Şimdi Ara

Doğubank Iphone 2g Fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
24.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hani şu gümüşcülerde isim yazıolar ya... biz de mi yazdırsak acaba olur mu...olursa yazdıralım 5G diye
  • kapaktan sıkıldıysan sen yaptır beyenırsem bende yaptırırım
  • arkadaslar gecen gun İzmirde bir telefoncuda İphone 1. nesil ve 2. nesil cihazları gordum! girdim bi sordum kac para diye.. adam demezmi 1. nesile 1200 3g için ise 1800 ytl! valla tam komedi.. 1. nesilin 2. elinede 1000 lira fiyat cekti! omnia ya bile 1200 dedi yaaa!
  • simdi kesin eski telefonlar icin 3g kasalar cıkarırlar millet takar 3g gibi gezer =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: faday

bence hiçbir farkı yok...illaki 3g olsun diyorsanız arka kapağı siyaha boyamanız yeterli..işte karşınızda 3g

Ferrari'ye CMS jant takmak gibi birşey senin dediğin. Doğan görünümlü Şahin yapmak gibide diyebiliriz.
  • ferrariye lpg takmayı tercih ederim
  • İzmir Çankaya Bit Pazarı Sıfır deniyor fakat açılmış, yine de sıfır gibi temiz iPhone 8GB Full 800YTL'ye satılıyor..
  • @ gokhankoc_brood

CMS ana sayfasında en altta gördüğün firmalara jant üretiyor bi bak istersen

http://www.cms.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanky -- 13 Eylül 2008; 13:50:49 >
  • doğubankta en son 1100 civarıydı geçenlerde bi çıkış var ama 3g gelsin iner
  • quote:

Orjinalden alıntı: DGKN

dün ordaydım 2. el temiz kayıtlı 1100 ama kutulu falan 2. el 8gb ise ben tertemiz kutulu 930 a aldım haberin olsun çok haşat telefonlar var onlar daha ucuz ama hakketen haşat yani 2g 2. el 1100 ytl gözden çıkarıcaksın yani

Delirmişler... Ya tüketici şaşkın, ya da satıcı.. Karar veremiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

quote:

bence hiçbir farkı yok...illaki 3g olsun diyorsanız arka kapağı siyaha boyamanız yeterli..işte karşınızda 3g

Ferrari'ye CMS jant takmak gibi birşey senin dediğin. Doğan görünümlü Şahin yapmak gibide diyebiliriz.

Bana kalsa 3G alıp arkasına metal kapak taktırırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbee

quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

quote:

Bana kalsa 3G alıp arkasına metal kapak taktırırım.

• peki şimdi 2g fiyatları ne durumda dogubankda??
  • bir tanıdığım 650 ye almıştı ama kayıtlı değil... gerçi tm emin değilim.
  • oha 2g 1000 tl mi çok fazla ya o paraya 3gs alırsın 300 tl de koyup neden bu kadar pahalı 2g
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

oha 2g 1000 tl mi çok fazla ya o paraya 3gs alırsın 300 tl de koyup neden bu kadar pahalı 2g

mesaj tarihine bak istersen
  • 700-800 e 3g ler var yav 1100 e nasıl ki 2g satıyorlar.arka kapağın delisi çok ondan mı acaba
  • hmm pardon ya dikkat etmemişim 1 yıllık konuyu hortlatmış arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.