Şimdi Ara

Askerliği gönüllü olarak doğuda yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
47.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben askerliğimi gönüllü olarak doğuda yapmak istiyorum araştırdım genelkurmaya dilekçe çekicekmişim . var mı bunun aslı
    ve az sonra "doğuda askerlik kolay değildir çok zordur" demenizi istemiyorum benim yaşıtım doğuda karda kışta nöbet beklicek eli tetikte bende izmirde antalyada hata sonları kız tavlamaya çıkıcam

önce vatan arkadaşlar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Doğuda Gönüllü Askerlik Yapmak

Doğuda askerlik yapmak isteyenler, gönüllülük esasına göre başvuruda bulunabilirler. Gönüllü olarak doğuda askerlik yapmak için bazı şartların sağlanması gerekmektedir.

Başvuru Şartları:

• Türk vatandaşı olmak
    • 18 yaşını doldurmuş olmak
    • Askerlik hizmetine uygun sağlık durumuna sahip olmak
    • Adli sicil kaydının temiz olması

Başvuru Süreci:

"Doğuda Askerlik Yapmak İstiyorum" başlıklı bir dilekçe hazırlayarak ikamet edilen il/ilçe askerlik şubesine şahsen başvurulmalıdır. Dilekçede, doğuda askerlik yapma isteğinin nedenleri ve gönüllülük talebinin açıkça belirtilmesi gerekmektedir.

Değerlendirme Süreci:

Başvurular, askerlik şubesi tarafından incelenir. Şartların sağlanması halinde, başvuru sahibi mülakata çağrılabilir. Mülakatta, başvuru sahibinin motivasyonu, doğuda askerlik yapma isteğinin gerekçeleri ve askerlik konusundaki bilgisi değerlendirilir.

Gönüllülük Kabulü:

Mülakat sonucunda uygun bulunan başvurular, doğuda görev yapan birliklere yönlendirilir. Gönüllü olarak doğuda askerlik yapanlar, normal askerlik süresini tamamlarlar.

Not:

• Başvuruların kabul edilme garantisi yoktur.
    • Doğuda askerlik yapmak isteyenler, zorlu iklim koşulları ve güvenlik riskleri hakkında bilgi sahibi olmalıdırlar.
    • Şartlar ve başvuru süreci zaman içinde değişebilir. Güncel bilgiler için ilgili askerlik şubelerine başvurulması önerilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • doğuda askerlik kolay değildir çok zordur
  • batıya dusucenı kım soyledı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Ressam

doğuda askerlik kolay değildir çok zordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

batıya dusucenı kım soyledı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Alıntıları Göster

ciddi cevap bekliyorum arkadaşlar

• quote:

Alıntıları Göster
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    TSK dan torpilin tamamen bittiği anda dediğin yapılır ama şuan mümkün değil. Milletvekillerin oğullarrı seçtikleri yerde askerlik yapacak bizim gibi enayilerde doğudamı yapacak yok öyle bi adalet

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

Alıntıları Göster
    Sana teselli olarak şunu söyliyi.Batıda da yunanistan gibi daha güçlü bir tehlike var.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Şaka bir yana hocam 93 lüymüşsün askere giderken gönüllü olduğunu belirtirsin zaten komando olmak istiyorum diye formda.
    Fiziksel özelliklerin de uygunsa gidersin.

• Askerlerini doğuda yapmak vatansever olmak demek değildir.Çok çabuk gaza gelen bir milletiz.Sen ne sanıyorsun bilmiyorum ama doğuda askerlik yaptığında eline son model silahı verip operasyona çıkıp terörist avlamayacaksın.Taş çatlasa komando olursun , 3 aylık orta seviye bir eğitimin ardından pek bir hizmet veremeden terhis olursan ya da şehit olursun.Vatana hizmet sadece silahla yapılmaz.Silahla yapılanıda profesyonel askerler yapar , senin yapacağın orada kurşun yemeyi beklemek olur sadece.Adam akıllı eğitim görüp ülkene birçok alanda hizmet edebilirsin, doğuda askerlik yaparak geçireceğin bir seneden çok daha verimli ''saatler'' e bile gebe olabilir eğitim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    kuzenim siirt-pervari de askerlik yaptı eve geldiğinde kafayı yemişti karakolda kurşun izleri filan varmış ama birde iyi yanı varmış dötümüze dökücek suyumuz yok ama lcd televizyonumuz var diyordu kaçak mallar baya var yani

• liseliler basmış gene.geç bunları.bu kadar yürekliysen sessizce gideceksin reklam yapmayı bıraksan iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koçbaşıtaşı

Askerlerini doğuda yapmak vatansever olmak demek değildir.Çok çabuk gaza gelen bir milletiz.Sen ne sanıyorsun bilmiyorum ama doğuda askerlik yaptığında eline son model silahı verip operasyona çıkıp terörist avlamayacaksın.Taş çatlasa komando olursun , 3 aylık orta seviye bir eğitimin ardından pek bir hizmet veremeden terhis olursan ya da şehit olursun.Vatana hizmet sadece silahla yapılmaz.Silahla yapılanıda profesyonel askerler yapar , senin yapacağın orada kurşun yemeyi beklemek olur sadece.Adam akıllı eğitim görüp ülkene birçok alanda hizmet edebilirsin, doğuda askerlik yaparak geçireceğin bir seneden çok daha verimli ''saatler'' e bile gebe olabilir eğitim.

ben herşeyi düşündüm hocam teşekkürler

diğer arkadaşlarada teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: recep_37

quote:

Orijinalden alıntı: koçbaşıtaşı

Askerlerini doğuda yapmak vatansever olmak demek değildir.Çok çabuk gaza gelen bir milletiz.Sen ne sanıyorsun bilmiyorum ama doğuda askerlik yaptığında eline son model silahı verip operasyona çıkıp terörist avlamayacaksın.Taş çatlasa komando olursun , 3 aylık orta seviye bir eğitimin ardından pek bir hizmet veremeden terhis olursan ya da şehit olursun.Vatana hizmet sadece silahla yapılmaz.Silahla yapılanıda profesyonel askerler yapar , senin yapacağın orada kurşun yemeyi beklemek olur sadece.Adam akıllı eğitim görüp ülkene birçok alanda hizmet edebilirsin, doğuda askerlik yaparak geçireceğin bir seneden çok daha verimli ''saatler'' e bile gebe olabilir eğitim.

ben herşeyi düşündüm hocam teşekkürler

diğer arkadaşlarada teşekkür ediyorum

Alıntıları Göster
    doğuda askerlik yapmış birisi olarak söylüyorum öyle heves edilecek yerler değil orası .

• quote:

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

doğuda askerlik yapmış birisi olarak söylüyorum öyle heves edilecek yerler değil orası .

dediğim gibi düşündüm bunları ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep_37

quote:

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

dediğim gibi düşündüm bunları ...

Alıntıları Göster
    helal olsun kardeşim 16 yaşındayım seni takdir ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bomberdıman

helal olsun kardeşim 16 yaşındayım seni takdir ettim

Alıntıları Göster
    Bir arkadaşım asker askerliği doğuda yapmak isteyen çok ama gidip görenler isyan ediyorlar hani bir laf vardır davulun sesi uzaktan hoş gelir diye...Komutan sormuş askerlere askerde kalmak isteyen var mı demiş hani sözleşmeli olayı varya onun için;neyse 300 kişiden bi 60-70 kişi evet demiş komutan bunlara sakın ha kalayım demeyin demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

Sana teselli olarak şunu söyliyi.Batıda da yunanistan gibi daha güçlü bir tehlike var.

Yunanistan ? Batmadımı o ülke ya ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Bir arkadaşım asker askerliği doğuda yapmak isteyen çok ama gidip görenler isyan ediyorlar hani bir laf vardır davulun sesi uzaktan hoş gelir diye...Komutan sormuş askerlere askerde kalmak isteyen var mı demiş hani sözleşmeli olayı varya onun için;neyse 300 kişiden bi 60-70 kişi evet demiş komutan bunlara sakın ha kalayım demeyin demiş.

Alıntıları Göster
    rzrvd
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.