Şimdi Ara

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Polatkc

&50 yurtla birlikte 22 bine geliyor hocam bende bakmıştım ☺️

Hocam bi pdf indirdim ucretler 2 kişilik yurt ile 26 bin diyor ama herhangi bir burs yazmıyor 13 bin odemiyoruz demi 26 bin eğer %50 burs kazanırsam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende mimarliktayim ama yurt bulamadim ya bi yardimlassak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende daü hukuk veya odtü psikoloji veya pdr düşünüyorum grup işi falan olursa iletişime geçerseniz sevinirim
  • Polatkc P kullanıcısına yanıt
    Valla benim 1000 kisi duserse oluyor galiba ama belli olmaz tabi 😂 haberleşelim burdan

• ben 67bindeyim dau 77 girne 98. ama girne cok daha iyiymis yurt disi imkanlari falan girne gidicem gibi ozellikle mimarliga cok para yatiriyolarmis

• Ben psikoloji yazacagım. Eve çıkmak isteyenler ulassın bana. Yurtlarda sürünmeyelim

• tam burslu yazsam bursu kesme ihtimalleri varmı ? 1 sene sonra ortada kalmayalım orada.
  • iptal55 kullanıcısına yanıt
    Gaüde burs kesme yok diğerlerinde 2'nin altına düşersen keserler hocam 😊 ev olayı varsa yazarım ben direk

• ilk sene ev sacma olur gencler

• bu arada irtibata gecelim daü ve gaü olarak pm atin whatsapp kuralim bi

• Kataromokoro9797 K kullanıcısına yanıt
    Ama 8 bin yurda vermekte bana çok mantıklı gelmiyor işte onun yerine 9 bin Ankara'da &50 burslu okurum gibi geliyor 😕

• DAÜ'de okul 4 seneyse 4 senede bitireceksiniz burslu arkadaşlar. Uzatırsanız para ödersiniz.

• Hocam eğer Erzincan'a yakınsanız orası derim ama değilseniz Kıbrıs tabiki

• headbangerx H kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi üniversiteyi yazacaksın? Sıralama kaç?

• Sıralaman kac

• Arkadaşlar kibrista yaşam nasıl herkes bildiğini yazsa ya bilgi toplarız şimdiden 😀

• Beyler benimde tercihler sırasıyla: DAÜ, GAÜ, YDÜ. Bu konudaki arkadaşlar aktif olursa iyi olur, yerleştirme sonuçları açıklanınca aynı ünidekiler olarak beraber toplanabiliriz

Haberleşelim
  • Türkiyede %50 mi? Yoksa DAÜ de %50 Burslu okumak daha ekonomik? Her şey tüm giderler dahil.

DAÜ de mimarlık (kırtasiye masrafları var.) Yada Türkiye'de İç mimarlık (Pek bir ek masraf yok)
  • Kardeşim orda okuycaksan okula para vermeki burdaki paraya yakın paralar harca
  • Beyler bu ünide neden puanlar çok düşük bakdımda baya düşük puanlarla rahat rahat giriliyor tam burslu yurt olarak 1350 olan dönemlik hangisi biri 8k demiş biri 1350 demiş anlamadım?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.