Şimdi Ara

Askerliği gönüllü olarak doğuda yapmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
47.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2gundür yarim saatmi ne uyudugumu biliyorum...bunlarin bi tarafinda ayı bagirinca anlarlar askerligin nedemek oldugunu...oyle gorundügü gibi kolay degil...ama arkadasimiz cok hevesli ....bu hevesi kirilmaz ise iyi orada herkez rambo degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Bunun için mi gideceksin?

Askerliği gönüllü olarak doğuda yapmak

tabikide ..

bizim cocuklar bunlar olmazsa nasil antrenman yapip, nasil egitim yapip,ögrenecekler bu işi...bu haysiyetsizleri gerek yakalayip gerek çükerek egitim alanlarinda başarilarini bu sari kirmizi yigitleri çükerek gosterecekler...vatan bu gaylere minnettardir...

hatta gay olduklarinin kaniti buyrun link...http://www.ibn.eyiz.biz/ oratadaki noktayi kaldirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 6 Temmuz 2011; 7:30:52 >

• oraya gidip mermi yiyince Game Over
    Load Last Checkpoint
    Restart Level gibi seçenekler yok yalnız iyi düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

oraya gidip mermi yiyince Game Over
    Load Last Checkpoint

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

oraya gidip mermi yiyince Game Over
    Load Last Checkpoint

Belki adam TİMESHİFT'tir. Adamın moralini nie bozuyorsunuz ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _K_A_İ_N_ -- 5 Temmuz 2011; 14:57:53 >
  • komandoluk zor diyenler bayrağı kim koruyacak zor diye kimse gitmeyecekmi o yazdıklarınızı gören kimse gitmeyecek korkutacak cvplar yerine destek olun
  • Askerlikten korkan yapmamak için direnen ne kadar insan varmış çok şaşırdım sen korumazsan ben korumazsam bu ülkeyi kim koruyacak ya ? sen ülkeni hükümet için değil halk için koruyacaksın. askerliğini yapmamak için yurtdışına taşınma hayalleri kuran arkadaş varmış yazık.
  • Komando olmak isteyip istemediğini sordukları bir kısım var silüs gelmeden hemen önceki askerlik şubesi baş vurusunda.

Orada Komando olmak istiyorum kutucugunu işaretlersen muhtemelen acemlikten sonraki dağıtımın doğuya olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

Sana teselli olarak şunu söyliyi.Batıda da yunanistan gibi daha güçlü bir tehlike var.

Evet çünkü 1. Dünya Savaşı zamanında yaşıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.