Şimdi Ara

Doğu'da ASKERLIK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar sırnak cizre de askerlik yapmaktayim az kaldi bitmesine...

Doguda askerlik hakkinda sorulari olanlara elimden geldigince yardimci olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 10 Haziran 2015; 3:06:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Merhaba arkadaslar sırnak cizre de askerlik yapmaktayim az kaldi bitmesine...

asker üniforması ile 100 metre halkın içine dolaşsan sağ çıkabilir misin?
  • çarşıya çıkıyon mu

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbesiz gandalf

çarşıya çıkıyon mu

Carsi yok.En kotusude buya.Burda 8 ay gecirdim daha hicbir yere gitmedin izin dahil.

@yunusesss carsi olmadigindan deneyemedim :)

• Mardinde yapsan çarşıya çıkardın, tabi bazı yerlerinde. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batıdaki gibi amelelik yoktur en azından.Askerde yapmadığım iş kalmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Batıdaki gibi amelelik yoktur en azından.Askerde yapmadığım iş kalmamıştı.

Olmazmi ameleligin her turlusu var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Komutanlar çözüm ve barış süreci hakkında ne düşünüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 gün nasıl geçiyor,askeriyenin içi büyük mü,istediğin herşeyi bulabiliyor musun?
  • peki bu vatan millet sakarya diyenler konusunda ne düşünüyorsun gerçekten silahın ucunda eğer bi savaş çıkarsa ilk savaşacak kişi olarak

• Çatışma veya şehit oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

quote:

Alıntı yaptığım arkadaşın sorusuna cevap ver.
  • Keko avladin mı hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

quote:

quote:

Alıntı yaptığım arkadaşın altıntı yaptığı arkadaşın sorusuna cevap bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 10 Haziran 2015; 13:42:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

quote:

quote:

cevabı ben vereyim. benim komşum var polis kendisi 2 yıllık zorunlu görevini şırnakta yapmıştı. yeni geldi istanbula.

kendisine bu soruyu sordum. şöyle cevap verdi. "bırak üniformayı devriye aracıyla yola çıksak taş yağmuruna tutuluruz. ancak toma ile dışarı çıkabiliyoruz."

orada devlet yok maalesef. güvenlik yok vergi yok bunların hepsini pkk sağlıyor.

• arkadaşlar doğuda terör bitti ak partimiz doğuda terörü bitirdi bırakın askerlik üniformasını çıplak bile dolaşsanız birşey olmazdı derken maalesef koalisyon var bir mm adımını atsan dışarı vururlar söylüyim nankör bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @El Pueblo Unido komutanlarin cogu cozum surecine sicak bakıyor.Gecen sene olaysiz gun yoktu burda kislada hergun alarm hergun disarda catisma.2015te sadece secim kutlamasi icin havaya siktilar baskada bir olay olmadi.

@arabasevdası Askere verilen gorevden goreve degisiyor.Ben zaman zaman gececi zaman zaman gunduzcuyum , yaklasik 2 aydir gececiyim benim gunum aksam 6-7de basliyor sabah 8-9da bitiyor.Gece telefonla ugrasiyorum suan zamani boyle geciriyorum.Kisla buyuk sayilir ancak sinif sinif her birligin alani farkli oldugundan ben 2kmlik bir alandayim surekli.Disardan cok yemek yedik cok seyler aldik tabi isi bilene.Icerde de imkanlar buraya gore iyi sayilir.

@cübbesiz gandalf Savas ciksa ilk biz gitmiyoruz oyle bisiy yok ozel harekat geliyor , hudut bolgelerinde olabilir bilmiyorum.

@Tyler Durden- Burda bulundugun 8 ay boyunca bizim kislada olmadi.Cevre hudut bolgelerinde oldugunu biliyorum.

@Enes4125 @İlluminatideİmam Denemedim ancak gecen sene 29 ekimde bizim kisla askerleri askeri kamuflajla carsiya yuruyuse gitmistiler bir olayda olmamisti.Bunun disinda komutanlar carsiya cikarlar suana kadar bir olay olmadi.

@yunusesss Ustte anlattim , zirhli arac taslarlar baska bisiy gormedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 10 Haziran 2015; 20:13:35 >

• quote:

@El Pueblo Unido komutanlarin cogu cozum surecine sicak bakıyor.Gecen sene olaysiz gun yoktu burda kislada hergun alarm hergun disarda catisma.2015te sadece secim kutlamasi icin havaya siktilar baskada bir olay olmadi.

@arabasevdası Askere verilen gorevden goreve degisiyor.Ben zaman zaman gececi zaman zaman gunduzcuyum , yaklasik 2 aydir gececiyim benim gunum aksam 6-7de basliyor sabah 8-9da bitiyor.Gece telefonla ugrasiyorum suan zamani boyle geciriyorum.Kisla buyuk sayilir ancak sinif sinif her birligin alani farkli oldugundan ben 2kmlik bir alandayim surekli.Disardan cok yemek yedik cok seyler aldik tabi isi bilene.Icerde de imkanlar buraya gore iyi sayilir.

@cübbesiz gandalf Savas ciksa ilk biz gitmiyoruz oyle bisiy yok ozel harekat geliyor , hudut bolgelerinde olabilir bilmiyorum.

@Tyler Durden- Burda bulundugun 8 ay boyunca bizim kislada olmadi.Cevre hudut bolgelerinde oldugunu biliyorum.

@Enes4125 @İlluminatideİmam Denemedim ancak gecen sene 29 ekimde bizim kisla askerleri askeri kamuflajla carsiya yuruyuse gitmistiler bir olayda olmamisti.Bunun disinda komutanlar carsiya cikarlar suana kadar bir olay olmadi.

@yunusesss Ustte anlattim , zirhli arac taslarlar baska bisiy gormedim.

peki gece nöbet tutunca gündüz uyuyabiliyor msunuz?

• @arabasevdası Nobet tutmuyorum , kendi gorev yerimde gece 12 saat duruyorum.Gunduzde yatiyorum.

Son 2 aydir burasi cok sicak 35-40 derece hergun.Ben daha gunes gormedim millet karariyor gunesten , ben beyazim hala

• quote:

@arabasevdası Nobet tutmuyorum , kendi gorev yerimde gece 12 saat duruyorum.Gunduzde yatiyorum.

Son 2 aydir burasi cok sicak 35-40 derece hergun.Ben daha gunes gormedim millet karariyor gunesten , ben beyazim hala

peki sence tecilmi ettireyim yoksa,gidip 1 sene yapıp geleyim mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.