Şimdi Ara

kuzey ırak vize varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zaanda Kuzey Irak Süleymaniye şehrine gitmem lazım

Kuzey Irak vize uyguluyormu bize ? evet ise nereden ve nasıl alınıyor ?

• up
  • google da bile bulamadım bu sorunun cevabını
  • Kuzey Irak vize istemiyor, 15 gün kalabilirsin vizesiz. Ancak 15 gün sonra giriş çıkış yapman gerekiyor. Aynı gün içinde giriş çıkış yapabilirsin ama Habur inanılmaz kalabalıktır, kafadan bir günün gider. Diğer bir seçenek de Kuzey Irak'lı Kürt bir kefil bulup Immigration Office tarzi bir yere gitmen. Turkmen kefil kabul etmiyorlar aklında olsun. Bir de Kuzey Irak'tan girdiysen Kürt bölgesi dışında bir yere gitme, Arap bölgelerinde direk kapıdan çeviriyorlar.
  • Irak normalde vize istiyor her halukarda.. ama kuzey ırak kendi çalış kendi oynadığından vizesiz gidiliyor oraya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolnikov77 -- 20 Ocak 2013; 17:22:06 >
  • uçakla gitmeyi düşünüyorum ben. haburdan değil yani. yine vizesiz değilmi?
  • Vay be millet Irağa falan gidiyor ben kendimi CoD'da BF3 de falan hissederim ha gitsem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuzey Kore Gezim( soru-cevap)
    8 yıl önce açıldı
    xyz
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şöyle bir durum var; lacivert pasaportlular kolayca sınırdan vize alabiliyorken, yeşil pasaportlu olanların Türkiye'deki bir elçiliğe müracaat etmeleri ve elçilikten vizeyi almaları gerekiyor. Ters bir durum yani.

quote:

Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabidir. Resmi pasaport hamillerinin dış temsilciliklerimizden vize alması gerekmektedir. Umuma mahsus pasaport hamilleri, Bağdat, Erbil, Süleymaniye, Musul, Basra ve Amman'dan İstanbul Atatürk veya Antalya Havalimanlarına gerçekleştirilen uçuşlarla Türkiye'ye gelmeleri ve diğer belli koşulları karşılamaları kaydıyla vizelerini anılan Havalimanlarında alabilir.

http://www.mfa.gov.tr/irak_a-seyahat-etmek-isteyen-vatandaslarimiza-duyuru_irak-ile-vize-rejimimiz.tr.mfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x phile -- 7 Mayıs 2013; 17:52:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.