Şimdi Ara

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ / ANA KONU (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.574
Cevap
52
Favori
195.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    75 tl olan mühürlü zarfta geliyor olması lazım. Yatay geçişte okullar, transkript üzerinde herhangi bir oynama olmadığından emin olmak için böyle bi yöntem izliyor. 75tl lik aldığında zarfı kendin açarsan içinden çıkanın alacağın 25tl lik transkript ten hiçbir farkı kalmaz.

Diğer birçok işlemde transkripti isteyen kurum özel olarak "kapalı zarf" olarak belirtmediyse 25 tl lik olan iş görür.
  • Konuyu görünce gözlerim doldu yeminle. 4,5 yılım geçti orda. Gözümde tütüyor her santimi adanın. Efsane daü günleri. Okul açılırken gelip göresim var tekrar. Yeni öğrencilerin telaşesi, kalabalık vs. Yazsam roman olur. Kıymetini bilin arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar acil yardımcı olurmusunuz bana öğrenci işlerinden açık transkrip imi alabilicek orda olan varmı acaba ? bir şekilde transkrip in elime ulaşması gerekiyor faksla vs önümüzdeki hafta içi
  • Arkadaşlar dün Ankara bürosundan üniversite kaydımı tamamladım. Ama KYK yurt başvurumu yapmaya çalıştığımda okulum gözükmüyor. Aynı problemi yaşayan oldu mu?

• Görünmeme ihtimali yüksek eğer erkeksen.Bu sene erkek öğrenci alımı yok diye duydum.Zaten bizi de başka bloğa taşıyıp bizim olduğumuz binayı full kız öğrenci dolduracak
  • Allah aşkına şu okula birisi söylesin, transcirptleri filan çıkartırken, e-imza filan eklesin. Okuldan mezun olurken aldığımız transcript kaybolursa resmen ortada kalıyorsun. Ne bir okula başvurabiliyorsun nede bir çözüm yolu üretebiliyorsun.

Okulu aradığımda bana hologramlı gönderebiliyoruz diyorlar... Allahaşkına hologram türkiyede nerede geçiyor? Ben geçen gün aradım söyledim. Saçma sapan konuşup duruyorlar. Birisi yüzyüze konuşup şunlara söyleyebilir mi?
    e-imza geçmesi için herhangi bir ücret ödemeyecek. Rektör ve belki bölüm başkanları e-imza alacaklar ki toplasan 100TL etmez. Öğrencilere bu kadar işkence yapmasın artık şu saçma okul!
  • mmustafaasahin M kullanıcısına yanıt
    Hocam görünmeyen yurt değil, eğitim bilgilerim. Erkek öğrenci almıyorsa kötü olmuş. O halde başka bir soru sorayım, Kıbrıs'a geçtiğimde yurt bulamama ihtimalim var mıdır?(Özel yurtlar için bütçem yok.)

Ayrıca burs başvuruları ne zaman oluyor? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• yurt bulamama ihtimaliniz var.Özel yurtların ücretleri ortalama 7-8 bin tl 2-3 kişilik odalar.Sana tavsiyem yurdunu şimdiden ayarlaman
  • Arkadaşlar, Makine Mühendisliğinde okuyan var mı ?
    Bölüm nasıldır ? Okulun eğitim kalitesi iyi midir ? Genelde zengin kişilerin ortam için falan geldiği söyleniyor ve burslulara karşı dışlama vb. durumlar varmış. Doğru mudur ?
    Yatay geçiş yapmayı düşünüyorum da biraz bilgilendirebilir misiniz ?
  • xdriver X kullanıcısına yanıt
    bölüm hkkında bilgim yok.zengin kili burslu kişi diye ayrım yok, sadece türk öğrenciler olmadığı için hiç böyle birşey görmedim
    Bu yıl DGS Bilgisayar Mühendisliğ kontenjanları artacak mı hocam bilginiz var mı?
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Bölümde bu yıl 2 kontenjan veriliyor diye duydum.2014te 56 kontenjanken, 2015te 6 kontenjana düştü.
    2 mi 2 kontenjan açarlarsa girmem imkansız olur ya. 56 nere, 2 nere hocam. 2014'de bende bilgisayar prog. girmiştim Daü'de arkadaşlarım dgs ile geldi o yıl. 56 kontenjan zamanı. Ben de ona güvendim hep...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 21 Ağustos 2016; 22:24:01 >
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    Para yatırın arayın ögrenci işlerini bana transkript yollayın diye söyleyin tabi eğer ögrenci işlerine ulaşabilirseniz.Bunun dışında geçiş yapmak icin 75 tl olanı yani orjinal transkript gerek bu arada hayırlı olsun iyi yapmışsınız geçmekle.

• Kyk burs başvuruları genelde okul açıldıktan sonraki doneme denk gelir diye biliyorum gecen sene öyle olduydu en azından başvuru için kefil falan isteniyor onunla uğraşacaksınız senet gibi bisey imzalanıyor sanırım o imzalı belgeyi kyk ya yollayinca ocaktan sonra en gec mart gibi alirsiniz

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Anıl yanlış bilmiyorsam Dgs formalite bizim okul kendi öğrencisine 4 sene hak veriyor bir arkadaşım 2 yıllık fizyoterapi okuyor okul bize 4 senelik için hak veriyor dgs işin formalitesi demişti bir araştır danışman hocalarınıza sor.
  • Verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Bugün öğrenci işlerini tekrar arayarak kayıt gözükmeme sorununu çözdük. Yurt başvurumda herhangi bir problem çıkmadı, Gazimağusa gösteriliyordu direkt olarak. Sanırım erkek öğrenci alımı olacak. Burs başvuruları da Ekim-Kasım aylarında oluyormuş, ilk burs da Ocak ayında veriliyormuş.

Düzenleme: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A99DC427D -- 22 Ağustos 2016; 23:30:41 >
  • hayırlı olsun şimdiden aramıza hoşgeldin :)
  • Gençler kızkardeşimi de bu sene okul öncesi öğretmenliğine kaydetttik. Kampüs içindeki özel yurtlar konusunda bilgisi olan var mı? hepsi güzel gözüküyor.
  • Teşekkürler. Umarım herkes istediği yere yerleşmiştir. Konudaki çoğu yazıyı okudum, umarım üniversiteden istediklerimi alabilirim. Sadece pasaport işlemlerim kaldı, onun dışında her şey tamam.
    Yalnız uçak biletlerini keşke erkenden ayırtsaymışım diyorum, 3 kat fark ediyor neredeyse. Ben pasaportu hallettikten sonra bileti alana kadar kaç katına çıkar kim bilir.

Düzenleme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A99DC427D -- 23 Ağustos 2016; 23:10:36 >
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.