Şimdi Ara

Doğubank Bilgi Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık okul neredeyse bitti...Bende okulu kırmaya başladım ve pazartesi yada salı günü doğubanktan iphone 3g satın alcam şuanki fiyatları bilen varmı??? benim bütçem 600-700 tl 16 gb itouch (2g) 400 tl'ye almıştım lanet olası yeğenim yüzünden kullanamıyorum hep oynamak istiyor bu yüzden 8 gb iphone fiyatları gerek bana

• o fiyata bulursan bende gidip alim bir tane :)
  • 600 700 milyona iphone 3g alamzsın.belki 2g bulabilirsin. o da sağlam olduğunu bilmen gerekiyor. zaten normalde iphone 3g ler 1.000 tl ile 1.150 tl aralığında çeşitli yetkili yerlerde satılmakta. sen doğubanktan en fazla 900 950 ye alabilirin iphone 3g 8gb yi. 16 gb de fiyat dahada yükselir. ama benim sana tavsiyem itouch ın varken gidip iphone alman gerksiz. çnkü iphone un itouch a göre 4 artısı var.. 1-) konşma 2-)mesaj atma 3-)bluetooth(veri transferi için değil,handsfree için) 4-)2 mpx video kaydı ve zoom yapamayan vasat bi kamera. biraz beklersen 8 haziranda iphone 4g tanıtımını bekliyoruz.yine de karar senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sro_Mert

Arkadaşlar artık okul neredeyse bitti...Bende okulu kırmaya başladım ve pazartesi yada salı günü doğubanktan iphone 3g satın alcam şuanki fiyatları bilen varmı??? benim bütçem 600-700 tl 16 gb itouch (2g) 400 tl'ye almıştım lanet olası yeğenim yüzünden kullanamıyorum hep oynamak istiyor bu yüzden 8 gb iphone fiyatları gerek bana

Bütçeniz 2g için uygun gibi ama zaten 3g almak için çook kötü bir zaman. Yeni iphone açıklanacak sonra 3g fiyatları düşecek onu bekleyin. (3-4 ayda düşmüş oluyor bkz 2g fiyatları)

• iphone 4g çıkıyorsa beklerim bende
  • bekle bekle 4g yi ve yeğenine lanet etme ağzını alıştırma öyle kötü kelimelere
  • O fiyata yurtdışı 3G de bulabilirsin. 700e. iyi pazarlıkla.

800-850 civarına da forumda dolu garantili 3G 8GB satılıyor.

4G çıkınca 3G ucuzlar diye beklemeyin, 3G çıkınca 2Glerin fiyatları kıpırdamamıştı bile..
  • 4g lerin fiyatı allah bilir ne olur.2.000 lira olur heralde 16 gb'lıgı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gennosuke

bekle bekle 4g yi ve yeğenine lanet etme ağzını alıştırma öyle kötü kelimelere

yeğenim daha 10 yaşında ben ise 17 yaşındayım bırakıyorum eğlensin diye fakat ben gsmobile hat alacağım için yeni telefon bakıyordum ayrıca benim abim her sene çin'e gidiyor...Ordan 1-2 firmayla çalışıyor bu sene askere gitti ( Geçen Hafta Döndü) o yüzden aldıramadım eğer iphone 4g çıkacaksa bende beklerim abim yaz sonu amerika'ya gidince aldırırım olmadı çin'e gidince aldırırım ben beklerim bnm içim rahat

• 400 tlye itouch 2g iyiymiş

4g (adı her ne olursa)çıkana kadar beni idare eder aslında
  • arkadaşlar 4g diyorsunuz da 8 haziran'da duyurulması beklenen iphone'un 4g olmayacağı kesin.amerika'da 4g teknolojisine 2010 gibi geçilmesi bekleniyor ki test yayınları falan bu tarih 2011'e kadar çıkar......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.