Şimdi Ara

Doğrulama kodu gelmiyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Böyle bir saçmalık olamaz hocam koskoca Playstation TR bu mu yani? Cidden yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: nomadio

Böyle bir saçmalık olamaz hocam koskoca Playstation TR bu mu yani? Cidden yazık

İndirim tarihi bitecek diye tırsıyorum. Fatura adresi yüzünden alınamıyor diye bir şey okudum ama doğru mu yanlış mı bilmiyorum
  • Geçenlerde ben de oyun aldım PS Store Türkiye üzerinden. 3 gün sonra denedim hata verip durdu. En son Amerikan store'dan alabildim.

Avrupa kredi kartı alışverişle ilgili bir uygulama değişikliği olmuş sanırım internette öyle okudum kartlar hata verip duruyor.

Asya bölgesindeki poslarda bir şey olmuyor. Aynı kartla oralardan gift card alabiliyorum çünkü

• Bugün uk psne şikayetimi ilettim. Bizimle ilgilenmiyorlar vs. Yarın dönerler büyük ihtimal. Ülkeden hayır yok elin adamından medet umuyoruz. Çözüm olmasa da en azından kafalarına vururlar belki. Ne de olsa merkez Londra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps5de storedan oyun alınabiliyor mu şu an? Oyun almada sıkıntı var mı yoksa sadece hesaplara girerken sms mi gelmiyor

• Sorun çözüldü. Genel olarak.

• lextor L kullanıcısına yanıt

Sms geliyor mu artık sorunsuz bir biçimde

• quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

Sms geliyor mu artık sorunsuz bir biçimde

Evet. İki defa denedim hatta.

• Beyler konuyu hortlatıcam ama iki gündür hesabıma giriş yapamıyorum doğrulama kodu hiç bir şekilde gelmiyor, yine genel bir sorun mu var acaba?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.