Şimdi Ara

Doğu'da ASKERLIK (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @arabasevdası iyi kotu sonuna geliyorum ama cekilecek bisi degil oglum olsa askere gondermen , gelme derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar hep yanlış kulaktan dolma bilgilerle dolaşıyor.Doğuda polise,askere,doktora,öğretmene değer verilir.Doğuda sadece pkk yandaşları yaşamıyor normal kürtlerde yaşıyor.

Aslında askeri dışarı salmamalarının nedeni tedbir amaçlı yoksa dışarı salsalar hepsini öldürecek değiller.

Ben gitmedim ama abim özel harekattan emekli o anlatırdı hep.Bende doğuluyum.Ama pkk hdp benden değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Batıdaki gibi amelelik yoktur en azından.Askerde yapmadığım iş kalmamıştı.

Bunun doğusu batısı yok. Doğu'da da amelelik var. Sadece şanslı olmak gerekiyor.
  • Askerliği büyütmeyin gözünüzde. İzmir'de 2 ay acemi birliğinde, Usta birliğinde Hakkari Yüksekova İran sınırında 13 ay askerlik yaptım. 10 ay boyunca izine, çarşıya çıkmadan askeriye de takıldık. Zor muydu derseniz zordu ama geçiyodu. Gittiğinde bi şekilde bitiyor. Doğu iyidir ayrıca batıya bin kez tercih ederim. Ayrıca oralardaki herkes terörist değil bunu unutmayın. Dışarı tek tük erzak vs. çıktığımızda bize iyi davranıyolardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fataly

Askerliği büyütmeyin gözünüzde. İzmir'de 2 ay acemi birliğinde, Usta birliğinde Hakkari Yüksekova İran sınırında 13 ay askerlik yaptım. 10 ay boyunca izine, çarşıya çıkmadan askeriye de takıldık. Zor muydu derseniz zordu ama geçiyodu. Gittiğinde bi şekilde bitiyor. Doğu iyidir ayrıca batıya bin kez tercih ederim. Ayrıca oralardaki herkes terörist değil bunu unutmayın. Dışarı tek tük erzak vs. çıktığımızda bize iyi davranıyolardı.

doğru herkes terörist değil sadece hdp ye oy veren çok küçücük minicik sadece %87'lik hakkari halkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

quote:

Orijinalden alıntı: Fataly

Askerliği büyütmeyin gözünüzde. İzmir'de 2 ay acemi birliğinde, Usta birliğinde Hakkari Yüksekova İran sınırında 13 ay askerlik yaptım. 10 ay boyunca izine, çarşıya çıkmadan askeriye de takıldık. Zor muydu derseniz zordu ama geçiyodu. Gittiğinde bi şekilde bitiyor. Doğu iyidir ayrıca batıya bin kez tercih ederim. Ayrıca oralardaki herkes terörist değil bunu unutmayın. Dışarı tek tük erzak vs. çıktığımızda bize iyi davranıyolardı.

doğru herkes terörist değil sadece hdp ye oy veren çok küçücük minicik sadece %87'lik hakkari halkı

Bana anlatmana gerek yok. Fazlası siyasete girer. Ben gördüklerimi söyledim. Ayrıca bahsettiğim kesimi bende desteklemiyorum!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.