Şimdi Ara

Doğubank Iphone 2g Fiyatları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
24.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iPhone nokia gibi değil valla kaç yıllık ürün bile hala 550-650 arasında
    3G'lerde 700-900 arasında temizliğine göre n95'i 400'e satıp yakın arkadaş para sıkışmıştı iPhone 8GB aldım 450 verip 3.0 kurup JB yaptım 200$ lık uygulama arşivinide koydum içine :) arkaya koruyucu kapak taktık önede çizilmesin diye birşey vardı ondan telefoncu tanıdığa bedavadan
    şimdi 550'e müşteri çıktı ama satmıcam sağlam telefon oturduğum yerden 100 lira kazandırıyor :)
  • Arkadaşlar konusu değil ama 3GS alacağım için iphone 2G'mi satmak istiyorum.

İlgilenen arkadaşlar PM atabilir.

2G 8 GB 3.0 versiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: asbektas

iPhone nokia gibi değil valla kaç yıllık ürün bile hala 550-650 arasında
    3G'lerde 700-900 arasında temizliğine göre n95'i 400'e satıp yakın arkadaş para sıkışmıştı iPhone 8GB aldım 450 verip 3.0 kurup JB yaptım 200$ lık uygulama arşivinide koydum içine :) arkaya koruyucu kapak taktık önede çizilmesin diye birşey vardı ondan telefoncu tanıdığa bedavadan
    şimdi 550'e müşteri çıktı ama satmıcam sağlam telefon oturduğum yerden 100 lira kazandırıyor :)

evet iphone değer kaybetmeyen bir ürün hele samsung bence çok değer kaybetti d900i almıştım ben 450 e şimdi 250 e satılıyor yok böyle bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed_Passion -- 26 Ağustos 2009; 10:39:43 >
  • merhabalar ark bende iphone 2g 8gb tel var ve ekranını dgstrdm orjınal taktırdım sızce ne kadar bı fıyata satabılırım dgstrmemın nedenı 3g alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: pitbulljims01

merhabalar ark bende iphone 2g 8gb tel var ve ekranını dgstrdm orjınal taktırdım sızce ne kadar bı fıyata satabılırım dgstrmemın nedenı 3g alıcam

430-450 tl gibi bir fiyata forumda satabilirsin.Telefoncuya gidersen 300den fazla vermezler.
  • kardeş iphone 2g'yi satacak olursan haber verir misin?
  • 3 sayfalık konu hortlamış okumaya başladım 2g için 1100 tl yazıyor ohaaa dedim konu hortlamış yahuu
  • çok fazla 1100 verilmez 2g ye
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.