu
  • Dostum aynisi bana olmustu ilk ininal karti aldimda o cekdigi 1 tl itunes aylik kullanim bedeli aidat gibi para oldugunce ceker olmadiginda cekmez uygulama odemelerini ise 1 hafta belkliyor oyle kesiyor ki biriksin diye zirt pirt kesmesin diye sanirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aylık kullanım bedeli diye bir şey yok saçma sapan yorum yapmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • papadoc. kullanıcısına yanıt
    Aylık kullanım bedeli de güzelmiş güldüm gece gece

Kullanım bedeli falan değil o yukarıda arkadaşın dediği gibi provizyon kesintisi özetle hesabınıza yeni bir kart tanıttığınızda kartın geçerli mi veya çalıntı mı olup olmadığının denetlenmesi için yapılan kesinti, bankadan onay alındıktan sonra bu bedel iade edilir.
  • nofear_61 kullanıcısına yanıt
    Ben oyle saniyordum sagol bilgilendirdigin icin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim de başıma geldi aynısı. Provizyon alıyor ilk önce. Bir hafta sonra falan o provizyon kartına geri gönderiliyor ve satın aldığın ürünün fiyatını çekiyor. Ne kadar para harcadığını öğren o kadar borç çıkmış olacak. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AwerlawK

Benim de başıma geldi aynısı. Provizyon alıyor ilk önce. Bir hafta sonra falan o provizyon kartına geri gönderiliyor ve satın aldığın ürünün fiyatını çekiyor. Ne kadar para harcadığını öğren o kadar borç çıkmış olacak. Geçmiş olsun.

Enpara var hocam onu yazmak istemedim ininala eft yapip onu yazdim iste baktim para gitmeyince .. İşin ilginci karta 13 tl yukledim ama 26 tl lik şeye bastigimda bile satin alabildim. Neyse borc 50 tl mis onu odeyeyim bugun

• dostum kestiği 1 tl ininal kartın parası.. kartın içerisinde para olduğu sürece her ay 1 tl keser..

• shake06 S kullanıcısına yanıt
    Yok boyle bir sey yukarda da soylenmis ve arkadaslar dogrusunu soylemis. Her ay para keser diye bir sey yok yanlis bilgi vermeyin

• gduman G kullanıcısına yanıt
    Parayi apple kesmiyor. İninal kartin kullanim bedeli 1 tl aylik olarak applela ilgisi yok yani.

Bu arada borcu odemezsen ne uygulama indirebilir ne guncelliyebilirsin haberin olsun.

• tkblack kullanıcısına yanıt
    Mesajinizi okuyunca apple kesiyor anlami cikarmistim. İnial boyle bir para kesiyorsa cok anlamsiz kullanmak. Enpara kullanmak daha avantajli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 17 Nisan 2016; 13:34:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

Parayi apple kesmiyor. İninal kartin kullanim bedeli 1 tl aylik olarak applela ilgisi yok yani.

Bu arada borcu odemezsen ne uygulama indirebilir ne guncelliyebilirsin haberin olsun.

enparayı yazdım çekti direk hocam hiç ininal gibi olmadı düzeldi hesabım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.