Şimdi Ara

doğrutercih.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar nedır buradaki tahmini sıralamalar ? bölümler 70-80 bin aralıgındaki tmden alan yani. 70-80 binle kapatan bölümlere 50 bin demiş 30 binle kapatan yerleri 20 bin demiş ne oluyoruz ya

• Sayfanın en altındaki açıklamaları oku , o dediğin yerler sarı puntolu yerler , aşağılarda puntosuz yerler var oradan itibaren girebilecegin yerler başlıyor , sarı olanlar riskli demek
  • yanlış yere bakıyosundur oradaki sıralamalar doğru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakarya kamuya 115 binse diyelim tahmini sıra 60 bin demiş nasıl doğru ya:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

yanlış yere bakıyosundur oradaki sıralamalar doğru

http://www.tercihrobotu.com.tr/ özür diliyorum site bu yorumun nedir alıntı yaparak cevap verirsen sevinirim.
  • Arkadaş "TAHMİNİ" sıralamaları neden böyle yazdıklarını sormuş. Bu sene geçen seneye göre sıralamalar yüksek geldi ya ondan yükselecek diyorlar ama düşecek, göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

Arkadaş "TAHMİNİ" sıralamaları neden böyle yazdıklarını sormuş. Bu sene geçen seneye göre sıralamalar yüksek geldi ya ondan yükselecek diyorlar ama düşecek, göreceksiniz.

bu tercih robotunu anlayamadım 40 bin mi düşecek:S 55 binle alan yer 35 binle mi alacak nasıl oluyor ya:S
    anladık tamam 80 binsen 100 bin yaz eyvallah kabul de 100 binle alan yer de 60-70 bin ne :S 105 binle alan yere 75 bin olur demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetalibaydemir

arkadaslar nedır buradaki tahmini sıralamalar ? bölümler 70-80 bin aralıgındaki tmden alan yani. 70-80 binle kapatan bölümlere 50 bin demiş 30 binle kapatan yerleri 20 bin demiş ne oluyoruz ya

bi link atar mısın kardeşim
  • nasıl baktın burdan anlamadım ki tc kimlik yazmak zorunlu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

Arkadaş "TAHMİNİ" sıralamaları neden böyle yazdıklarını sormuş. Bu sene geçen seneye göre sıralamalar yüksek geldi ya ondan yükselecek diyorlar ama düşecek, göreceksiniz.

neye göre düşecek açıklar mısın?
  • Benim de gözümden kaçmadı değil tahmini sıralama olayı. o kadar kontenjan gelmişken tahmini sıralamayı hep 10 bin 20 bin ileri kaydırmışlar. bi mantık hatası olduğunu düşünüyorum ama bakalım belki de gerçeklerdir (sanmıyorum)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.