Şimdi Ara

Doğtaş Mobilya Nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • doğtaş mobilya kullananlar, fikir verirse sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Doğtaş Mobilya: Kaliteli ve Şık Mobilyalar için Bir Seçim

Doğtaş Mobilya, Türkiye'nin önde gelen mobilya markalarından biri olarak bilinmektedir. Uzun yıllara dayanan tecrübesi ve kaliteli üretimleri ile sektörde saygın bir yer edinmiştir.

Doğtaş Mobilya ürünleri, kaliteli malzemelerden üretilmekte ve dayanıklılıkları ile dikkat çekmektedir. Geniş ürün yelpazesi içerisinde oturma grupları, yemek odaları, yatak odaları ve aksesuarlar gibi çok sayıda seçenek bulabilirsiniz.

Doğtaş Mobilya'nın kullanıcı yorumlarına bakıldığında, genel olarak memnuniyet seviyesinin yüksek olduğu görülmektedir. Müşteriler, ürünlerin kalitesinden, şık tasarımlarından ve konforundan olumlu bahsetmektedirler.

Markanın bir diğer önemli özelliği ise yenilikçiliğidir. Doğtaş Mobilya, teknolojik gelişmeleri takip etmekte ve ürünlerini sürekli olarak güncellemektedir. Bu sayede, müşterilerine en son trendlere uygun ve fonksiyonel mobilyalar sunmaktadır.

Doğtaş Mobilya'nın fiyat politikası orta ve üst segment olarak değerlendirilebilir. Ancak, ürünlerinin kalitesi ve dayanıklılığı göz önüne alındığında, bu fiyatların makul olduğu söylenebilir.

Sonuç olarak, Doğtaş Mobilya kaliteli, şık ve dayanıklı mobilyalar arayanlar için tercih edilebilecek bir markadır. Kullanıcı yorumları ve yenilikçi yaklaşımı, markanın sektördeki güvenilirliğini ve başarısını kanıtlamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ikea ya git...hem ucuz hem güzel
  • tam forumuna sordun.
  • Bizde on yıldır iki adet yatak dolap bi adet çalışma masası iki adet dolap var hepsi canavar gibi yatak dolaplardan birini ve gardolapların birini iki sene önce söküp başka yere götürdük kurduk banamsın demedi hala sapasağlam
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Bizde on yıldır iki adet yatak dolap bi adet çalışma masası iki adet dolap var hepsi canavar gibi yatak dolaplardan birini ve gardolapların birini iki sene önce söküp başka yere götürdük kurduk banamsın demedi hala sapasağlam

Sen gıcırdıyomu gıcırdamıyomu onu söle? Malum gece komşuların rahatsız olmasını istemeyiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M®t

quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Bizde on yıldır iki adet yatak dolap bi adet çalışma masası iki adet dolap var hepsi canavar gibi yatak dolaplardan birini ve gardolapların birini iki sene önce söküp başka yere götürdük kurduk banamsın demedi hala sapasağlam

Sen gıcırdıyomu gıcırdamıyomu onu söle? Malum gece komşuların rahatsız olmasını istemeyiz.

Ehem şey kem küm yani o yatak biraz gıcırdadığı için bazen salondaki koltukta eeeeeeee mmmmmm şey durmak zorunda olduğmuz olmuştur tabe [:D
    Ama on yılık yatağın gıcırdamasından doğal ne varki?
    Zaten normal yattığında döndüğünde filan gıcırdamıyo yanlız üstünde spor yaptığında ehhh

• ATİ VE NVİDİA KADAR OLMASADA İYİDİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: M®t

tam forumuna sordun.

Ben burda kuş beslemeyi bile anlattım

Valla ciddiyim.Tüm markaları gezdik hemen hemen, fiyatları orta-yüksek gibi geldi ama modellerini çok beğendik, modern, ergonomik görünüyor ama mutlaka kullananlar vardır fikirlerini almak iyidir.
  • güzeLdir
  • bugün itibariyle aktif bank aracılığıyla 13000 tl ye, 24 ay taksitle ürünleri (salon oturma grubu, yemek odası, tv ünitesi, oturma grubu) aldık.. Çok güzel ilgilendiler bizimle.. forumda şimdi okudum ürün teslimatıyla ilgili sıkıntı yaşayanları, umarım aynı şeyleri yaşamam.. ürünlerin teslimatıyla ilgili gelişmeleri yine burdan aktaracam..
  • Siteler'deki Doğtaş Mobilya 'nın bir bayisinden aldığımız koltuk takımının 3'lü olanının teslimattan sonra defolu olduğunu fark ettik. 20 Nisan gibi Servis gelip inceledi ve taşıma esnasında bir yere vurulduğu yönünde rapor yazdı. Kumaşının değiştirilebilmesi için sırt minderinin kılıfı alındı. Fabrikaya gönderileceği ve bu numuneye göre kumaş geleceği söylendi.

O gün bugündür, yani bir aya yakın bir süredir arayan soran yok. Servisi tekrar aradığımda sistem mi değişmiş falan, bilgi kopukluğu olmuş gibi bir şeyler söylediler. Halen de arayan soran olmadı. Koltuğun biri yarım yamalak şekilde duruyor. Ne oturabiliyoruz, ne kullanabiliyoruz. 6 ay araştırma yapıp, Ankara tüm mobilyacıları gezdikten sonra Doğtaş Mobilya'yı tercih edip ve 5.000 TL'ye yakın para ödedik. Maalesef bir personelin dikkatsizliği sonucu firmaya da çalışanlarına da güvenimiz sarsıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 yilinda yemek odasi yatak odasi oturma grubu aldim.kurulumu coluk cocukla yapti yarim ustanin biri.aldigimdan beri belki 20 kere servis gelmistir.servis karabukten geliyordu.

• 02.06.2018 günü eşim aksesuar (iki avize,2 abajur) almak üzere Isparta Doğtaş mağazasına gitti. Satıcı gayet pişkin ve sanki alternatifleri yokmuş gibi takım satmadıklarına aksesuar satmadıklarını söylemiş. Kulaklarıma inanamadım. Ben de hemen genel merkezi aradım(saat:18.00). İnternet sitesinde 10:00-19:00 saatleri arasında çalıştıkları yazıyor. Ama otomatik cevap geliyor mesai dışıyız diye. Ben de mesaj attım. 04.06.2018 tarihinde öğle arası aradım açan yok. Neyse saat 13:50 sularında tekrar aradım. Karşımdaki bayan konu ile bilgi sahibi bile değil. Çözümden uzak "sizi bir bayimize yönlendireyim, onlar daha iyi biliyor" dedi. Yani genel merkezin hiçbir bilgisi ve yaptırımı yok! Doğtaş'ın çalışma mantığı müşteri memnuniyetinden uzak, bayiler ne derse, bayiler ne satarsa o kadar. Kesinlikle tavsiye etmiyorum, insanı enayi yerine koyuyorlar.
  • Hemen hemen premium mobilyacılar dışında en kalitelisi ve en pahalısı diyebilirim.
  • Eğer aldığınız mağazada çalışanlar düzgün ise, her türlü sorununuzla bir şekilde ilgileniyorlar.

Ürünleri kaliteli ve hafif sayılabilecek türden ürünler. Ben yıllarca kullandım. en ufak sorun yaşamadım. Ta ki eski eşim boşanırken bıçakla parçalayana kadar
  • Yeni evlendiğim için mobilyaların bir çoğunu Doğtaş’tan sipariş geçtik. Daha montajı yapılmadığı için kalitesini bilemiyorum lakin 5 Ekim teslimat tarihi olan mobilyaları kavga gürültü ile zar zor bugün teslimatını gerçekleştiriyoruz. Daha doğrusu yolda olduğunu belirtiyorlar, umarım yalan söylemezler de ürünlerin kurulumu bugün biter.

Eğer kendi evinize alacaksanız gidin iyi bir marangoz bulun ona yaptırtın. Hem daha kısada elinize ulaşır hem de daha sağlam olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.