Şimdi Ara

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DAÜ ile aramda 500 kişi fark var, ilerideyim. inşallah sıralamalar yükselmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idontthinkso -- 5 Temmuz 2015; 14:05:21 >
  • 50-150 k arası için DAÜ tam sıralama/performans üniversitesidir.Kıbrıs falan olduğundan çekinmeyin.Fiyatlar aşağı yukarı Türkiyede dışarıda okuyacağınız üniversiteyle aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kataromokoro9797

tamam 1300 1 donem iste 2 donem var hesapla

Peki nerede bu yurt ? İsmi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar hukuk okuyan birisiyle konustum. pahali falan hayat hikayeymism daha cok icki ve sigara kullananlar zorlanabiliyolarmis. egitim harikaymis buradaki cogu devlet ve vakif universitesine gore. ben daü girne yada lefke yazip gidücüüm. eger ekstrem bir durum olmazsa ilk tercihim gelicek gibi

• mertdogan.44 kullanıcısına yanıt
    kampüsün icinde daü4 diye geciyor. ama oradaki yurtlarin her birinde 1 sene kalabiliyormusuz. ben bi alisma donemi gecirip eve gecmeyi dusunuyorum cunku cok daha masrafsiz oluyormus. ayni fikirde olanlar varsa irtibata gecebiliriz

• quote:

kampüsün icinde daü4 diye geciyor. ama oradaki yurtlarin her birinde 1 sene kalabiliyormusuz. ben bi alisma donemi gecirip eve gecmeyi dusunuyorum cunku cok daha masrafsiz oluyormus. ayni fikirde olanlar varsa irtibata gecebiliriz

Ben de ilk sene yurt sonra ev dusunuyorum. DAÜ 4 internetten inceledigimde en az 8 bin lira gozukuyor yillik. Ben yanlis mi bakiyorum? Link atabilir misin?

http://yurtlar.emu.edu.tr/yurtlar.htm bu sitede yurtlar var benim dedigim daü4 en uygunu.http://yurtlar.emu.edu.tr/ucretler.htm burada ucretletden 2015 2016 yili daü olan kismina bak

• daü 4 de kesinlikle kalmayın arkadaşlar odası 4 kişilik.daü 2 veya daü 3 te kalın ilk sene.sonra eve çıkarsınız.
  • quote:

http://yurtlar.emu.edu.tr/yurtlar.htm bu sitede yurtlar var benim dedigim daü4 en uygunu.http://yurtlar.emu.edu.tr/ucretler.htm burada ucretletden 2015 2016 yili daü olan kismina bak

Tamam gördüm sagol :)
    Bu sene buyuk ihtimal DAÜ deyim ben. Sen hangi bolumu dusunuyorsun?

• DAÜ psikoloji ve odtü kkk yazıcam hadi hayırlısı
  • Diş tam burslu okunur mu burda la :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ydü gelirse inşallah bende kıbrıstayım
  • Daü psikoloji ben de düşünüyorum da ingilizce ya. zorlanırım diye düşünüyorum

ben mimarlik okuyacagim dostum

• girne amerikan düşünen varsa pm atsın konuşalım bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertdogan.44

Daü psikoloji ben de düşünüyorum da ingilizce ya. zorlanırım diye düşünüyorum

İngilizce dil açısından iyi olur gibi ama açıkçası bende korkuyorum.Derslerin tümü ingilizceymiş o baya sıkıntılı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Littlebachelor -- 5 Temmuz 2015; 21:03:45 >
  • Oraya gidenlerin ingilizcesi nasıl acaba ? Benim berbat :D

• 3.sınıftan beri ingilizceye karsi acaip bir ilgim var. Taaaa o zamanlardan beri aktif olarak ingilizce konusuyorum ve suan baya baya konusuyorum ve anlayabiliyorum. Ve kibrista ingilizce okumak ve gelistirmek cok guzel bir firsat. Etrafinda cooooook fazla yabanci insan olucak ve ister istemez ogrenme ihtiyaci duyucaksin. Kaldi ki yabanci dili olmayan bir insan ne yazik ki su devirde pek ileri gidemiyor. Ozellikle muhendslik ve mimarlikta. Korkmayın bence yani, ingilizceyle yakindan uzaktan alakasi olmayan birisi bile rahat ingilizce konusabiliyormus orada sonunda. Hukuk okuyan bi tanidigim vardi ona sordum

• Karar veren var mı 😆 özellikle Girne Amerikan için düşünüyorum ☺️

• Bende Girne düşünüyorum varsa

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.